2 už 1 kainą
2 už 1 kainą

Advento kalendorius su šokoladiniais saldainiais Galler „Rawetes“

Specifikacija Apie produktą
Gauti pasiūlymą

Specifikacija

Apie produktą

Miniatiūriniai kąsnio dydžio skanėstai! Šie garsios belgų šokoladinės „Galler“ saldainiai – vadinamosios „ravetės“ – yra įvairių tekstūrų (glotnūs, traškūs arba kreminiai) ir skonių – nuo klasikinių (pralinė, avietės) iki naujų ir netikėtų (sausainiai, pūsti ryžiai, kukurūzai). Šie saldumynai, paslėpti „kalėdiniame Galler kaimelyje“, yra puikus būdas pasimėgauti iki Kalėdų likusiomis dienomis!

Sudėtis: cukrus, kakavos pasta, nenugriebto pieno milteliai, augaliniai riebalai (taukmedžio sviestas, kokosų aliejus, saulėgrąžų aliejus), kakavos sviestas, lazdyno riešutai, inulinas, išrūgų milteliai (pienas), oligofruktozė, neriebūs kakavos milteliai, dekstrozė, sūdyto sviesto karamelė (gliukozės sirupas, cukrus, saldintas sutirštintas pienas, vanduo, sviestas (pienas), grietinėlė, Guerande druska), migdolai, karamelizuotas cukrus, emulsiklis: sojų lecitinas, nugriebto pieno milteliai, avietės, karamelizuotas gliukozės-fruktozės sirupas, biskvitas (kvietiniai miltai (glitimas), cukrus, koncentruotas sviestas (pienas), nugriebto pieno milteliai, miežių salyklas, druska), sausainiai (kvietiniai miltai (glitimas), cukrus, kokosų aliejus, neriebūs kakavos milteliai, gliukozės sirupas, natūralūs dažikliai: (kukurūzai, saulėgrąžų aliejus, druska, rauginimo medžiaga: natrio bikarbonatas), skrudinti kukurūzai (kukurūzai, saulėgrąžų aliejus, druska, rozmarinų ekstraktas), koncentruotos aviečių sultys, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, invertuoto cukraus sirupas, užpildas: polidekstrozė, karamelinis kremas (nugriebto pieno milteliai, cukrus, saldžiosios išrūgos, sviestas (pienas), natūrali kvapioji medžiaga), Guerande druska, traškūs grūdai (ryžių miltai, cukrus, druska, kakavos sviestas), lipnumą reguliuojanti medžiaga: izomaltas, gliukozės sirupas, dekstrinas, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, natūrali aviečių kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų: juodajame šokolade – ne mažiau kaip 60 %, pieniniame šokolade – ne mažiau kaip 30 %, baltajame šokolade – ne mažiau kaip 23 %. 

Laikymo sąlygos: laikyti ne aukštesnėje nei 21 °C temperatūroje.

Dažniausiai užduodami klausimai

Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.

Užduokite klausimą apie produktą

Užduokite klausimą

Atsiliepimai

Atsiliepimai
Facebook komentaras
0
0 atsiliepimas(ai)
0%
0%
0%
0%
0%

Būkite pirmas palikęs atsiliepimą apie “Advento kalendorius su šokoladiniais saldainiais Galler „Rawetes“”

Papasakokite daugiau apie Kavos Drauge įsigytas prekes ar paslaugas. Jūsų vertinimai mums ypač svarbūs.

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Įvertinimas

Išbandėte šį produktą? Palikite atsiliepimą