Kavos aparatas La Pavoni Domus Bar
-
0% lizingas
Prie šios prekės tinka
Kava dar skanesnė, kai yra gaminama iš švaraus ir prižiūrėto kavos aparato. Toli gražu ne kiekviena šluostė tinkama valyti kavos aparato paviršių, nes gali jį subraižyti. Todėl sukūrėme specialią mikropluošto šluostę, skirtą būtent kavos aparatams.
Specialiai sukurta kavos aparatams
Matmenys: 20 x 30 cm
Sudėtis: 85% poliesterio, 15% nailono.
Priežiūra: galima skalbti skalbimo mašinoje, ne aukštesnės nei 40 °C temperatūros vandenyje.
Tam, kad galėtumėte visiškai išnaudoti savo kavos aparatą, jį reikia reguliariai išvalyti.
TINKA VISIEMS:
– Automatiniams(De’Longhi, Nivona, Philips ir kt.)
– Pusiau automatiniams(Bezzera, Rocket Espresso, Lelit ir kt.)
– Filtriniams(Moccamaster, Bosch, Ratio ir kt.)
– Įmontuojamiems(Bosch, Siemens ir kt.)
– Svirtiniams(Flair, La Pavoni, Elektra ir kt.)
INSTRUKCIJA AUTOMATINIAMS KAVOS APARATAMS:
Jeigu kavos aparatas turi automatinę valymo programą:
1. Įdėkite valymo tabletę į reikiamą angą ir vadovaukitės gamintojo instrukcijomis.
Jeigu kavos aparatas neturi automatinės valymo programos, tačiau turi maltos kavos angą:
1. Įdėkite valymo tabletę į maltos kavos angą ir padėkite puodelį po kavos išpilstymo snapeliu.
2. Paspauskite mygtuką kuris ruošia kavą iš maltų kavos pupelių.
3. Kai pusė puodelio užsipildys vandeniu, išjunkite aparatą ir leiskite valymo priemonei suveikti.
4. Įjunkite kavos aparatą ir užbaikite kavos ruošimo procesą.
5. Pakartokite šį procesą mažiausiai 3 kartus, tačiau be papildomos valymo tabletės. Tai reikalinga tam, kad vidinė sistema visiškai išsivalytų nuo cheminės valymo priemonės.
6. Išimkite kavos ruošimo mechanizmą ir atsargiai jį praplaukite po švariu tekančiu vandeniu.
7. Prieš naudodami kavos aparatą, paruoškite du puodelius kavos. Rinkitės ruošimą iš maltų pupelių, tačiau pačios maltos kavos nenaudokite.
8. Norint išvalyti lašėjimo padėklą, įdėkite tabletę į padėklą, užpildykite jį dviem tečdaliais karšto vandens, palaukite 30 minučių ir kruopščiai jį išplaukite.
Jeigu kavos aparatas neruošia kavos iš maltų pupelių:
1. Įdėkite valymo tabletę į puodelį ir užpilkite karštu vandeniu.
2. Nuimkite kavos filtro laikiklį ir sumaišytu tirpalu gerai išplaukite patį laikiklį, jo piltuvėlius ir kavos filtrus.
3. Leiskite tirpalui suveikti: palikite tipalą stovėti mažiausiai 5 minutėms. Praėjus šiam laikotarpiui procedūrą pakartokite mažiausiai 3 kartus.
4. Atidžiai praplaukite valytus mechanizmus po švariu tekančiu vandeniu ir įstatykite juos atgal į aparatą.
5. Norint išvalyti lašėjimo padėklą, įdėkite tabletę į padėklą, užpildykite jį dviem tečdaliais karšto vandens, palaukite 30 minučių ir kruopščiai jį išplaukite.
Ši „Motta“ tirščių šalinimo dėžutė yra puikus priedas, skirtas greitai ir veiksmingai pašalinti kavos tirščius iš portafiltro. Kompaktiškas ir puikus įrankis kavinėms ir kavos barams, taip pat mėgstamas ir namų baristų!
