Iki -50%

Melitta LatteSelect – populiarus kavos aparatas namams dabar dar geresnis

Kasmet kavos aparatų gamintojai pristato vis naujus automatinių kavos aparatų modelius. Tačiau kai kurie iš jų taip išpopuliarėja, kad nesinori jų tiesiog taip paprastai paleisti. Tad jiems suteikiamas antras gyvenimas – įdiegiamos naujos funkcijos bei atnaujinama išvaizda. Taip nutiko ir su Melitta LatteSelect – daugybe funkcijų žavintis kavos aparatas išlaikė visas mėgstamas funkcijas, pasipildė naujomis ir tapo dar stilingesnis. O kaina išliko vis dar tokia pati patraukli! (Verta paminėti, kad tai bene funkcionaliausias kavos aparatas savo kainos kategorijoje).

NAUJA. IntenseAroma funkcija intensyvaus kavos skonio mėgėjams 

Kartais norisi intensyvesnio skonio kavos nei įprastai – pavyzdžiui, itin ankstyvą rytą ar ruošiantis popietės susirinkimui (kai po skanių pietų pradeda merktis akys)... Be jokio abejonės, visuomet galima pasirinkti intensyvesnio skonio kavos pupeles, didinti įmalamos kavos kiekį ar mažinti vandens kiekį, bet yra ir kitų būdų! Melitta LatteSelect siūlo IntenseAroma funkciją – ją pasirinkus, kavos aparatas plikys kavą specialiu būdu, o paruoštos kavos skonis bus ypatingai ryškus ir intensyvus.

NAUJA. Du viename: kavos aparatas ir virdulys arbatai 

Atnaujintas LatteSelect kavos aparatas yra draugiškas ne tik kavos mėgėjams. Be 12 iš anksto nustatytų kavos receptų, dabar jis turi ir patogias arbatos ruošimo parinktis. Be to, kaip tikras arbatos ekspertas, jis žino, kad skirtingoms arbatos rūšims reikalingas skirtingos virimo temperatūros vanduo. Pasirinkite norimą arbatos rūšį ekrane – žaliąją, juodąją, baltąją, žolelių/vaisinę – ir vanduo bus pašildytas iki rekomenduojamos temperatūros. 

NAUJA. Tikroviškas gėrimų atvaizdavimas ir dar modernesnis dizainas  

Naująja LatteSelect kavos aparato versija dabar naudotis dar maloniau. Kavos gėrimų simbolius ekrane pakeitė tikroviškos gėrimų ikonos – jos ne tik atrodo šiuolaikiškiau, bet ir leidžia iš pirmo žvilgsnio suprasti, koks receptas yra pavaizduotas. Taip pat atnaujintas yra ir kavos aparato korpusas – dėl matinio juodos spalvos korpuso kavos aparatas atrodo itin stilingai, o jį prižiūrėti dar paprasčiau. 

************

Melitta LatteSelect kavos aparatas taip pat išlaikė visas jau pamėgtas funkcijas:

JAU PAMĖGTA. Dvi kavos pupelių talpos skonių įvairovei

Bene svarbiausia iš jų – dvi kavos pupelių talpos. Šios funkcijos dėka nereikia daugiau svarstyti, kokią kavą pasirinkti – įprastą ar be kofeino, tamsiau skrudintą ar šviesiau, labiau tinkančią juodai kava ar kavai su pienu…Juk galite rinktis abi! Į vieną pupelių talpą pripilkite vienos rūšies pupeles, o į kitą – kitos. Prieš pasirinkdami kavos receptą, pasirinkite kavos pupelių talpą ir mėgaukitės norimo skonio kava. 

JAU PAMĖGTA. Net 12 autentiškai paruoštų kavos receptų 

Šis kavos aparatas stebina ne tik galimybe naudoti dviejų rūšių kavos pupeles, bet ir kavos receptų įvairove. Rinkitės iš 4 klasikinių receptų pagrindiniame ekrane: espresso, caffè crema, cappuccino arba latte macchiato, o atskirame gėrimų meniu rasite dar aštuonis papildomus pasirinkimus, tokius kaip flat white bei americano. Autentiškus skonius garantuoja tradicinis itališkas klasikinių receptų paruošimo procesas: pavyzdžiui, gaminant latte macchiato, espresso kavos porcija visad supilama po pieno ir pieno putos, o cappuccino ruošiamas atvirkščiai.

JAU PAMĖGTA. 6 vartotojų profiliai – išsaugokite savo mėgstamus nustatymus 

Pastatėte puodelį po kavos piltuvėliu, paspaudėte mėgstamą receptą, o kavos aparatas pagamino per mažą ar per didelę porciją (ir viskas išsipylė per viršų), per silpną ar per stiprią kavą…nes kažkas vėl nureguliavo nustatymus? Su LatteSelect apsidrausti nuo to paprasta. Net 6 skirtingi vartotojai gali išsaugoti savo receptų meniu ir nesukti sau galvos dėl “ne tų” nustatymų.    

JAU PAMĖGTA. Džiaugsmas gėrimų su pienu mėgėjams – Itin patogi pieno sistema 

Šis kavos aparatas ypatingai gerai vertinamas dėl patogios pieno sistemos. Tereikia įmerkti pieno žarnelę į talpą su pienu ar netgi tiesiai į pieno pakelį ir akimirksniu suplakta pieno puta jau bus puodelyje. Po kiekvieno pagaminto gėrimo tereikia įstatyti žarnelę į nulašėjimo padėklą ir kavos aparatas pats ją automatiškai praskalauja – viskas superpaprasta. 

Atnaujintą Melitta LatteSelect modelį jau galite rasti pas mus!