1+1

Sage kavos aparatai

Filtrai

Rodyti:

Filtrai
Kaina
Gamintojas
Pieno sistemos tipas
Tipas
Tipas
Tipas
Tipas
Naudojamos kavos tipas
Ruošiami gėrimai
Kavos rūšis
Kavos ypatybė
Pupelių tipas
Valdymo tipas
Skrudinimo lygis
Kiekis
Kapsulių tipas
Skonio gidas
Kavos regionas
Kavos tipas
Girnų tipas
Spalva
Papildomos savybės
Kapsulių technologija
SCA reitingas
Apdorojimas
Kavamalės tipas
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Vandens talpos dydis
Pupelių talpa
Kavinuko talpa
Puodelių pašildymo tipas
Talpa
Išsaugomi vartotojų profiliai
Kavos kiekis
Girnų konstrukcija
Išmanioji programėlė
Gėrimo porcijų kiekis
Pajungimas prie vandentiekio
Ypatybė
Gėrimo receptas
Kavos kapsulėje
Priežiūros priemonės tipas
Arabikos porūšis
Gėrimai su pienu
Prekių ženklai
Pieno talpos dydis
Porcijos dydis
Rekom. puod. skaičius per dieną
Rūšis
Skirta
Tinka
Paruošimo būdas
Kofeino pašalinimo metodas
Šokolado tipas
Produktų tipas
Kavos aparatas naudoja
Grupių skaičius
Girnų plotis
Kam skirta
Programuojamas malimo laikas
Porcijų pasirinkimas kavoms su pienu
Porcijų pasirinkimas juodai kavai
Išsaugomi vartotojų receptai
Integruota kavamalė
Šilumos palaikymas iki
Šokolado rūšis
Ciklų skaičius
Manometras
PID temperatūros valdiklis
Pupelių talpų skaičius
Atskiras karšto vandens antgalis
Ekranas
Funkcijos
Medžiaga
Produktų kiekis rinkinyje
Akcija

Apie Sage kavos aparatus 

Mūsų asortimente galite rasti įvairiausius Sage pusiau automatinius kavos aparatus. Kadangi kompanija kavos srityje gyvuoja jau ilgą laiką, per jį susiformavo stiprios tradicijos ir požiūris, kuriuo vadovaudamasi Sage ir gamina kavos aparatus. Šios kompanijos nuomone, yra keturi pagrindiniai faktoriai, kuriuos yra privaloma įvertinti ir suvaldyti, norint paruošti tobulą kavos puodelį. 

Pirmasis faktorius – tinkamas kavos malimas ir kiekis. Daugumoje pusiau automatinių Sage modelių yra integruotas malūnas, kuris užtikrina, kad pirmasis kavos ruošimo etapas, net ir ką tik nusipirkus aparatą, būtų atliktas sklandžiai ir nesudėtingai . Juo nesunkiai pasirinksite norimą kavos rupumą bei maltos kavos porcijos dydį. 

Antrasis faktorius – vandens temperatūra. Tobulai kavai paruošti vandens temperatūra turi būti tarp 92 ir 96 laipsnių. Norėdami gėrimą palenkti į rūgštesnę pusę šioje amplitudėje temperatūrą nustatykite arčiau 92 laipsnių, norėdami pakartinti – link 96. Turėdami tai mintyje, Sage aparatu lengvai galėsite pakreipti savo turimų kavos pupelių skonio balansą į vieną ar į kitą pusę. 

Trečiasis faktorius – tinkamas vandens spaudimas. Gaminant tikrą espresso, vandens slėgis turi būti 9 barai. Ar jūsų ruošiama kava atitinka šį kriterijų, galėsite stebėti būtent tam skirtame skydelyje. 

Ketvirtasis faktorius – tinkamai suplaktas pienas. Kiekvienas Sage aparatas turi garų vamzdelį, kuriuo galėsite išplakti šilkinės tekstūros putą savo latte ar cappuccino kavai. Darydami tai rankiniu būdu, būsite atsakingi už kiekvieną pieno plakimo niuansą, todėl galėsite pasigaminti gėrimą taip kaip patinka jums ir nebūsite apriboti išankstinių gamintojo nustatymų. 

Griežtas Sage požiūris į šiuos keturis kriterijus užtikrina, kad nepasiklystumėte kavos ruošimo procese ir matytumėte kiekvieną rodmenį, lemiantį jūsų gėrimo skonį. Su šio gamintojo aparatu namuose jausitės tarsi trečios kavos bangos barista.