Gražūs ir išraiškingi „Motta“ gaminiai išsiskiria iš daugybės kitų espresso kavos priedų savo moderniu dizainu, patikrintu funkcionalumu ir kokybiškumu.
Savybės:
– Sukurta padedant Italijos baristų asociacijai
– Pagaminta iš tvirtos medžiagos ir nerūdijančio plieno 18/10
– Skersmuo: 16,5 cm, aukštis: 11 cm
– Pagaminta Italijoje
Nuo 1967 m. „Metallurgica Motta“ gamina nerūdijančio plieno virtuvės reikmenis ir profesionalius aukštos kokybės itališko dizaino gaminius. „Motta“ siūlo platų kavos gaminimo priedų, skirtų ne tik kavinėms bei restoranams, bet ir namų baristoms, pasirinkimą.
Elegantiškas ir modernus, gerai žinomo prekinio ženklo Motta pieno plakimo indas, buvo sukurtas 1967 metais.
Motta produktai yra vertinami aukščiausiais standartais tarp baristų. Šį pieno plakimo indą saugu plauti indaplovėje.
Specifikacija
Bendrosios savybės
Talpos
Valdymas
Matmenys ir svoris
Nustatymai
Apie La Pavoni Domus Bar
Šis kompaktiškas espresso aparatas iš nerūdijančio plieno turi vandens slėgio matuoklį bei integruotą kavamalę su septyniomis padėtimis ir lėto veikimo kūginėmis girnomis, užkertančiomis kelią kavos pupelių perkaitimui. Prie aparato pridėtas ir platus puodelių šildytuvas bei išimama, iš viršaus užpildoma vandens talpa. Taip pat rasite profesionalų filtro laikiklį iš chromuoto žalvario su dviem krepšeliais: viengubu (8 g) ir dvigubu (16 g). „Domus Bar“ modelis gali pasigirti ir integruotu maltos kavos grūstuvu. Profesionalus žalvario boileris turi tris atskirus termostatus: vieną karštam vandeniui, vieną garams bei papildomą apsauginį termostatą. Solenoidinis vožtuvas užkerta kelią lašėjimui iš grupės. Visos šios funkcijos ir ypatybės paverčia „Domus Bar“ tobulu pusiau profesionaliu pasirinkimu žmonėms, norintiems ruošti puikius espresso bei cappuccino gėrimus.
Techninės savybės
– Blizgus nerūdijančio plieno korpusas
– Išimama vandens talpa: 2,7 l (maždaug 75 espresso puodeliai)
– Puodelių šildytuvo dangtelis iš nerūdijančio plieno
– Reguliuojama kavamalė
– Kavos pupelių piltuvas: 150 g
– Žalvario boileris su 1000 W kaitinimo elementu, kavos termostatu, garų termostatu, apsauginiu vožtuvu ir apsauga nuo siurblio perkaitimo
– Garų kranelis su keičiamu Turbo garų prietaisu/Cappuccino Automatic prietaisu
– Matomas vandens lygis
– Galimybė ruošti 1 arba 2 puodelius vienu metu
– Svirtiniai valdymo jungikliai
– Siurblio slėgio matuoklis
– Filtro laikiklis iš chromu padengtu žalvario
– Automatinis vožtuvas su apsauga nuo lašėjimo
– Didžiausias siurblio slėgis: 15 bar
– Galia: 1200 W
– Vidutinė apšildymo trukmė, įskaitant puodelių šildytuvą: 4 min
– Plotis-gylis-aukštis: 310-260-375 mm
– Svoris: 10,4 kg
– Maitinimo laido ilgis: 1600 mm
– Maitinimas: 230/240 V 50 Hz – 120 V 60 Hz
– Priedai: kavos filtrai: 1 puodeliui (8 g), 2 puodeliams (16 g)
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
La Pavoni Domus Bar atsiliepimai