Šokoladas
Rodoma 1-24 iš 98
-
-
Naujiena
Šokoladinių saldainių rinkinys Galler „Metal Easter Egg“, 15 vnt.
8,09 € 13,49 € -40%
Sutaupykite 5,40 € -
-
-
Naujiena
Šokoladiniai saldainiai Galler „Small Easter Eggs Bag (White Praline)“, 112 g
3,99 € 7,99 € -50%
Sutaupykite 4,00 € -
-
-
Naujiena
Šokoladiniai saldainiai Galler „Small Easter Eggs Bag (Dark Praline)“, 112 g
3,99 € 7,99 € -50%
Sutaupykite 4,00 € -
-
Šokoladinių saldainių rinkinys Galler „Easter Eggs Bag Assortment“
3,99 € 6,99 € -43%
Sutaupykite 3,00 € -
Šokoladinių saldainių rinkinys Galler „Easter Eggs Generous Pack“
6,19 € 11,99 € -48%
Sutaupykite 5,80 € -
Šokolado plytelių rinkinys Galler „Mini Tablets Collection Limited Edition“, 24 vnt.
8,16 € 10,89 € -25%
Sutaupykite 2,73 € -
-
TOP
Šokolado plytelių rinkinys Galler „Mini Tablets Collection“, 24 vnt.
8,59 € 11,99 € -28%
Sutaupykite 3,40 € -
-
Šokoladinių batonėlių rinkinys Galler „Mini Batons Assortment“, 24 vnt.
11,59 € 14,49 € -20%
Sutaupykite 2,90 € -
Šokoladinių batonėlių rinkinys Galler „Mini Batons Assortment“, 18 vnt.
8,79 € 10,99 € -20%
Sutaupykite 2,20 € -
-
TOP
Šokoladinių batonėlių rinkinys Galler „Assortment“, 15 vnt.
6,39 € 7,99 € -20%
Sutaupykite 1,60 € -
-
-
Naujiena
Šokoladinių saldainių rinkinys Galler „Les Rawetes – Praline“, 20 vnt. (100 g)
3,49 € 4,99 € -30%
Sutaupykite 1,50 € -
Ant šokolado matomas papilkėjimas – ar tai rodo, jog šokoladas yra sugedęs?
Kokybiškas šokoladas yra itin jautrus temperatūros pokyčiams. Pasiekus aukštesnę nei 18°C jis pereina į tiprimo procesą, kuris skatina kakavos sviesto kristalų susidarymą. Būtent dėl šio natūralaus proceso šokolado paviršius pasidengia pilkomis apnašomis, tačiau jo kokybė yra laikoma gera ir tai neturi įtakos šokolado skoniui. Kuo temperatūrų pokyčiai didesni, tuo didesnė tikimybė, kad šokoladas bus pakeitęs spalvą. Tai ypač matoma vasaros periodu, kuomet patalpose naudojami kondicionieriai arba vengiant tirpimo - šokoladas laikomas šaldytuvuose, o vėliau vėl grįžta į įprastą kambario temperatūrą.
Kuo skiriasi juodo, pieniško ir balto šokolado sudėtys?
Juodasis šokolodas (be priedų) yra gaminamas iš kakavos masės, kakavos sviesto, cukraus ir emulsiklių. Pieniškam šokoladui papildomai pridedami nugriebto pieno milteliai ir pieno riebalai. Tuo tarpu baltasis šokoladas sudėtyje visiškai neturi kakavos. Jis gaminamas iš cukraus, kakavos sviesto, nugriebto pieno miltelių ir emulsiklio.
Kuo ypatingas Galler šokoladas?
Galler šokoladas gaminamas nuo 1976 m. ir yra pripažintas vienu geriausiu šokoladų visoje Belgijoje. Sėkmę šiam šokoladui tiek Belgijoje, tiek visame pasaulyje lemia aukšta gaminių kokybė, išskirtiniai receptai ir atsakingas požiūris į verslą. Visos žaliavos Galler šokoladui yra perkamos pagal Sąžiningos prekybos (ang. Fairtrade) normatyvus - už konkurencingą kainą ir tik iš tų kakavos plantacijų, kuriose yra gerbiamos žmogaus teisės. Galler šokoladų receptai pasižymi išskirtinėmis kombinacijomis, jų sudėtyje nėra palmių aliejaus, o cukraus kiekis sumažintas iki minimalaus ir būtino tinkamai konsistencijai išgauti. Asortimentas kruopščiai atrinktas ir jau atradęs kelią į mūsų klientų širdis. Kasdieniam desertui - šokolado batonėliai su įvairiais įdarais (pistacijų, riešutų ir pan), kolektyvui prie kavos - šokolado plytelės (75 - 85% juodasis šokoladas, laimo ir juodo šokolado ar aviečių ir baltojo šokolado deriniai). Gimtadieniam, Kalėdoms, Valentino dienai ar tiesiog dovanai be ypatingos progos - labiausiai pamėgti Galler rinkiniai. Pastebėjome vieną išskirtinę Galler šokolado savybę - jo visuomet grįžta įsigyti antrą kartą...
Kaip atskirti ar šokoladas yra kokybiškas?
Kokybiškas šokoladas visuomet turi šiek tiek blizgesio. Ypač jei kalbame apie juodąjį šokoladą. Kuo šokolado plytelė matiškesnė - tuo daugiau joje cukraus. Dar vienas būdas atpažinti kokybišką šokoladą jo neparagavus - atsilaužti gabalėlį. Jei įsigijote ar dovanų gavote tikrai gero šokolado - jis turėtų lūžti stambiomis dalimis ir beveik netrupėti. Kita kokybiško šokolado savybė - tirpumas. Dėl sudėtyje esančių natūralių aliejų, šokoladas greitai tirpsta laikomas rankose, tačiau burnoje tampa klampesnis ir ilgam paliekantis sodrius skonius. Ragaujant šokoladą, neturėtumėte jausti didelio saldumo ar kartumo. Tarpusavyje jie turi sukurti balansą. Kalbant apie juodą šokoladą - kokybę parodo burnoje susimaišę kartumas, saldumas ir lengva vaisinė rūgštelė.