Pieno sistemos valymo skystis JURA, 1 l
Specifikacija
Bendrosios savybės
Matmenys ir svoris
Apie produktą
Dažnai skundžiamasi, kad kavos aparatas nustojo plakti pieną arba gaminama pieno puta ne tokia puiki kaip buvo anksčiau. Dažna priežastis – užsikimšęs nuo nešvarumų kapučinatorius, todėl svarbu jį tinkamai valyti. Šis JURA antibakterinis skystis pašalins susikaupusias bakterijas kapučinatoriaus viduje ir užtikrins, kad Jūsų gėrimai su pienu būtų tobulo skonio.
Kai naudojama priemonė?
Rekomenduojama 1 kartą į savaitę atlikti kapučinatoriaus valymo programą naudojant antibakterinį skystį. Kavos aparatas apie programos būtinybę nepraneša, todėl reikia ją atlikti savarankiškai. Įpilkite 250 ml vandens bei vieną kamštelį (ne daugiau nei 15 ml) antibakterinio skysčio. Pieno žarnelę panardinkite į šį mišinį ir paleiskite kapučinatoriaus valymo programą (žr. į kavos aparato modelio instrukciją). Jeigu dienos pabaigoje išardę bei išplovę kapučinatoriaus dalis, matote, kad jose yra pridžiūvusių pieno likučių, dalis pamerkite į mišinį su antibakteriniu skysčiu (galite pamerkti nakčiai) ir praplaukite po tekančio vandens srove.
Dažniausiai užduodami klausimai
Šis antibakterinis pieno sistemos valymo skystis, kaip ir daugelis kitų yra universalus. Todėl drąsiai galima jį naudoti bet kokio kavos aparato priežiūrai.
Taip, jei kavos aparatas prašo dvigubo kiekio vandens, svarbu išlaikyti santykį 15:250 ml.
„JURA“ priežiūros priemonės neturi galiojimo laiko. Rekomenduojame laikyti pakuotes sandariai uždarytas.
Užduokite klausimą apie produktą
Gerai ir saugiai išvalo pieno sistemą.
Produktu esu patenkinta,aciu!
Išvalo viskas gerai
Gera preke
Aparatas raudonom lemputėm nebedega, gerai
Nuolat perku, viskas puiku.