TOP kavos pasiūlymas

Nusibodo ta pati arbata? Paeksperimentuojam!

#arbata

Pasaulyje yra šimtai arbatos rūšių, o tu jau 10 metų geri iš to paties ryškiai geltono pakelio? Skamba kaip neišnaudota galimybė, tai gal pabandom kažką įdomesnio? Lygiai taip pat kaip ir kava, arbatos skiriasi ne tik savo rūšimi ar kilmės regionu, bet ir gėrimo būdu, kuris gali atverti visiškai naujus skonius ir patirtis.

Biri arbata

Biri arbata susideda iš nesmulkintų arbatžolių lapų. Paprasčiausias arbatos kokybės vertinimas – jos lapų dydis. Didesnis arbatžolės paviršius reiškia daugiau galimybių arbatos skoniui ir jo subtilybėms atsiskleisti. Kadangi birioje arbatoje arbatžolės nėra smulkintos, šis gėrimas turi subtilesnį ir rafinuotesnį skonį, yra mažiau kartus. Svarbu, kad arbatai pritraukiant, arbatžolių lapai turėtų erdvės išsiskleisti, o šiuo būdu ruošiant arbatą ji tam turi daugiausia erdvės. Vienintelis šio tipo arbatų trūkumas – sudėtingesnis paruošimas, kuriam reikia specialaus sietelio ar koštuvo.

Biri arbata

Arbatos lazdelės „Tea sticks“

Turbūt puikiai pažįstama situacija, kai svečiuose nervingai dairotės, ieškodami, kur padėti varvantį arbatos maišelį. Šią problemą sprendžia arbatos lazdelės – sąlyginai naujas išradimas, užsimojęs pasirūpinti pakelių sukeliamą netvarka. Arbata per daugiau nei 400 lazdelėje esančių skylučių kontaktuoja su vandeniu, tačiau vanduo iš pačios lazdelės neišbėga. Kuriant šią arbatos pakuotę visas dėmesys buvo sutelktas į patogumą – šiai arbatai net nereikia šaukštelio, nes gėrimą galite išmaišyti tiesiog pačiu pakeliu. Visgi dėmesys skiriamas ne tik išorei, bet ir pakelio turiniui – „Tea sticks“ viduje rasite aukštos kokybės klasikines arbatas ir egzotinius skonius. Arbatos pakuotė yra visiškai nekenksminga ir greitai suyranti.

Arbata lazdelėse

Šilkinės piramidės

Tai – aukštesnės kokybės alternatyva tradiciniams pakeliams. Šilkinis maišelis neturi papildomo nenatūralaus prieskonio, kuris galėtų atsirasti dėl sąlyčio su popieriumi. Šilkinėse piramidėse arbatos lapai taip pat nebūna smulkinti, tačiau juos patogu išimti iš puodelio be papildomų priemonių, tai reiškia, kad ši arbata išlaiko birios arbatos skonio privalumus, tačiau turi ir pakelio patogumą. Lyginant su popieriniu maišeliu, vandens pratekėjimas čia yra geresnis, o arbatžolės turi daugiau vietos išsiplėsti.

Šilkinės piramidės

Chai arbata

Indiškas šaknis turinti ir sparčiai visame pasaulyje populiarėjanti Chai arbata pasižymi egzotišku skoniu, tad ypatingai tinka ryškius pojūčius mėgstantiems arbatos mėgėjams. Chai arbata gamina sumaišant tradicines arbatas su egzotiškais prieskoniais: cinamonu, kardamonu, gvazdikėliais ir kitais. Šios arbatos gali būti ruošiamos tiek su vandeniu, tiek su pienu, nors tradicinis receptas – maišyti abu skysčius. Tik nepainiok Chai arbatos su pigiomis tirpiomis arbatomis, čia visiškai skirtingi dalykai! Jų turbūt geriau negerti išvis. 🙂

Chai arbata

Arbatos kapsulės

Daugelis nežino, kad kavos aparatu galima paruošti ir arbatą. Ir mes nekalbame apie tiesiog užpylimą karštu vandeniu. Mūsų parduotuvėje galite rasti arbatos pagalvėlių ir arbatos kapsulių, kurias paruošite atitinkamais aparatais. Tai gali būti puikus pasirinkimas dienos pabaigoje ar gėrimas jūsų vaikams. Kapsulinę arbatą galite ruošti ir šaltą.

Arbata kapsulese

 

Kai yra tiek pasirinkimų, išbandyti tik vieną arbatos ruošimo būdą ar rūšį būtų nuodėmė, tad užsuk į mūsų arbatos skiltį ir nerk į naujus pojūčius!