Iki pasiūlymo pabaigos liko:
  • 00

    d.

  • 00

    val.

  • 00

    min.

  • 00

    sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kavai
Antra tokia pati pakuotė – dovanų. 

Šokoladinių saldainių rinkinys Galler Easter Eggs Bag Assortment

5.00
Kiekis
-50%
7,99  3,99 
Turime centriniame sandėlyje (prekę galite įsigyti internetu).

Pristatysime per 1 - 3 darbo dienas *96 % užsakymų yra pristatomi kitą darbo dieną.

Prekę galite rasti
Ukmergės g. 219, Verslo centras „U219“, I a., Vilnius
Nėra
P. Lukšio g. 32, Domus galerija, II a., Vilnius
Nėra
Jonavos g. 30, Kaunas
Nėra
Naujojo sodo g. 1, Klaipėda
Yra
Jonavos g. 196, Kaunas
Yra
Šokoladinių saldainių rinkinys Galler Easter Eggs Bag Assortment
Šokoladinių saldainių rinkinys Galler Easter Eggs Bag Assortment
Turime sandėlyje
-50%
7,99  3,99 

Specifikacija

Apie produktą

Saldžioms ir skanioms Velykoms belgų šokolado meistrai Galler paruošė šokoladinių kiaušinių rinkinį tikriems smaližiams. Rinkinyje – 6 skonių 11 juodojo, baltojo ir pieninio šokolado saldainių su įdaru:

Dark Praliné – juodojo šokolado saldainiai su glotnia riešutine mase.

Dark Vanille – juodojo šokolado saldainiai su vaniliniu kremu. Milk Praliné – pieninio šokolado saldainiai su glotnia riešutine mase.

Milk Croustillant – pieninio šokolado saldainiai su traškia riešutine mase.

White Praliné – baltojo šokolado saldainiai su glotnia riešutine mase.

White Croquant – baltojo šokolado saldainiai su traškia riešutine mase.

Sudedamosios dalys: cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos pasta, kakavos sviestas, lazdynų riešutai 12 %, augaliniai riebalai (taukmedžio sviestas, kokosų aliejus, saulėgrąžų aliejus), tirštiklis: polidekstrozė, inulinas, traškūs javai 0,9 % (ryžių miltai, cukrus, druska, kakavos sviestas), išrūgų milteliai (iš pieno), dekstrozė, emulsiklis: sojų lecitinas, gliukozės sirupas, lipnumą reguliuojanti medžiaga: izomaltas, invertuoto cukraus sirupas, dekstrinas, vanilė 0,2 % (natūrali kvapioji medžiaga ir pupelės), kakavos milteliai. Kakavos sausųjų medžiagų: Juodajame šokolade: ne mažiau kaip 60% – Pieniniame šokolade: ne mažiau kaip 30% – Baltajame šokolade: ne mažiau kaip 23%. Gali būti: kitų riešutų, kiaušinių ir kitų javų, turinčių glitimo.

Naudojama kakava yra iš Fairtrade (sąžiningos prekybos) sertifikatą turinčių ūkių. Laikymo sąlygos: laikyti ne aukštesnėje nei 21 °C temperatūroje.

Dažniausiai užduodami klausimai

Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.

Užduokite klausimą apie produktą

Užduokite klausimą

Atsiliepimai

5.00
1 atsiliepimas(ai)
100%
0%
0%
0%
0%

Palikti atsiliepimą

Papasakokite daugiau apie Kavos Drauge įsigytas prekes ar paslaugas. Jūsų vertinimai mums ypač svarbūs.

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Įvertinimas

Išbandėte šį produktą? Palikite atsiliepimą