TOP kavos pasiūlymas

Viena dovana po Kalėdų eglute ir artimuosius džiuginsite kasdien

#dovanos #Kalėdos #kavos aparatai

Šiemet svarstote įteikti savo artimiesiems ar draugams galimybę kasdien mėgautis kokybiška kava, o galbūt taip palepinti save ir šeimą, artėjant jaukiausioms šventėms? Kaip ir kiekvienais metais, kalėdiniu laikotarpiu sutinkame vis daugiau mūsų kavos draugų svarstančių, koks kavos aparatas labiausiai tiktų jų namams.

Kalėdos stebuklų metas ir kiekvienam norisi įgyvendinti svajones. Tad nepriklausomai nuo norimo skirti biudžeto, visuomet rasime skirtingus poreikius atitinkančius kavos aparatų modelius.

Geras kavos aparatas – investicija ilgam

Artėjant Kalėdoms vis daugiau kavos mėgėjų pasiryžta įsigyti prabangesnius kavos aparatus. Net iš pradžių planavę pirkti perpus pigiau kainuojantį, nusprendžia rinktis geresnį ir visus poreikius atitinkantį prietaisą. Jam nusipirkti neretai pasitelkiamas lizingas, leidžiantis iškart įsigyti norimą prekę ir ja džiaugtis jau dabar.

Aparato kaina priklauso nuo jame esančių funkcijų skaičiaus, integruotos pieno sistemos tipo bei dizaino. Patikimi ir ilgą laiką rinkoje esantys gamintojai į aparatus taip pat investuoja daug laiko ir didelį dėmesį skiria techniniams parametrams tam, kad kiekvienas kavos puodelis būtų tobulas, o kavos aparatas džiugintų ilgus metus. Pieno sistemas turintys aparatai visada bus brangesni už tuos, kurie gamina tik juodą kavą. Vis dėlto, jei išgeriate bent vieną pieniškos kavos puodelį per dieną, rekomenduojame rinktis automatinę pieno sistemą ir šiuo klausimu netaupyti.

Skirtingus šeimos poreikius gali išpildyti kavos aparatas Saeco „Xelsis SM7684/00“, kuris tiks ir kelių asmenų šeimai, ir susirinkus gausiam svečių būriui. Vienu mygtuko paspaudimu paruošite net 15 skirtingų kavos gėrimų. Be to, aparatas sukurtas taip, kad šeimos nariai galės susikurti 6 individualius kavos receptus. Tereikės išsaugoti norimus nustatymus – pieno putos ar kavos kiekį, temperatūrą. Vienu metu aparatas taip pat gali paruošti du espreso, kapučino ar „latte macchiato“ puodelius, todėl rytais kiekvienas šeimos narys greitai pasigamins patinkančią kavą. Be to, kiekvienam gėrimui atskirai galite nustatyti norimą stiprumą. Tokia funkcija ypač palengvins kasdienybę, jei šeimos nariai mėgsta nevienodą pieno kiekio ar stiprumo kavą.

Tarp populiariausių kavos aparatų puikuojasi ir pasaulyje gerai žinomo JURA gamintojo modeliai. Iš jų perkamiausi – stilingieji „ENA 8 Metropolitan Black“ ir „ENA 8 Nordic White“. Šie vieno kavos puodelio aparatai žavi išskirtinės formos ir rašto vandens talpa, primenančia krištolinį grafiną.

Kitas variantas – kompaktiškas JURA aparatas „ENA Micro 90 Dark Inox“, skirtas ruošti kavą nedideliais kiekiais, tad puikiai tiks mažesnei šeimai. Šis rafinuotos elegancijos prietaisas taip pat leidžia sukurti ir išsaugoti 6 skirtingus receptus bei yra lengvai pritaikomas bet kokioje interjero erdvėje.

Šio gamintojo kavos aparatai išsiskiria ypatinga „P.E.P.“ technologija, kuri reikiamą vandens kiekį pulsuoja dažnais intervalais. Tokiu būdu gaminant kavą, ji išsaugo visas geriausias savybes ir atskleidžia ryškiausius skonius bei aromatus. Be to, JURA aparatai pasižymi itin paprasta priežiūra. Tai patvirtina ir „sumani“ vandens sistema „I.W.S“, kuri atpažįsta įdėtą filtrą, perspėja, kai jį reikia pakeisti. Pats aparatas taip pat praneša, kai jam reikalingos atitinkamos valymo programos, vandens talpoje nepakanka vandens arba pupelių talpoje trūksta pupelių.

Vienas iš didžiausių privalumų ir išskirtinumų – mobilioji programėlė „J.O.E.“. Turėdami specialią „Smart connect“ jungtį, su naujausiais JURA aparatais kavos receptą paruošite ir jį pasigaminsite vos keliais paspaudimais, tiesiai iš mobiliojo telefono.

Ieškantiems paskutinės minutės dovanos – maži kavos aparatai

Ar kalėdinių dovanų paieškas pasilikote paskutinei minutei? O galbūt priešingai, jau ilgą laiką svarstote, ką įdomaus ir naudingo galite padovanoti draugams? Jei žinote, jog be juodos kavos puodelio jų rytas neprasideda – dovaną jau radote.

Maži ir kompaktiški kapsuliniai kavos aparatai gruodį taip pat dažnai atsiduria perkamiausių dovanų sąraše. Savo populiarumą jie užsitarnavo, nes nereikalauja didelio biudžeto, galite rinktis iš itin gausaus kavos kapsulių asortimento, o priežiūra paprastumu pralenkia daugelį kitų tipų aparatų. „Kavos draugo“ asortimente jų kainos prasideda nuo 29 eurų, tarp jų populiariausi: De’Longhi gamintojo aparatas „Piccolini“, „NESCAFÉ® Dolce Gusto®“ – „Jovia“ ir Nespresso – „Essenza Mini“.

Išskirtinio dizaino De’Longhi kavos aparatas „Piccolini“ puikiai tiks tiems, kurie mėgsta gardžius, greitai paruošiamus tiek juodos, tiek pieniškos kavos gėrimus. Gėrimo tūris taip pat itin lengvai reguliuojamas – tereikės pasukti mechaninę rankenėlę ir gavus norimą kavos kiekį, gaminimo procesą sustabdyti.

Elegantiškas NESCAFÉ® Dolce Gusto® kavos aparatas „Jovia“ pasižymi netradiciniu dizainu bei stiliumi, taip pat turi ir „Eko“ režimo funkciją, kuri automatiškai išjungia aparatą po 5 minučių nenaudojimo. Šiame prietaise norimą vandens kiekį galėsite pasirinkti prieš gaminant kavą, tad visas ruošimo procesas yra pilnai automatinis. Bet kurioje virtuvėje vietą lengvai atras ir vieno žinomiausių prekinių ženklų Nespresso atstovas – kavos aparatas „Essenza Mini“. Su dviem programuojamais puodelių dydžiais ir stiprumo reguliavimo funkcija greitai ir be didelių pastangų gardžiuositės mėgstamu gėrimu. Taip pat galėsite patobulinti kavos kiekį pagal savo poreikius ir pasirinkti iš didelio asortimento kavos kapsulių.

Tad išsirinkę vieną iš šių modelių, padovanosite sau arba artimiesiems kiekvieną dieną kupiną malonumo.

GREITAS MENIU