Paruoštoje kavoje skleidžiasi vyšnių, bergamotės, braškių, baltosios arbatos ir gėlinės natos. Itin saldi, gryno skonio ir labai sultinga kava.
Ši kava atkeliavo iš žymiojo Etiopijos Guji kavos regiono. Čia įsikūrusioje naujoje Ye Genet apdorojimo stotyje yra apdorojama aukščiausios kokybės kava. Jos apylinkės yra tobulos gerai kavai užauginti: derlinga raudonai ruda dirva, prisotinta geležies; jauni kavamedžiai bei įspūdingame aukštyje (daugiau nei 2000 m virš jūros lygio) esančios plantacijos.
Puikiai tinka visiems kavos paruošimo metodams: nuo filtrinių iki espresso.
Dėl išskirtinės kokybės ir skonio kava pažymėta Specialty ženklu. Pagal SCA vertinimo skalę siekia 83 balus iš 100.
ŠALIS: Etiopija
REGIONAS: Guji
AUGIMO AUKŠTIS: 1950 – 2250 m
RŪŠIS: Heirloom
APDOROJIMAS: Sausasis
SKRUDINIMAS: Šviesiai vidutinis
SKONIO PALETĖ: Vyšnios, Bergamotė, Braškės, Baltoji arbata, Gėlės
Skani, lengva, ilgo sodraus poskonio kava, rekomenuočiau gaminti per mokka kavinuką