TOP kavos pasiūlymas

Vasaros išvykų palydovė – šviežiai paruošta kava

Kitoks būdas mėgautis kava kelionėse

Atšilus orams, namie sėdėti tikrai nesinori, tad savaitgaliais dauguma skuba pailsėti gamtos apsuptyje arba ruošiasi ilgai lauktoms atostogoms. Tik ką daryti, jei be kokybiškos kavos puodelio neįsivaizduoji nei dienos? Kavos draugė Ieva Bivainienė mirkteli ir vardija būdus, kaip mėgstamu gėrimu mėgautis net nuošaliausios gamtos apsuptyje ar ilgoje kelionėje automobiliu. Štai keletas jos patarimų.

Iškyla gamtoje – su kelioniniu kavos aparatu

Ruošiesi savaitgalio išvykai į gamtą su būriu draugų ar šeima? Ankstyvą rytą ar vėsų vakarą besėdint prie rusenančio laužo, šiltos kavos puodelis puikiai papildys nuoširdžius pašnekesius. Jei kava tavo kasdienė palydovė, žinai, kad ji skaniausia ir aromatingiausia – šviežiai sumalta. Ir tokia mėgautis gamtoje tikrai įmanoma!

Tad pikniko krepšyje palik vietos kelioniniam Cafflano „Klassic Coffee Red“ kavos ruošimo prietaisui. Jame integruota sulankstoma malūnėlio rankena, kuri leis net aukščiausiuose kalnuose ar ant nuošaliausio ežero kranto šviežiai sumalti kavos pupeles. Be to, čia yra ir izoliuotas daugkartinis indas, tad pamirši rūpesčius dėl atvėsusios kavos ar patogiai sudėsi tirščius.

Kavos draugė Ieva tokiems jaukiems vasaros vakarams gamtoje rekomenduoja ragauti Café Liégeois „Venezia Corsato“ – 100 % arabikos kavos pupeles. Gaivus pavasarinių gėlių aromatas, mėtų ir juodųjų serbentų lapų gaiva primins pavasarį pražystančias gėles ir bundančią gamtą. O ilgai išliekantis poskonis jaukų vasaros vakarą po karštos dienos užpildys užtarnautais vėsumo ir gaivos pojūčiais.

Jei ruošiesi į tolimesnę kelionę, lagamine niekas nebetelpa, bet be espresso puodelio atostogų dienos nebus tokios geros? Vietos tikrai atsiras kompaktiškam ir lengvam Cafflano „Kompresso“ aparatui, kuris kiek mažesnis už kelioninį variantą. Dėl aukšto slėgio technologijos galėsi skanauti automatinio kavos aparato ar baristos paruoštos kavos kokybei nenusileidžiantį espresso kur tik panorėsi.

Nerūpestingoms dienoms sodybose

Vasaros atostogas ar savaitgalius leidžiant net ir nuošalioje sodyboje, taip pat niekas nesutrukdys mėgautis ką tik paruoštais kavos gėrimais. Kompaktiški, stilingi ir lengvai prižiūrimi kapsuliniai aparatai greitai paruoš norimą kavą ir nereikalaus didelės priežiūros.

Įvairiems kavos gėrimams nuo espresso iki karamelinės latte macchiato, netgi kakavai ar šaltai arbatai pagaminti Ieva rekomenduoja NESCAFÉ Dolce Gusto „Jovia“ kavos aparatą. Su juo ruošti pieniški gėrimai išsiskiria itin tiršta kremine puta. Iš gausaus „NESCAFÉ Dolce Gusto“ arba „Café Liégeois“ asortimento tikrai išsirinksite norimą rūšį ir skonį. Mėgstantiems espresso ir juodą kavą tiks elegancijos bei kompaktiškumo duetas – „Nespresso“ aparatas ir plataus asortimento „Café Liégeois“ kapsulės!

Kelionei automobiliu – ypatingas būdas gaminti kavą

Daugelis kelionių tikriausiai prasideda nuo automobilio. Kad netektų vis stabtelėti degalinėse, kai laukia tolimas kelias, mėgstama kava gali mėgautis ir savo mašinoje! Specialiai tam sukurtas kompaktiškas Handpresso „Auto Capsule“ kavos aparatas. Įjungsite jį į 12V degiklio jungtį, įdėsite norimą kavos kapsulę ir jau po keletos minučių džiaugsitės kokybišku espresso.

Šį aparatą itin patogu naudoti su kavos kapsulėmis „Café Liégeois“. Taip nereikės sukti galvos dėl pribyrėjusių tirščių ar svarstyti, kur panaudotus laikyti kelionės metu. Galėsite džiaugtis švara ir patogumu bei, žinoma, kokybiška kava pagaminta įdomiu būdu!

Kasdieniai pagalbininkai – nešiojami puodeliai

Draugai netikėtai pakvietė pavakaroti prie ežero? Ar laukia suplanuota savaitgalio kelionė į sodybą, tik neturi kompaktiško kavos aparato? Termo puodeliai taps neatsiejama tavo vasariškų kelionių dalimi.

Jie ne tik tvarūs ir stilingi, bet išlaiko šilumą, yra patogūs naudoti. Jei nežinojai, išlaiko ir šaltį, tad puikiai tiks šaltos kavos gėrimams! Niekaip neišsirenkantiems geriausio varianto, Ieva rekomenduoja „The Mighty Mug“. Su juo pamiršite pro kraštus lašančią ar pavirtus iškart išsiliejančią kavą. O dėl „Smartgrip“ technologijos, užkliudžius šį puodelį, jis tiesiog… nenuvirs. Vienkartinius puodelius pakeisti galima ir daugkartiniais „KeepCup“ puodeliais, kurie padės tausoti gamtą.