TOP kavos pasiūlymas

Daugkartiniai puodeliai: greita mada ar gero skonio ženklas?

#Daugkartiniai puodeliai

Vienkartinių plastiko gaminių naudojimas kelia rimtų problemų mūsų planetai. Nors iki ženklaus jo kiekio sumažinimo dar tolimas kelias, pirmaisiais žingsniais šiandien galime džiaugtis kiekvienas. Siūlome ir tau žengti šį žingsnį ir išbandyti sprendimą, kuris pasaulyje įgauna naują pagreitį – vienkartinius kavos puodelius iškeisti į daugkartinio naudojimo nešiojamus puodelius. Ir net nespėsi pastebėti, kaip šis gamtai draugiškas palydovas taps geriausiu draugu kasdienėje kofeino misijoje.

Kiekvienas daiktas, kurį galime panaudoti bent kelis kartus – jau yra geras pasirinkimas, galvojant apie gamtą. O daugkartiniai puodeliai pasižymi ne vienu privalumu, kurie ne tik palengvins kasdienybę, bet ir ją pavers draugiškesne mūsų aplinkai. Tad kuo ši nauja tendencija taip sužavėjo pasaulį?

Įvairūs technologiniai sprendimai – tavo patogumui

Ar teko atsidurti tokioje situacijoje, kuomet skubant su puodeliu rankose ar ant stalo stovintį puodelį užkliudei alkūne ir šoktelėjai – aplink telkšo kavos bala? Priklausomai nuo medžiagos, daugkartinio naudojimo puodeliai yra pakankamai sandarūs ir izoliuoti, kai kuriuose netgi panaudota speciali „Smartgrip“ technologija, neleidžianti jų apversti. Tad pamirši ne tik apie išlietą kavą, bet ir nuo puodelio kaistančią ranką.

Savo skonio šeimininkas

Juk nesupyksi, jei pasakysiu, kad skaniausia kava ta, kurią mėgsti labiausiai? O namuose paruoštas jos puodelis – puikiausias to įrodymas. Tuomet esi geriausio skonio šeimininkas, nes tik nuo tavęs vieno priklauso, kokio šviežumo ir pupelių rūšies kavą gersi, kiek pieno bus puodelyje. Taip pat – kokiais papildomais ingredientais ją paskaninsi. O jeigu šį gėrimą gali pasiimti su savimi… Tai vienas iš pagrindinių termo ir daugkartinių nešiojamų puodelių privalumų!

Be to, juose kava geriau išlaiko skonines savybes nei vienkartiniuose puodeliuose.

Gerai nuotaikai, stiliui ir kasdienybei

Gertuvės, daugkartiniai ir termo puodeliai – šiandien neatsiejamas gyvenimo palydovas ne tik dėl unikalaus dizaino tampantis stiliaus dalimi, papildančia asmenybę, bet ir dėl funkcinių savybių.

Tik įsivaizduok, kiek laiko jie padeda sutaupyti, kai taip mėgstamą ir namie gamintą kavą anksti ryte gali pasiimti su savimi. Tai gali išgelbėti ne tik tavo puikią nuotaiką, kuri dažnai pablogėja ilgose eilėse kavinėje belaukiant to išsvajoto gurkšnio. Bet ir susitikimą, nes į jį atvyksi laiku.

Išskirtinio dizaino sprendimai – dar vienas privalumas, kuris papildo kavos gėrimo patirtį. Prie mėgstamiausio palto ar batų priderinti, tokie puodeliai neša žinią, jog esi ne tik stilingas, rūpiniesi patogumu, bet ir stengiesi savo pasirinkimais prisidėti prie pasaulio gerovės.

Kuris tinkamiausias tau?

Jei žinai, kokios puodelio savybės reikalingos būtent tau – išsirinkti tikrai nėra sudėtinga. Tik atkreipk dėmesį: kokį kavos kiekį į jį pilsi, ar nori porcelianinio, ar plieninio? Kiek laiko gėrimas turėtų išlikti karštas? Žinoma, tau patinkantį dizainą ir spalvą turėsi išsirinkti pats.

Apžvelkime keletą „Kavos draugo“ asortimente esančių variantų:

1. Juodas termo puodelis „The Mighty Mug“ – „Biggie Black

„Mighty Mug“ kelioninių puodelių gamyboje panaudota „Smartgrip“ technologija. Dėl jos norėdami apversti net 470 ml talpos puodelį, turėsite gerokai paplušėti – pastačius pastarąjį ant stalo, tarp puodelio ir po juo esančio paviršiaus atsiranda oro vakuumas. Todėl užkliudžius, jame esantis gėrimas neišsilies. Atkelti nuo stalo nebus sudėtinga, nes tuo metu vakuumas išsisklaidys. Jog patikėtum, turi tai išmėginti!

Jei klasikinė juoda spalva tau ne prie širdies – galėsi pasirinkti raudoną.

2. Termo puodelis „The Mighty Mug“ – „Solo Stainless Steel Blue

Nerūdijančio plieno puodeliui taip pat panaudota „Smartgrip“ technologija – tad galėsite ramiai mėgautis savo kava, o uždarytame puodelyje ji išliks saugi. Jame tilps vienas standartinio tūrio (350 ml) tavo mėgstamiausias gėrimas, kuris šiltas išbus iki 4 valandų, o šalta frapė mėgausiesi iki 12 valandų.

3. Kavos puodelis „KeepCup“ – „White/Yellow

Šis puodelis specialiai sukurtas tam, kad mažintume vienkartinių plastikinių indų naudojimą. Įdomus faktas – iš 20 vienkartinių plastikinių puodelių ir dangtelių galima pagaminti vieną „KeepCup“. Be to, jo naudojimo pabaigoje šį produktą galima dar kartą perdirbti.

4. Kavos puodelis „Kahla“ – „Cupit to-go Stormy Blue

Tai sprendimas porceliano gerbėjams. Aplinkai draugiškiems puodeliams galima pritaikyti specialius, skirtingų spalvų dangtelius, tad su jais visuomet atrodysi stilingai ir spalvingai. Ant šonų esančios silikoninės juostelės leidžia patogiai laikyti tiek karštą, tiek šaltą gėrimą. Priežiūra taip pat nereikalauja didelių pastangų – puodelį ir dangtelius saugu plauti indaplovėje.

Ar jau išsirinkai savo favoritą? Tiesiame delną ir kiekvienam daugkartinių puodelių gerbėjui duodame „penkis“!