Kavos aparatas Magister Stella Pofessional
-
PRO
-
0% lizingas
Prie šios prekės tinka
Tam, kad galėtumėte visiškai išnaudoti savo kavos aparatą, jį reikia reguliariai išvalyti.
TINKA VISIEMS:
– Automatiniams(De’Longhi, Nivona, Philips ir kt.)
– Pusiau automatiniams(Bezzera, Rocket Espresso, Lelit ir kt.)
– Filtriniams(Moccamaster, Bosch, Ratio ir kt.)
– Įmontuojamiems(Bosch, Siemens ir kt.)
– Svirtiniams(Flair, La Pavoni, Elektra ir kt.)
INSTRUKCIJA AUTOMATINIAMS KAVOS APARATAMS:
Jeigu kavos aparatas turi automatinę valymo programą:
1. Įdėkite valymo tabletę į reikiamą angą ir vadovaukitės gamintojo instrukcijomis.
Jeigu kavos aparatas neturi automatinės valymo programos, tačiau turi maltos kavos angą:
1. Įdėkite valymo tabletę į maltos kavos angą ir padėkite puodelį po kavos išpilstymo snapeliu.
2. Paspauskite mygtuką kuris ruošia kavą iš maltų kavos pupelių.
3. Kai pusė puodelio užsipildys vandeniu, išjunkite aparatą ir leiskite valymo priemonei suveikti.
4. Įjunkite kavos aparatą ir užbaikite kavos ruošimo procesą.
5. Pakartokite šį procesą mažiausiai 3 kartus, tačiau be papildomos valymo tabletės. Tai reikalinga tam, kad vidinė sistema visiškai išsivalytų nuo cheminės valymo priemonės.
6. Išimkite kavos ruošimo mechanizmą ir atsargiai jį praplaukite po švariu tekančiu vandeniu.
7. Prieš naudodami kavos aparatą, paruoškite du puodelius kavos. Rinkitės ruošimą iš maltų pupelių, tačiau pačios maltos kavos nenaudokite.
8. Norint išvalyti lašėjimo padėklą, įdėkite tabletę į padėklą, užpildykite jį dviem tečdaliais karšto vandens, palaukite 30 minučių ir kruopščiai jį išplaukite.
Jeigu kavos aparatas neruošia kavos iš maltų pupelių:
1. Įdėkite valymo tabletę į puodelį ir užpilkite karštu vandeniu.
2. Nuimkite kavos filtro laikiklį ir sumaišytu tirpalu gerai išplaukite patį laikiklį, jo piltuvėlius ir kavos filtrus.
3. Leiskite tirpalui suveikti: palikite tipalą stovėti mažiausiai 5 minutėms. Praėjus šiam laikotarpiui procedūrą pakartokite mažiausiai 3 kartus.
4. Atidžiai praplaukite valytus mechanizmus po švariu tekančiu vandeniu ir įstatykite juos atgal į aparatą.
5. Norint išvalyti lašėjimo padėklą, įdėkite tabletę į padėklą, užpildykite jį dviem tečdaliais karšto vandens, palaukite 30 minučių ir kruopščiai jį išplaukite.
Specifikacija
Bendrosios savybės
Matmenys ir svoris
Apie produktą
E61 GRUPĖ
„Stella Professional“ įmontuota garsioji E61 grupė – auksinis standartas espresso kavos aparatams daugiau nei 50 metų. Šios grupės galvutė yra pakaitinama naudojant termosifoną, kuris cirkuliuoja per ją karštą vandenį taip palaikydamas šilumą. Grupės galvutė yra kontroliuojama pakeliant svirtį, kuri aktyvuoja siurblį ir atidaro selenoido vožtuvą, kad galėtų tekėti kava. Kai norimas kiekis pasiektas, nuleiskite svirtį, kad kavos gaminimas būtų sustabdytas.
TRIGUBAS SOLENOIDO VOŽTUVAS
Trigubas soleinoido vožtuvas atleidžia spaudimą ir ištraukia vandenį iš grupės, kai tik baigiate gaminti espresso. Tai reiškia, kad rankenėlę iškart galima pašalinti, iš naujo pripildyti ir įstatyti atgal, kad galėtumėte vėl pradėti kavos gaminimo procesą.
Platesnės šio aparato specifikacijos:
Išroinė chromuota grupė su rankenėle.
Poliruotas nerūdijančio plieno korpusas.
Varinis boileris, automatinis pripildymo prietaisas, įmontuotas manometras.
Perkaitimo jutiklis.
Automatinis išsijungimas su garsiniu signalu, kai trūksta vandens.
Apsauginis vožtuvas.
Variniai vamzdeliai, žalvarinės detalės.
Termiškai atskirti garų ir karšto vandens kapučinatoriai.
Išoriniai žalvariniai kraneliai su chromo detalėmis.Garų ir vandens rankenėlės su chromotuomis viršūnėlėmis.
Mechaninis spaudimo nustatymas.
Savarankiškai užsipildantis vožtuvas.
Vožtuvas, neleidžiantis grįžti srovei atgal.
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
Atsiliepimai