TOP kavos pasiūlymas

Kuo ypatingi De’Longhi kavos aparatai?

#De'Longhi #kavos aparatai

Jau daugiau kaip 30 metų „De’Longhi“ gamintojas laikomas pasauliniu kavos aparatų rinkos lyderiu. Vadovaudamasis itališkomis tradicijomis, moderniomis technologijomis ir inovacijomis, šis gamintojas siūlo platų kavos aparatų asortimentą šio gėrimo mėgėjui, norinčiam namuose pasigaminti tokią kavą, kaip profesionalaus baristos paruoštą kavinukėje. Su „De’Longhi“ kavos aparatais išskirtinio skonio gėrimais mėgautis gali kiekvienas.

Šis italų kavos ruošimo ekspertas siūlo keleto skirtingų tipų kavos aparatus: automatinius bei pusiau automatinius. Automatiniai kavos aparatai leis vieno mygtuko paspaudimu džiaugtis kavos puodeliu iš šviežiai sumaltų pupelių. Galėsite kurti ir išsaugoti savo receptus: keisti kavos stiprumą, malimo rupumą bei porcijos kiekį. O jei šio gėrimo ruošimas yra malonus kasdienis ritualas – siūlome pusiau automatinį „baristą“ namuose, su kuriuo eksperimentuosite ir kaskart sieksite tobuliausio kavos puodelio, dalyvaudami pačiame ruošimo procese. Klausiate, kuo išsiskiria šio pasaulinio rinkos lyderio kavos aparatai? Štai 5 mūsų įžvalgos, kodėl būtent šis gamintojas vertas jūsų pasirinkimo.

1. Lengva priežiūra ir valymas

Kiekvienas turėtų žinoti, jog skanios kavos neparuošime, jei aparatas bus nešvarus. Itin svarbi priežiūros dalis tenka pieno sistemai ir kavos spaudimo bei užplikimo blokui. „De’Longhi“ kavos aparatai pasižymi automatizuota pieno sistemos priežiūra – kaskart tereikia spustelti mygtuką ir kavos aparatas praskalaus pieno plakimo mechanizmą pats. Šis prietaisas turi ir išimamą kavos spaudimo bei užplikimo bloką, tad prietaiso vidumi taip pat galėsite pasirūpinti patys – neteks kaskart kreiptis į servisą ar pirkti brangių priežiūros priemonių kavos riebalams šalinti, pakaks praskalavimo tekančiu vandeniu.

2. Plieninis malūnėlis

Paruoštos kavos kokybė visų pirma priklauso nuo jos rūšies bei skrudinimo lygio, tačiau ne mažiau svarbų vaidmenį čia užima ir malūnėlio tipas: plieninis arba keraminis. Pirmieji pasižymi ilgaamžiškumu ir patvarumu. Kitaip nei keraminiai, jie atsparesni pažeidimams ir ilgalaikiui nusidėvėjimui. „De’Longhi“ visuose kavos aparatuose naudoja tik plieninius malūnėlius, tad galėsite pasirinkti kavos pupelių sumalimo lygį ir taip pagaminti norimo stiprumo bei tirštumo gėrimą. Ruošiant stiprią espreso kavą, malimo rupumas turėtų būti smulkesnis, jei mėgstate lengvą ir gaivią – malti pupeles reikėtų stambiau.

3. Automatinė pieno plakimo sistema

Novatoriškų kavos ruošimo sprendimų ekspertai siūlo aparatus su automatine pieno putų plakimo sistema „LatteCrema“ – vienu mygtuko paspaudimu galėsite paruošti „latte macchiato“ ar „cappuccino“ su standžia pieno puta. Plakimo metu pieno naudojama tik tiek, kiek reikia vienai porcijai pagaminti, o likęs kiekis sulaikomas indelyje, kurį galėsite laikyti šaldytuve ir naudoti kaskart prireikus.

Pieno sistemos švarą palaikyti labai paprasta – sistemą sudaro tik 6 dalys, kurias lengvai išardysite, o taupydami laiką, galėsite plauti indaplovėje. Indelis turi ir automatinio valymo funkciją, kurią įjungus, pradedamas skalavimo vandeniu ciklas ir paleidžiama garų srovė – taip išvalomi pieno plakimui naudojami elementai.

4. Šildymo sistema „Termoblok“ – idealiai temperatūrai palaikyti

Puikų skonį užtikrinti padės ir moderni 2 termoblokų sistema. „De’Longhi“ kavos aparatuose su automatine pieno sistema palaikoma tinkama temperatūra viso kavos gaminimo proceso metu. Vienas termoblokas skirtas kavai gaminti, antrasis – pienui šildyti. Be to, ši sistema yra kur kas mažesnė už įprastą kaitintuvą, tad ir pats aparatas gerokai kompaktiškesnis bei įkaista greičiau.

5. Jūsų ir visos šeimos poreikiams – sukurkite savo meniu

Mėgstate eksperimentuoti, o siūlomame meniu nerandate tinkamos kavos? Automatiniuose kavos aparatuose galite sukurti ir užprogramuoti savo mėgstamo gėrimo receptą – taip kiekvienas šeimos narys džiaugsis individualiai ruošiama kava. Tikriausiai sutiksite, jog vėsų, lietingą savaitgalio vakarą juodos kavos puodelis leis pasimėgauti jaukia šiluma, o ankstų rytą nedidelis espreso kiekis greitai išvaikys miegus.

Nori sužinoti, kuris kavos aparato modelis atitinka būtent tavo ar visos šeimos poreikius? Užsuk į svečius pas savo kavos draugus ar paskambink – apie kiekvieną papasakosime išsamiau!

GREITAS MENIU