Iki pasiūlymo pabaigos liko:
  • 00

    d.

  • 00

    val.

  • 00

    min.

  • 00

    sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kavai
Antra tokia pati pakuotė – dovanų. 

Kaip sukurti jaukiausią virtuvę ryto kavai?

#virtuvės interjeras

Virtuvė – tai vieta, kur gimsta nedideli, bet visada (laikau sukryžiuotus pirštus) malonūs stebuklai, todėl ir jos interjeras neatsiejamas nuo įkvėpimo kūrybai. Pakalbėkime apie tai, kaip keičiasi šios erdvės interjero tendencijos ir kaip susikurti tą idealų namų kampelį mėgavimuisi ryto kava.

Balto minimalizmo pabaiga?

Iki šiol virtuvėse karaliavo balta spalva. Tai nesunkiai paaiškinama, su baltomis virtuvėmis prašauti sunku – jos atrodo stilingai ir sofistikuotai be ypatingai didelių pastangų (na, nebent valant). Visgi, dauguma interjero dizainerių sutaria, kad atėjo metas suteikti virtuvėms daugiau spalvų ir detalių, taip suteikiant joms savitą charakterį ir individualumą. Pavyzdžiui, į madą sugrįžta ir mažai apdirbti mediniai spintelių elementai, kurie suteikia natūralumo pojūtį. Na, o jei ką tik nudažėte sienas baltai, nereikėtų pergyventi, balta klasika, žinoma, niekur nedings.

Svarbu ne tik elementai ir daiktai

Įrenginėjant virtuvę anksčiau svarbiausi momentai buvo tinkamas stilius ir spalva, tačiau dabar į prioritetų sąrašą įsiveržia ir ekologija, sąmoningas išteklių panaudojamas. Remiantis „Pinterest“ duomenimis, per paskutinius metus “eko virtuvių” dizaino paieškos šiame tinkle išsaugo 164%, o “organinių medžiagų” – 139%.

Interjero dizaineris Tomas Jasiulis, kūręs interjerus „Samsung“ ir „Telia“ (taip pat ir mūsų naująją parduotuvę Vilniuje!), sako, kad šių dienų tendencijos apima daugiau negu tiesiog interjero dizainą: “Tendencijos persipina visose mūsų gyvenimo srityse, ne tik interjere. „Madingiausiomis” tampa tokios savokos kaip ergonomija, ekologija ir inovatyvumas. Dekoratyvūs ir kiti papildomi atributai lieka antrame, o gal net ir trečiame plane įsirengiant savo erdves“.

Svarbiausias kiekvienos virtuvės akcentas

Kas būna pirmas taikinys, kurio einate į virtuvę rytais? Žinoma, kad kava! Renkantis virtuvės interjero detales, derėtų atkreipti dėmesį ir į kavos aparatą, kuris tampa vis populiaresniu modernios virtuvės atributu ar net dėmesio centru. Tie laikai, kai kavos aparatai buvo tik juodos kampuotės dėžės, jau praeityje. Dabar galite įsigyti stilingą kavos aparatą, kuris ne tik įsilies į jūsų interjerą, bet ir jį papildys. Kalbant apie stilių visada verta paminėti „Nespresso“ kavos aparatus, kurie dėl savo kompaktiškumo ir įvairių spalvų paletės tiks praktiškai bet kokiame interjere. Toks kavos aparatas kaip „Nespresso“ tampa ne tik paprastu būdu pasiruošti savo gėrimą, bet ir interjero detale, kuri puikiai atspindi šiuolaikinio žmogaus gyvenimo ritmą: greitas paruošimo procesas, lengva priežiūra, patraukli išvaizda ir užtikrintas rezultatas su nedidelėmis pastangomis.

Apibendrindamas šią temą T. Jasiulis pastebi, kad kiekvienas iš mūsų turi atitinkamą ritualą kavai gerti, tad jaukumą šiam procesui pirmiausia sukuria ne daiktai, o mes patys ir mus supantys žmonės: „Galiausiai, tokioje situacijoje svarbiausia gera kava ir draugiška aplinka“.

Na, o savo stilingiausią draugą visada galite išsirinkti iš mūsų kavos aparatų lentynų, pažadame, kad rasite tai, kas tiktų kiekvienai virtuvei!