Šokoladas - Kavos Draugas
Pajusk švelnų rytinės kavos skonį – tik dabar „Caprissimo Professional“ su -40% nuolaida!

Šokoladas

Kava ir šokoladas – iš pažiūros paprastas, tačiau sunkiai prilygstamas skonių derinys, idealiai papildantis vienas kitą.

Šokoladas

TOP produktai

Naujienos

Sakoma, “nėra nieko geriau už gerą draugą, nebent geras draugas su šokolado dėžute”, na mes, „Kavos Draugas“ manome, jog nėra nieko geriau nei geras draugas su šokoladu ir puodeliu tobulos kavos. 😊 Juk kava ir šokoladas – iš pažiūros paprastas, tačiau sunkiai prilygstamas skonių derinys, idealiai papildantis vienas kitą. Suteikiantys paprastiems pokalbiams magijos ir kviečiantis eksperimentuoti saldumo prieskoniais. Šokoladas – paprastai ypatingas desertas, ne veltui Actekai manė, kad kakavos pupelės, iš kurių gaminamas šokoladas, į žemę atsiųstos iš rojaus. Taigi, šokoladas, tai desertas smaližiams, padėkos gestas draugei ar gurmano užkandis, kuris puikiai dera su mėgstamos kavos puodeliu ar net pelėsiniu sūriu…
Mes „Kavos Draugas“ džiaugiamės stiprindami draugystę ir kviečiame atrasti Belgišką Galler šokoladą. Galler šokoladas visiems skonių ir formų mėgėjams: šokoladiniai batonėliai; šokolado plytelės; šokolado rinkiniai. Tai – aukščiausios kokybės šokoladas, pripildytas skirtingų įdarų: aviečių, riešutų, matcha arbatos, kokoso ir daugybės kitų ingredientų, kurie saldumui suteikia neįprastų natų. Nauji skonių miksai susipinantys šokolado gabalėliuose. Juk ne veltui Belgija tituluojama kaip Šokolado sostinė. Senaisiais laikais, Belgijos Karalius liepė šokolado gamybai naudoti tik aukščiausius standartus atitinkančią produkciją. Dėl to Belgiškas šokoladas laikomas vienu geriausiu šokoladu pasaulyje. Nepamiršome ir tų kurie mėgsta karštą šokoladą: gardinkite kavą šokoladu, gaminkite šokolado kokteilius ar tirštus šildančius šokolado gėrimus.
Asortimente rasite visas populiariausias šokolado rūšis: juodasis šokoladas, kuris gaminamas be pieno, pasitelkiant kakavos masę, kakavos sviestą. Šis juodasis šokoladas gali būti skirstomas į kartųjį, jei kakavos turi daugiau kaip 60 proc. arba pusiau kartų – apie 50 proc. Jei šokoladas turi mažiau nei 35 proc. kakavos tada yra priskiriamas pieniško šokolado kategorijai. Šis pieniškas šokoladas gaminamas su pienu. Tačiau ar žinojote, kad baltas šokoladas, apskritai sudėtyje neturi kakavos? Taip, jis gaminamas pasitelkiant aukščiausios kokybės kakavos sviestą ir pieną, saldumą jam suteikia vanilė.
Rekomenduojama Galler šokoladą laikyti sausoje vietoje 16 °C temperatūros, taip jo tekstūra atskleis tikruosius poskonius. Nepamirškite, juodasis šokoladas ne tik naudingas kūnui, tačiautrokštamo skonio šokolado gabalėlis visada palaimina sielą. 😊
Raskite savo kavos ir šokolado derinį. Skanaus!