Iki pasiūlymo pabaigos liko:
  • 00

    d.

  • 00

    val.

  • 00

    min.

  • 00

    sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kavai
Antra tokia pati pakuotė – dovanų. 

Kapsuliniai kavos aparatai. Greita, paprasta ir patogu!

#Kava #kavos aparatai

Dar vienas straipsnis, šį kart – apie kapsulinius kavos aparatus.  Nieko nelaukdami – pradėkime.

„Dolce Gusto“ kapsuliniai kavos aparatai pagamins įvairius gėrimus, pradedant espresso, baigiant sudėtingesniais gėrimais, tokiais kaip latte mocchiato. Pagrindinis kapsulinių aparatų privalumas – visiškai paprastai pagaminama kava ir minimali aparato priežiūra.

Aparatas naudoja specialias kavos kapsules – jose kava ilgai išlieka šviežia, o pasinaudojus aparatu telieka išmesti naudotą kapsulę. Jokių tirščių, jokių papildomų talpų pienui – viskas kapsulėje. Įvairių kavos gėrimų kapsulės pasirūpins, jog savo skonį patenkintų kiekvienas kavos mėgėjas.

Pažvelkime į aparatą (nuotraukoje matyti Dolce Gusto „Genio“ modelis):

Kapsuliniai kavos aparatai. Kavos Draugas

Nedidelis, patrauklus ir be galo patogus naudoti. Nuotraukoje matyti žali indikatoriai (horizontalūs brūkšniukai) – jie informuoja apie tai, ar aparatas pasiruošęs ruošti gėrimą. Kai pasiruošęs – atidarome stalčiuką ir į jį dedame pasirinktą kapsulę. Ant kapsulių pakuotės parodyta, kiek vandens reiktų nustatyti, norint paruošti gėrimą, tačiau nebijokite paeksperimentuoti – nustatykite norimą kiekį vandens. Tada užlenkiame rankenėlę esančią pačiam aparato priekyje. Kapsulė yra sutraiškoma, telieka paspausti mygtuką ir stebėti, kaip nuostabus gėrimas pripildo Jūsų kavos puodelį.

Kapsuliniai kavos aparatai. Kavos Draugas

Gėrimai su pienu? Taip, viskas telpą kapsulėje. Jeigu mėgstate gėrimus su pienu – Jums tereikės pirmiausia į aparatą įdėti pieno kapsulę, paruošti pieno, tada įdėti kavos kapsulę ir baigti ruošti mėgstamą gėrimą. Baigta. Dvi kapsulės, jokio pieno rezervuarų valymo, nereikia rūpintis, jog pieno talpoje esantis pienas nesugestų.

Apibendrinant – Kapsuliniai kavos aparatai yra vieni iš praktiškiausių kavos aparatų tiems, kas neturi laiko (ar noro) valyti tirščių, ar rūpintis pieno sistema, ją valyti ir prižiūrėti, jog pienas visada išliktų šviežias. Kapsuliniai kavos aparatai pasirūpins, jog mėgautumėtės savo mėgstamiausiu kavos gėrimo greitai ir paprastai!

Jeigu kyla klausimų dėl šių kavos aparatų – kreipkitės į mus. Kavos draugo kolektyvas visada pasiruošęs padėti!

GREITAS MENIU