Geriausios kokybės kava, paprastas valdymas ir harmoningas dizainas – tai neatsiejama nuo JURA kavos aparatų. Su JURA mėgausitės įvairiausiais kavos gėrimais vos vienu mygtuko paspaudimu. Jokių kapsulių – tik šviežiai sumalta kava!
JURA profesionalūs automatiniai kavos aparatai – idealus pasirinkimas komercinėje aplinkoje, kur per dieną išgeriama nuo 10 iki 200 kavos puodelių. Kavos gėrimai vienu mygtuko palietimu – jokių kapsulių, tik šviežiai sumalta kava.
Naudojant originalias JURA priežiūros priemones užtikrinama nepriekaištinga higiena ir apsauga. Visos formulės kruopščiai pritaikytos pagal JURA automatiniuose kavos aparatuose naudojamas programas ir medžiagas.
Specialiai profesionaliems JURA kavos aparatams sukurti priedai ir aksesuarai leidžia pritaikyti sprendimus – tiksliai pagal jūsų poreikius.
Galutiniame rezultate – kavos puodelis iš šviežių pupelių, šviežiai sumaltų vieno mygtuko paspaudimu, šviežiai išgauto aromato ir visa tai mažiau nei per 60 sekundžių – tiksliai pagal Jūsų asmeninį skonį.
Vienu mygtuko palietimu paruošite tobulus kavos gėrimus – iš šviežiai maltos kavos, ne iš kapsulių. Kas atsitinka, kai aparatui nurodote pradėti ruošti norimą kavą? Sekite paruošimo procesą pažvelgę į JURA kavos aparato vidų: nuo šviežio pupelių malimo iki plikymo ir galutinio rezultato. Pamatykite, kaip išradingai dera skirtingos technologijos, kad galėtumėte mėgautis neprilygstama kava.
Siekdami užtikrinti optimalų malimą kiekvienos rūšies kavos gėrimams, JURA inžinieriai sukūrė produktą atpažįstantį malūnėlį (P.R.G.). Elektroniniu būdu valdomas itin našus malūnėlis sureguliuojamas vos per dalį sekundės, nustatant malimo smulkumą. Tai atlikti daug greičiau ir patogiau. Smulkiai sumalta kava – trumpai ruošiant, klasikinius kavos gėrimus, rupiai – lėtai plkytos kavos gėrimams.
Siekiant optimalaus rezultato lemiamą reikšmę turi idealus ekstrakcijos laikas. Vandens ir maltos kavos sąlyčio trukmė turi būti pakankamai ilga, kad iš kavos būtų išgauti aromatiniai junginiai, bet ne pernelyg ilga, kad skonį sugadintų kartumo suteikiančios medžiagos ir taninai.
Kavos sudėtyje yra 98 proc. vandens. Dėl to, norint paruošti tobulą kavos puodelį, reikia šviežio ir šalto vandens. Kaitinant vandenį, jame esančios kalkės sudaro nuosėdas. JURA turi sprendimą: CLARIS filtrą.
Kai kurie kavos gėrimai, pavyzdžiui, cappuccino ar espresso machiato, ruošiami paviršių padengiant pieno puta.
Naujoviški JURA kapučinatoriai yra su pažangia pieno putos technologija, sukuriančia švelnios tekstūros ir ilgai išliekančios konsistencijos pieno putą, arba tiesiog pakaitinančia pieną iki reikiamos temperatūros.