1+1

JURA J8 – inovatyviausias 2023 m. kavos aparatas namams

Šveicarų kavos aparatų gamintojas JURA kasmet sudrebina visiškai automatinių kavos aparatų namams rinką pristatydamas modelį su tokia inovatyvia funkcija, kurios iki tol nei vienas kavos aparatas dar neturėjo. 

Praeitais metais visus pribloškė prabangusis JURA Z10 su šalto plikymo kavos technologija, o šiais metais JURA žengė dar toliau – su naujuoju J8 ne tik paruošite aukščiausios kokybės klasikinius kavos gėrimus (nuo espresso iki latte macchiato), bet ir kavos receptus su mėgstamu sirupu saldinta pieno puta! 

Be to, kavos aparatas išsiskiria geresniam kavos skoniui išgauti skirtų naujoviškų technologijų gausa, intuityviu valdymu, maksimaliai paprasta priežiūra ir prabangiu dizainu. 

Sweet Foam funkcija gėrimams su jūsų mėgstamu sirupu 

Pastaraisiais metais sirupų kavai rinka auga – nuolatinis augimas prognozuojamas iki 2029 metų. Tačiau iki dabar nei vienas kavos aparatas namams negalėjo pasiūlyti kavos su sirupu funkcijos – JURA J8 su Sweet Foam yra pirmasis! 

Naujoji funkcija „Sweet Foam“ leidžia paskaninti pieno putą gėrimo ruošimo metu. Tereikia įpilti norimą kiekį pasirinkto sirupo į jam skirtą priedą ir pasirinkti gėrimo receptą – Sweet Latte, Sweet Cappuccino, Sweet Flat White ar Sweet Cortado. Aksominė pieno puta, tekėdama per sirupą, su šiuo susimaišo – sirupo skonis tolygiai pasiskirsto pieno putoje ir saldinta pieno puta patenka į kavą. Tokiu būdu mėtos, karamelės ar braškių skonio latte yra pagaminama vos vienu mygtuko spustelėjimu.  

Ši funkcija atveria neribotas galimybes eksperimentuoti – patiks besimėgaujantiems saldžiais kavos gėrimais bei įvairiais kavos kokteiliais. 

P.A.G.2+ pažangus kavos malūnas – tobulo skonio kava, kokį receptą bepasirinktumėte 

Nuo kavos sumalimo kokybės ir rupumo lygio priklauso jūsų kavos skonis. Kavos profesionalai žino, kad skirtingų kavos receptų skoniui atskleisti reikalingas skirtingas malimo lygis. Naujasis P.A.G.2+ malūnėlis ne tik tolygiai sumala kavos pupeles, yra itin efektyvus bei tyliai dirba, bet ir turi aktyviosios aromato kontrolės funkciją. 

Pasirinkę kavos receptą, ekrane matysite raginimą nustatyti tam tikrą malimo rupumo lygį – jį galite reguliuoti net ir prieš ruošdami kavą (nebėra būtina to daryti malimo metu!). Kokį receptą bepasirinktumėte, paruoštos kavos skonis bus idealus ir atitiks tam receptui keliamus aukščiausius reikalavimus. 

Intuityvus valdymas: jokių nuobodžių instrukcijų

JURA kavos aparatai pasižymi intuityviu valdymu ir itin aiškiu meniu. Kad susigaudytumėte, kaip valdyti kavos aparatą, keisti nustatymus ir atlikti priežiūros programas, jums nereikia jokios instrukcijos: visus pasirinkimus ir žingsnius aiškiai matysite spalvotame jutikliniame 4,3 colių ekrane. Be to, kavos aparatą galite valdyti per išmaniąją programėlę naudodamiesi savo telefonu ir netgi Apple išmaniuoju laikrodžiu. Tereikia nuspausti mėgstamo gėrimo simbolį laikrodžio ekrane ir jūsų kava jau gaminama! 

Išmanusis puodelio jutiklis „Coffee Eye“ patogesniam kavos ruošimui 

Visame pasaulyje populiarios J serijos JURA kavos aparatai klasikinę kavą gamina iš centrinio kavos piltuvėlio, o kavos gėrimus su pienu – iš cappuccino piltuvėlio, esančio dešinėje. Kad valdyti kavos aparatą būtų dar lengviau ir patogiau, o užmiršus pastatyti latte stiklinę po cappuccino piltuvėliu, netektų skubėti perstatinėti puodelio, naujosios kartos J8 turi įdiegtą išmanųjį puodelio jutiklį „Coffee Eye“. Šis atpažįsta puodelio padėtį ir ekrane rodo tik galimus paruošti kavos gėrimus.  

Maksimaliai paprasta ir visiškai automatizuota priežiūra 

Žinoma, kad JURA kavos aparatai turi bene paprasčiausią priežiūrą. Visos programos yra maksimaliai automatizuotos. Jums nereikia kas mėnesį ardyti kavos aparato, kad išvalytumėte kavos virimo mechanizmą – tai už jus atlieka automatizuota valymo programa ir valymo tabletė. Įstatyto vandens filtro nereikia programuoti – kavos aparatas jį atpažįsta pats! Kalbant apie pieno sistemos priežiūrą – ji atliekama vos vienu mygtuko spustelėjimu naudojant specialias pieno sistemos valymo granules. Taigi, visa priežiūra atliekama akimirksniu, o jums belieka tik mėgautis skania kava.  

Apdovanojimų vertas šveicariškas dizainas 

Pirmosios kartos J serijos kavos aparatai yra pelnę ne vieną tarptautinį apdovanojimą už savo prabangų dizainą. Nauja šios serijos dizaino interpretacija, be jokios abejonės, pelnys būsimų apdovanojimų komisijų simpatijas. Aiškios ir simetriškos linijos, aukščiausios kokybės medžiagos, prabangiai atrodančios chromuotos detalės, moderni ir stilinga naudotojo sąsaja, elegantiškas gaminamų gėrimų apšvietimas – visa tai byloja apie aukščiausią kokybę ir suteikia estetinį malonumą. 

Pabaigai 

Jeigu ieškote aukščiausios klasės prabangaus kavos aparato, gaminančio ne tik išskirtinės kokybės klasikinius gėrimus, bet ir atveriančio galimybes eksperimentuoti su įvairiais sirupais, JURA J8 yra geriausias pasirinkimas.