Trečioji kavos banga

Trečioji kavos banga prasidėjo 2002 metais Osle. Tai yra judėjimas, skelbiantis, kad kavos ruošimas yra amatas, o ne dar viena prie baro stovinčio žmogaus funkcija. Būtent šis judėjimas tapo era, kuri tęsiasi jau beveik 20 metų. Jos dėka kavinėse mus pasitinka atsakingai ir meistriškai savo darbą atliekantys darbuotojai. Jie ne tik žino, kokios pupelės geriausiai tiks jūsų pasirinktam gėrimui, bet ir tikslingai šias pupeles atsiveža į savo kavinę tam, kad ruošiama kava būtų aukščiausio lygio. Būtent šis judėjimas paskatino mikro skrudyklų atsiradimą, poskonių ieškojimą kavoje ir aukščiausio lygio pagarbą baristos darbui. Nenorėdami, kad nuo šios bangos atsiliktų namų sektorius, Sage savo aparatus pradėjo konstruoti taip, kad namuose ne tik jaustumėtės kaip barista, bet ir turėtumėte visas galimybes tokiu būti. Šio gamintojo aparatu atrakinsite ir išlaisvinsite bet kurių pupelių skonį. Juo lengvai galėsite keisti nustatymus ir surasti tinkamiausią receptą jūsų mylimai kavai. 

Kavos aparatų modeliai

Sage “The Bambino” 

Bambino – tai mažiausias šio gamintojo pusiau automatinis aparatas. Nepaisant to, jo 54 mm portafiltre tilps reikiama 19 g kavos porcija, kuri yra reikalinga norint išgauti sodrų ir stipraus skonio espresso. Tam, kad šis gėrimas būtų dar tirštesnis, aparatas prieš ruošdamas, sudrėkins maltą kavą, taip užtikrindamas, kad pradėjus bėgti vandeniui, gerosios savybės bus paimamos iš visos, o ne tik per vidurį esančios kavos. Šiuo kompaktišku aparatu galėsite išplakti ir pieną, o tai reiškia, kad turėsite galimybę pagaminti visus klasikinius kavos gėrimus. 

 Sage “The Duo- Temp”

Duo-Temp – didžiausias šio aparato pranašumas yra du nerūdijančio plieno boileriai. Vienas jų skirtas kavai, kitas – garui. Tai leidžia gaminti net kelias kavas iš eilės ir išplakti joms pieną, nepildant aparato iš naujo ir neprarandant reikiamos temperatūros. Dėl pažangios šio aparato sistemos jis ne tik itin tiksliai palaiko temperatūrą, bet ir akimirksniu sušildo vandenį iki tinkamo lygio. 

Sage “The Barista Express” 

Barista Express – Šiame modelyje yra integruotas kūginis malūnas, kurio dėka galėsite šviežiai susimalti kavą prieš pat ruošiant gėrimą. Kuo malimas smulkesnis, tuo kava bus intensyvesnio ir kartesnio skonio, kuo stambesnis – tuo kava bus vandeningesnė ir rūgštesnė. Žinoma, tai nereiškia, kad turite malti tik taip arba taip, geriausia kavoje ieškoti balanso ir būtent su šiuo integruotu malūnu tai galėsite padaryti itin lengvai. Negana to, aparatas automatiškai jums suspaus kavą portafiltre, suformuodamas maltos kavos tabletę. Vos pagaminus espresso, galėsite nedelsiant išsiplakti pieną latte kavai. Taip ne tik sutaupysite laiko, bet ir būsite atsakingas už kiekvieną jūsų ruošiamos kavos niuansą. 

Sage “The Barista Pro”

Barista Pro modelis leis jums pasijusti tikru barista. Jis ne tik suteiks galimybę keisti didžiąją dalį nustatymų, bet ir leis stebėti kavos ruošimo procesą dideliame LCD ekrane. Vos paruošę espresso galėsite nieko nelaukdami plakti pieną, kadangi dėl pažangios “ThermoJet” technologijos garas pasieks reikiamą temperatūrą vos per 3 sekundes. Negana to, davikliai, esantys vandens boileryje, leis sekti temperatūrą ir užtikrins, kad kava yra ruošiama iš pastovios ir jūsų norimos temperatūros vandens. Šio aparato garų vamzdelis yra itin galingas, todėl bet kokią pieno pieno putą pagaminsite ne tik preciziškai, bet ir greitai. Visomis šiomis funkcijoms aparatas pateisina savo Barista vardą, o turėdami tokį aparatą namuose, šios profesijos atstovais pasijusite ir patys.

Skaityti daugiau