Iki -50%

De’Longhi Rivelia kavos aparatas – asmeninis barista namuose

Kasmet kavos aparatų gamintojai stengiasi nustebinti kavos mėgėjus ypatingomis naujienomis. Šiais metais namams skirtų prietaisų segmente sužibėjo unikali De'Longhi Rivelia linija, atliepianti naujausias kavos vartojimo tendencijas. 

Palyginus su priešpandeminiu laikotarpiu, šiandien gerokai daugiau laiko praleidžiame namuose ir dažnai renkamės darbą nuotoliu. Kartu su tuo pasikeitė ir kavos vartojimo įpročiai – mėgstamas kavines vis dažniau keičia namai. Atsirado poreikis turėti asmeninį baristą atstojantį kavos aparatą – būtent tai ir siūlo naujoji De'Longhi Rivelia kavos aparatų linija.      

Mėgaukitės skirtingomis kavos rūšimis. 2 kavos pupelių talpos

Kavinėje galima pasirinkti iš skirtingų kavos rūšių gaminamą kavą – vienos labiau tinka espreso ir juodai kavai, kitos – gėrimams su pienu, o kartais norime pasimėgauti kava be kofeino. Nors kavos aparatai su dviem malūnais ar dviem pupelių talpomis nėra naujiena, jie dažnai pasižymi keliais trūkumais. Pirmieji dar ir šiandien yra itin brangūs, o antrieji, pasirinkus gaminti kavą iš kitos pupelių talpos, pirmas 2-3 porcijas ruošia iš abiejų talpų mikso

De'Longhi siūlo naują sprendimą – kiekvienas Rivelia aparatas turi du lengvai keičiamus kavos pupelių indus. Norint pakeisti pupeles, integruota Bean Switch sistema kviečia pasirinkti: išvalyti (išmalti) prieš tai buvusių pupelių liekanas iš malūno arba pagaminti dar vieną gėrimo porciją iš malūne likusios kavos. Tokiu būdu lengvai galite eksperimentuoti ir mėgautis skirtingomis kavos pupelių rūšimis.

Ekspertiškai pritaikyti nustatymai pasirinktoms kavos pupelėms

Barista kavinėje rūpinasi tinkamais kavos aparato ir malūno nustatymais pasirinktoms kavos pupelėms. Kavos aparatų savininkai žino, kad tenka pavargti norint tinkamai sureguliuoti kavos aparatą naujai kavai – tam reikia ne tik laiko, bet ir žinių. 

Dėl šios priežasties De'Longhi pristatė inovatyvią Bean Adapt technologiją. Pasirinkus šią funkciją, kavos aparato ekrane pamatysite klausimus apie naudojamas kavos pupeles – jų rūšį ir skrudinimą. Priklausomai nuo atsakymų, aparatas pasiūlo tam tikrą vandens temperatūrą, kavos stiprumą bei malimo rupumą. Tuomet pagamina vieną espreso porciją, paklausia jūsų nuomonės apie kavos skonį ir dar kartą atlieka korekcijas. Galiausiai kviečia įvesti kavos pavadinimą ir išsaugoti kartu su parinktais nustatymais. Tokiu būdu galite įvesti net 6 skirtingas kavas!  

Espresso, latės, o gal šaltos kavos? 16 receptų vienu paspaudimu

Kavinėje galima rinktis iš daugybės skirtingų kavos receptų: nuo espreso iki latės, karštos ir šaltos kavos, su papildoma espreso porcija ar netgi paprašyti paruošti gėrimą į atsineštą kelioninį puodelį. 

De'Longhi Rivelia kavos aparatai siūlo kavinei prilygstantį gėrimų asortimentą. Rinkitės net iš 16 skirtingų kavos receptų: espresso, espresso lungo, juoda kava, long kava, amerikietiška kava, dvigubas espresso, šalta kava, šaltas espresso, šalta amerikietiška kava, kapučinas, latte macchiato, kapučinas mix, latte, flat white, cortado ir espresso macchiato. Gamindami gėrimus galite pasirinkti papildomą espreso kavos porciją (extra shot funkcija) ir netgi gaminimą tiesiai į jūsų kelioninį puodelį (to-go funkcija). 

