1+1

5 minučių karštų gėrimų receptai

5 minutes recipes
#karšti gėrimai #namai #Receptai

Neapsakomo skonio gėrimai per mažiau nei 5 minutes! Štai keli mūsų mėgstamiausi karštų gėrimų receptai, kuriuos pasiruoši itin greitai, o skoniu mėgausies tikrai ilgai. Juk kai lauke šalta, nieko nėra geriau nei draugų kompanija ir garuojantis gardaus gėrimo puodelis namuose. Griebk puodelį ir išbandyk juos visus!

Klasikinis karštas šokoladas

Niekada nesuklysi su puodeliu karšto šokolado. Puikiai tinkantis tingų sekmadienį su geru filmu lovoje ar linksmam susibūrimui su draugais ilgą stalo žaidimų naktį. Eksperimentuokite su priedais ir įvairiais aromatais bei atraskite savo tobulą karšto šokolado receptą.

Šiam receptui tau reikės:

Zuma karštas šokoladas
– Karštas vanduo
– Karštas pienas
– 200 ml puodelis

Į 200 ml Loveramics keraminį puodelį įdėkite 1 šaukštą (28 g) Zuma karšto šokolado. Įpilkite karšto vandens ir maišykite tol, kol viskas pavirs vientisa mase, maišydami įpilkite kaitinto pieno. Jei mėgstate saldžiau, gėrimą pagardinkite plakta grietinėle, kakava ar mažais zefyrais. O norint ko nors pikantiško, Sweetbird „Toffee Apple“ sirupo ir karšto šokolado derinys jus tikrai nustebins.hot chocolate

Prieskoninė latte

Charakteringas ir nepakartojamo skonio gėrimas tinkantis visiem! Chalo Chai latte mišiniuose nėra pieno miltelių, todėl ruošiant šį receptą galima rinktis bet kokį pieną. Nustebink draugus ir mėgaukis egzotiško skonio gėrimo puodeliu.

Šiam receptui tau reikės:

Chalo chai mišinys
– Karštas vanduo
– Karštas pienas
– Cinamonas
Dvigubo stiklo stiklinė

Į stiklinę įdėkite 1 kupiną valgomąjį šaukštą Chalo Chai Latte mišinio. Įpilkite karšto vandens ir gerai sumaišykite. Yra du šio gėrimo gaminimo būdai: galite jį ruošti su kaitintu pienu ir maišyti nuolatos, kol viskas gerai išsimaišys, arba galite jį ruošti tik su karštu vandeniu. Pagardinimui apibarstykite gėrimą su žiupsneliu cinamono.chalo-chai

Lazdyno riešutų latte

Puikus gėrimas tiems, kuriems ryte trūksta energijos, bet vis norisi saldumo. Siūlome savo mėgstamiausią lazdyno riešutų latte su gardžia sausainių užuomina.

Šiam receptui tau reikės:

– Espresso. Rekomenduojame Caprisette „Fragrante“ kavos pupeles
– Karštas pienas
– Sweetbird „Hazelnut“ sirupas
– Sweetbird „Cinnamon“ sirupas
– Šokolado milteliai
Dvigubo stiklo stiklinė

Paruoškite espresso kavą (30 ml), jei norite intensyvesnio skonio gėrimo, paruoškite dvigubą kiekį espresso. Į gėrimą įpilkite abiejų skonių sirupo, viską gerai išmaišykite. Supilkite kaitintą pieną, bei pabarstykite šokolado milteliais.

Skanaus!