
Šiam modeliui tinkančios priežiūros priemonės
Tam, kad galėtumėte visiškai išnaudoti savo kavos aparatą, jį reikia reguliariai išvalyti.
INSTRUKCIJA AUTOMATINIAMS KAVOS APARATAMS:
Jeigu kavos aparatas turi automatinę valymo programą:
1. Įdėkite valymo tabletę į reikiamą angą ir vadovaukitės gamintojo instrukcijomis.
Jeigu kavos aparatas neturi automatinės valymo programos, tačiau turi maltos kavos angą:
1. Įdėkite valymo tabletę į maltos kavos angą ir padėkite puodelį po kavos išpilstymo snapeliu.
2. Paspauskite mygtuką kuris ruošia kavą iš maltų kavos pupelių.
3. Kai pusė puodelio užsipildys vandeniu, išjunkite aparatą ir leiskite valymo priemonei suveikti.
4. Įjunkite kavos aparatą ir užbaikite kavos ruošimo procesą.
5. Pakartokite šį procesą mažiausiai 3 kartus, tačiau be papildomos valymo tabletės. Tai reikalinga tam, kad vidinė sistema visiškai išsivalytų nuo cheminės valymo priemonės.
6. Išimkite kavos ruošimo mechanizmą ir atsargiai jį praplaukite po švariu tekančiu vandeniu.
7. Prieš naudodami kavos aparatą, paruoškite du puodelius kavos. Rinkitės ruošimą iš maltų pupelių, tačiau pačios maltos kavos nenaudokite.
8. Norint išvalyti lašėjimo padėklą, įdėkite tabletę į padėklą, užpildykite jį dviem tečdaliais karšto vandens, palaukite 30 minučių ir kruopščiai jį išplaukite.
Jeigu kavos aparatas neruošia kavos iš maltų pupelių:
1. Įdėkite valymo tabletę į puodelį ir užpilkite karštu vandeniu.
2. Nuimkite kavos filtro laikiklį ir sumaišytu tirpalu gerai išplaukite patį laikiklį, jo piltuvėlius ir kavos filtrus.
3. Leiskite tirpalui suveikti: palikite tipalą stovėti mažiausiai 5 minutėms. Praėjus šiam laikotarpiui procedūrą pakartokite mažiausiai 3 kartus.
4. Atidžiai praplaukite valytus mechanizmus po švariu tekančiu vandeniu ir įstatykite juos atgal į aparatą.
5. Norint išvalyti lašėjimo padėklą, įdėkite tabletę į padėklą, užpildykite jį dviem tečdaliais karšto vandens, palaukite 30 minučių ir kruopščiai jį išplaukite.
Rinkinys:
Specifikacija
Bendrosios savybės
Talpos
Valdymas
Matmenys ir svoris
Apie produktą
Norintiems svečius pavaišinti nepriekaištingos kokybės espresso, Expobar „Rosetta“ užtikrins, kad kiekvieną kartą ruošiant kavos gėrimus, būtų išgautas toks pats rezultatas.
Techniniai parametrai:
– Įmontuota tūrinė motoro pompa su dviem sulaikymo vožtuvais ir kietųjų dalelių filtru;
– Varinis boileris su grupių kaitinimo keitikliais ir slėgio ribotuvu;
– Boilerio išleidimo čiaupas (išskyrus Compact/Mini modelius);
– Grupė su tiesiogine priešinfuzine ertme;
– Viena garo rankenėlė (Compact modelyje) arba dvi garo svirtys su elektroniniu karšto vandens išleidimo čiaupu (dviejų ir trijų grupių modeliuose);
– Automatiškai užsipildantis vandens boileris;
– Automatinis kaitinimo elemento išsijungimas, esant žemam vandens lygiui;
– Įspėjamoji lemputė, esant žemam vandens lygiui boilerio viduje;
– Automatinė grįžtamojo virimo grupė;
– 4 skirtingos programuojamos kavos dozės kiekvienam puodeliui;
– Dekoratyvinis puodelio bėgelis.
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
Atsiliepimai