Automatinė pieno sistema, pritaikyta augaliniam pienui

Kavos su pienu vartotojų tarpe stebima ryškiai auganti augalinio pieno paklausa. Įprastai automatinių kavos aparatų pieno sistema būna pritaikyta karvės pienui. Įpylus augalinio pieno, šis užkemša šlangeles, o pagaminta pieno puta būna itin prasta. 

Kitaip nei daugumoje kitų aparatų, De'Longhi pieno sistema LatteCrema Hot puikiai pritaikyta augaliniam sojos, migdolų ir avižų pienui. Tai atveria dar platesnes galimybes mėgautis skirtingu mėgstamos kavos skoniu. Taip pat lengvai reguliuokite pieno standumą ir rinkitės net iš 3 lygių. Dar vienas svarbus dalykas: įsigijus papildomą LatteCrema Cool rinkinį (greitai pasirodys!), galima bus įdiegti bei gaminti net ir gėrimus su šalta pieno puta. Visai kaip geriausioje kavinėje!  

Kavos aparatas, įsimenantis kavos vartojimo įpročius

Vienas iš dažniausių kavos aparatų pirkėjų nuogąstavimų, kad kavos aparatu bus pernelyg sudėtinga naudotis. Taip pat dažnai kyla klausimas, ar lengva keisti nustatymus, nes šeimoje yra skirtingą kavos skonį mėgstančių narių. 

De'Longhi Rivelia kavos aparatai turi 3,5 colių jutiklinius spalvinius ekranus su informatyvia animacija – juos valdyti ne tik paprasta, bet ir malonu. Kalbant apie asmeninius nustatymus – galima išsaugoti 4 asmeninius profilius su savo nustatymais. Labiausiai stebina  inovatyviausia Coffee Routine funkcijajos dėka kavos aparatas įsimena atskiro vartotojo įpročius dienos eigoje ir pagal tai koreguoja gėrimų meniu ekrane – visai kaip gerai pažįstamas barista, kuris vos įžengus į kavinę, jau žino, kokį gėrimą ruošti.  

Nesukite sau galvos dėl priežiūros  

Bene dažniausias pageidavimas renkantis kavos aparatą – kuo paprastesnė priežiūra. De'Longhi Rivelia kavos aparatai turi maksimaliai automatizuotą priežiūrą, be to, apie viską praneša ekrane ir priežiūros programų metu aiškina kiekvieną žingsnį, kurį reikia atlikti. 

Ypatingai paprasta yra pieno sistemos priežiūra, kuri dažniausiai kelia nerimą. Po kiekvieno pagaminto gėrimo kavos aparatas primena pasirinkti automatinio skalavimo funkciją ir pats išvalo pieno sistemą. Nenaudojama pieno talpa lengvai telpa į šaldytuvo šoninę lentyną. Maksimaliam patogumui visos pieno sistemos dalys gali būti plaunamos indaplovėje, kaip ir tirščių talpa bei nulašėjimo padėklas. 

Moderniausios technologijos išlaikant kompaktiškumą

Dar vienas svarbus faktorius renkantis kavos aparatą namams – jo dydis ir išvaizda. Įprasta manyti, kad kuo technologiškai išmanesnis ir kuo daugiau įvairių funkcijų turi prietaisas, tuo jis didesnis. 

Kuriant Rivelia liniją, De'Longhi sugebėjo sutalpinti moderniausias technologijas į itin nedidelį korpusą – tai vienas kompaktiškiausių kavos aparatų savo klasėje. Taip pat reikia pažymėti jo stilingumą – suapvalinti korpuso kampai, malonus liesti matinis paviršius ir patraukli spalvų paletė paverčia šį kavos aparatą itin geidžiamu kiekvieno kavos mėgėjo namuose. 

********

Pasiruošę priimti asmeninį baristą savo namuose? De'Longhi Rivelia kavos aparatai jau yra mūsų parduotuvėse – užsukite apžiūrėti!