Karštas šokoladas

Filtrai
Kaina
Gamintojas
Pieno sistemos tipas
Tipas
Tipas
Tipas
Tipas
Naudojamos kavos tipas
Ruošiami gėrimai
Kavos rūšis
Kavos ypatybė
Pupelių tipas
Valdymo tipas
Skrudinimo lygis
Kiekis
Kapsulių tipas
Skonio gidas
Kavos regionas
Kavos tipas
Girnų tipas
Spalva
Papildomos savybės
Kapsulių technologija
SCA reitingas
Apdorojimas
Kavamalės tipas
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Vandens talpos dydis
Pupelių talpa
Kavinuko talpa
Puodelių pašildymo tipas
Talpa
Išsaugomi vartotojų profiliai
Kavos kiekis
Girnų konstrukcija
Išmanioji programėlė
Gėrimo porcijų kiekis
Pajungimas prie vandentiekio
Ypatybė
Gėrimo receptas
Kavos kapsulėje
Priežiūros priemonės tipas
Arabikos porūšis
Gėrimai su pienu
Prekių ženklai
Pieno talpos dydis
Porcijos dydis
Rekom. puod. skaičius per dieną
Rūšis
Skirta
Tinka
Paruošimo būdas
Kofeino pašalinimo metodas
Šokolado tipas
Produktų tipas
Kavos aparatas naudoja
Grupių skaičius
Girnų plotis
Kam skirta
Programuojamas malimo laikas
Porcijų pasirinkimas kavoms su pienu
Porcijų pasirinkimas juodai kavai
Išsaugomi vartotojų receptai
Integruota kavamalė
Šilumos palaikymas iki
Šokolado rūšis
Ciklų skaičius
Manometras
PID temperatūros valdiklis
Pupelių talpų skaičius
Atskiras karšto vandens antgalis
Ekranas
Funkcijos
Medžiaga
Produktų kiekis rinkinyje
Tipas
Akcija
39 prekės
Kadaise Italijoje užgimęs karštas šokoladas buvo tik didikų gėrimas. Pasak istorijos, pirmieji karšto šokolado gardumu mėgavosi ir jį gėrė tik imperatoriai ir aukštuomenė. Panorėję, šiandien kasdien galime mėgautis šiuo gėrimu. Ypač tokia pagunda gimsta vėsų rudenį ar žiemą. Karštas šokoladas sušildo geriau nei arbata ir pripildo akimirkas jaukumu.

Teigiama, kad karštas šokoladas geriną nuotaiką, suteikia žvalumo ir padeda kovoti su sezonine depresija. Taigi, karšto šokolado mišiniai padės greitai pagaminti puikų šokolado gėrimą. Šis jūsų ruoštas sodraus skonio šokolado gėrimas užburs lengvu ir saldžiu skoniu jau nuo pirmojo gurkšnio. Šokolado mišiniu galite gardinti kavos gėrimus, ruošti kakavą ar tikrąjį karštą šokoladą. Jeigu mėgstate tirštesnį karštą šokoladą – naudokite grietinėlę, jeigu skystęsnį – pieną, ir gardinkite mėgstamais priekoniais: čili paprika, cinamonu, mėtomis ir kitais neįprastais skoniais. Užberkite zefyrų ant viršaus, jauskite kaip apsąla gomurys iš malonumo. Tiesa, šokolado mišiniai puikia tinka gardinti desertinius kepinius, šaltus gėrimus ar net gaminti fondiu. Kviečiame mėgautis!