1+1

Šokoladas

Filtrai

Rodyti:

Filtrai
Kaina
Gamintojas
Pieno sistemos tipas
Tipas
Tipas
Tipas
Tipas
Naudojamos kavos tipas
Ruošiami gėrimai
Kavos rūšis
Kavos ypatybė
Pupelių tipas
Valdymo tipas
Skrudinimo lygis
Kiekis
Kapsulių tipas
Skonio gidas
Kavos regionas
Kavos tipas
Girnų tipas
Spalva
Papildomos savybės
Kapsulių technologija
SCA reitingas
Apdorojimas
Kavamalės tipas
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Vandens talpos dydis
Pupelių talpa
Kavinuko talpa
Puodelių pašildymo tipas
Talpa
Išsaugomi vartotojų profiliai
Kavos kiekis
Girnų konstrukcija
Išmanioji programėlė
Gėrimo porcijų kiekis
Pajungimas prie vandentiekio
Ypatybė
Gėrimo receptas
Kavos kapsulėje
Priežiūros priemonės tipas
Arabikos porūšis
Gėrimai su pienu
Prekių ženklai
Pieno talpos dydis
Porcijos dydis
Rekom. puod. skaičius per dieną
Rūšis
Skirta
Tinka
Paruošimo būdas
Kofeino pašalinimo metodas
Šokolado tipas
Produktų tipas
Kavos aparatas naudoja
Grupių skaičius
Girnų plotis
Kam skirta
Programuojamas malimo laikas
Porcijų pasirinkimas kavoms su pienu
Porcijų pasirinkimas juodai kavai
Išsaugomi vartotojų receptai
Integruota kavamalė
Šilumos palaikymas iki
Šokolado rūšis
Ciklų skaičius
Manometras
PID temperatūros valdiklis
Pupelių talpų skaičius
Atskiras karšto vandens antgalis
Ekranas
Funkcijos
Medžiaga
Produktų kiekis rinkinyje
Akcija

Ant šokolado matomas papilkėjimas – ar tai rodo, jog šokoladas yra sugedęs?

Kokybiškas šokoladas yra itin jautrus temperatūros pokyčiams. Pasiekus aukštesnę nei 18°C jis pereina į tiprimo procesą, kuris skatina kakavos sviesto kristalų susidarymą. Būtent dėl šio natūralaus proceso šokolado paviršius pasidengia pilkomis apnašomis, tačiau jo kokybė yra laikoma gera ir tai neturi įtakos šokolado skoniui. Kuo temperatūrų pokyčiai didesni, tuo didesnė tikimybė, kad šokoladas bus pakeitęs spalvą. Tai ypač matoma vasaros periodu, kuomet patalpose naudojami kondicionieriai arba vengiant tirpimo - šokoladas laikomas šaldytuvuose, o vėliau vėl grįžta į įprastą kambario temperatūrą.

Ar šis komentaras naudingas?
Skaityti daugiau Rodyti mažiau

Kuo skiriasi juodo, pieniško ir balto šokolado sudėtys?

Juodasis šokolodas (be priedų) yra gaminamas iš kakavos masės, kakavos sviesto, cukraus ir emulsiklių. Pieniškam šokoladui papildomai pridedami nugriebto pieno milteliai ir pieno riebalai. Tuo tarpu baltasis šokoladas sudėtyje visiškai neturi kakavos. Jis gaminamas iš cukraus, kakavos sviesto, nugriebto pieno miltelių ir emulsiklio.

Ar šis komentaras naudingas?
Skaityti daugiau Rodyti mažiau

Kuo ypatingas Galler šokoladas?

Galler šokoladas gaminamas nuo 1976 m. ir yra pripažintas vienu geriausiu šokoladų visoje Belgijoje. Sėkmę šiam šokoladui tiek Belgijoje, tiek visame pasaulyje lemia aukšta gaminių kokybė, išskirtiniai receptai ir atsakingas požiūris į verslą. Visos žaliavos Galler šokoladui yra perkamos pagal Sąžiningos prekybos (ang. Fairtrade) normatyvus - už konkurencingą kainą ir tik iš tų kakavos plantacijų, kuriose yra gerbiamos žmogaus teisės.

Galler šokoladų receptai pasižymi išskirtinėmis kombinacijomis, jų sudėtyje nėra palmių aliejaus, o cukraus kiekis sumažintas iki minimalaus ir būtino tinkamai konsistencijai išgauti. Asortimentas kruopščiai atrinktas ir jau atradęs kelią į mūsų klientų širdis. Kasdieniam desertui - šokolado batonėliai su įvairiais įdarais (pistacijų, riešutų ir pan), kolektyvui prie kavos - šokolado plytelės (75 - 85% juodasis šokoladas, laimo ir juodo šokolado ar aviečių ir baltojo šokolado deriniai). Gimtadieniam, Kalėdoms, Valentino dienai ar tiesiog dovanai be ypatingos progos - labiausiai pamėgti Galler rinkiniai. Pastebėjome vieną išskirtinę Galler šokolado savybę - jo visuomet grįžta įsigyti antrą kartą...

Ar šis komentaras naudingas?
Skaityti daugiau Rodyti mažiau

Kaip atskirti ar šokoladas yra kokybiškas?

Kokybiškas šokoladas visuomet turi šiek tiek blizgesio. Ypač jei kalbame apie juodąjį šokoladą. Kuo šokolado plytelė matiškesnė - tuo daugiau joje cukraus. Dar vienas būdas atpažinti kokybišką šokoladą jo neparagavus - atsilaužti gabalėlį. Jei įsigijote ar dovanų gavote tikrai gero šokolado - jis turėtų lūžti stambiomis dalimis ir beveik netrupėti.

Kita kokybiško šokolado savybė - tirpumas. Dėl sudėtyje esančių natūralių aliejų, šokoladas greitai tirpsta laikomas rankose, tačiau burnoje tampa klampesnis ir ilgam paliekantis sodrius skonius. Ragaujant šokoladą, neturėtumėte jausti didelio saldumo ar kartumo. Tarpusavyje jie turi sukurti balansą. Kalbant apie juodą šokoladą - kokybę parodo burnoje susimaišę kartumas, saldumas ir lengva vaisinė rūgštelė.

Ar šis komentaras naudingas?
Skaityti daugiau Rodyti mažiau