TOP kavos pasiūlymas

Revoliucija pieno sistemos valyme – švara taps kasdieniu draugu!

#pieno sistemos valymas

Gurmaniška kava mėgautis šiandien namuose vos vieno mygtuko pagalba – misija įmanoma. Tačiau kavos aparato švarai palaikyti vieno mygtuko paspaudimo tikrai nepakanka. Neprižiūrėti ir nuolatinio valymo nesulaukiantys prietaisai ne tik pakenks kokybiškos kavos skoniui, bet gali tapti ir pagrindine jo gedimo priežastimi.

Tad kaip neinvestuojant daug laiko kasdien džiaugtis puikiu mėgstamos kavos skoniu ir ilgai tarnaujančiu aparatu? Skaityk toliau mūsų patarimus, pažadame, sužinosi kavos aparatų su pieno sistema rinką sudrebinusį sprendimą!

Aukščiausios kokybės skoniui – ideali švara

Tikiu, kad puikiai žinai, jog gardžios kavos skoniui svarbu ne tik kokybiškas aparatas ir kavos pupelės. Tam reikalinga ir nuolatinė prietaiso priežiūra. Jau užsiminiau, jog švaros nepalaikymas – viena pagrindinių gedimo priežasčių. Ar teko girdėti, jog dėl to atsiradusiems gedimams negalioja netgi garantinis tvarkymas? Tai patvirtina ir „Kavos draugo“ serviso vadovas Kasparas. Anot jo, dėl netinkamos aparato priežiūros atsiradusių gedimų atvejais, gamintojas gali netaikyti garantijos. O jų pašalinimas dažniausiai yra brangus. Tad kaip pasirūpinti aparato priežiūra, jog su tuo netektų susidurti? Štai kelių žingsnių planas:

1. Pieno sistemos valymas kasdien

Visi kavos draugai vienbalsiai pritaria, jog pieno sistemos švara pareikalauja kone daugiausia dėmesio. O sudžiūvęs ar prarūgęs pienas gali ne tik sugadinti gėrimo skonį, bet ir trukdyti putos gaminimui. Tad švara čia reikėtų pasirūpinti pirmiausia. Aparate pasirinkus funkciją „praplauti pieno sistemą“, ji bus praplauta, tačiau pilnai neišvalyta – tai tik pirmasis žingsnis. Svarbu kasdien rankomis po tekančiu vandeniu, jei reikia ir pasitelkus tam skirtus valiklius ar kitas priežiūros priemones, išplauti nuimamas šios sistemos dalis. Šį procesą atliekant kasdien, neteks skirti daug laiko pridžiūvusių likučių gramdymui. Esant itin karštai vasarai ir aparatui stovint tikrai šiltoje patalpoje, patariu ir kelis kartus per dieną išplauti pieno sistemą.

2. Tirščių ir skysčių padėklo švara – kiekvienos dienos pabaigoje

Aparato nulašėjimo padėklą ir tirščių dėžutę rekomenduoju išvalyti kiekvienos dienos pabaigoje – taip nesikaups pašaliniai kvapai, nes ten patenkantys skysčiai nespės pradėti rūgti.

3. Kartą per 2-3 savaites – kavos gaminimo mechanizmo valymas

Jis nereikalauja kasdienės priežiūros, tačiau kartą ar du per mėnesį reikėtų pasirūpinti ir jo švara.

Visa kita priklausys nuo to, kaip dažnai ruoši kavą ir kokio kietumo yra vanduo. Aparatas pats paprašys, kai reikės atlikti nukalkinimo, valymo procedūras su specialiomis priemonėmis.

Naujausia „LatteGo“ pieno sistema – patogu ir naudoti, ir prižiūrėti

Galime rasti pačių įvairiausių kavos aparatų modelių su skirtingomis pieno sistemomis, tačiau jos dažniausiai susideda iš pieno žarnelės arba indo ir kitų smulkių detalių. Jog ne tik gaminti kavą, bet ir prižiūrėti pieno sistemą būtų kuo paprasčiau, Nyderlandų bendrovė „Philips“, gaminanti ir kavos aparatus, rinkai pristato išskirtinę „LatteGo“ sistemą.

Lyginant su kitų gamintojų aparatais, pagrindinis „LatteGo“ privalumas – integruota pieno talpa, kurią sudaro tik dvi dalys su „1“ ir „2“ puodelių žymėmis. Taip visuomet žinosi, kad pieno galima pripilti tik tiek, kiek reikia norimam puodelių skaičiui. O talpą po tekančiu vandeniu išplausi greičiau nei per 15 sekundžių. Reikia išbandyti, kad įsitikintum! Jei valyti rankomis nesinorės, pagelbės indaplovė.

Džiugina ne tik naudojimo patogumas ir išskirtinai paprastas valdymas. Ruošiamas gėrimas visuomet bus padengtas šilkine, puria, idealios temperatūros pieno puta. Visa tai užtikrina „LatteGo“ sistema greitai maišydama pieną ir orą specialioje talpoje.

Su „Philips“ aparatais gardžios kavos įvairovė – greitai ir paprastai

Philips „5000 LatteGo“ automatiniame espresso aparate su revoliucine pieno talpa, randame ir keraminį malūną, kuris ne tik išsiskiria tylesniu veikimu, bet yra ilgaamžis, nerūdija. Čia yra ir 5 rupumo lygiai, kuriais galima išgauti atitinkamas skirtingos kavos savybes. Be to, keraminis apsaugo kavos pupeles nuo perkaitimo, degėsio skonio – dėl to kavos gėrimai bus tik gardesni.

Džiaugsiesi ne tik kokybiškai sumalta kava, bet per kelias akimirkas nors ir kasdien mėgausiesi skirtingomis kavos rūšimis. Juoda kava, espresso, cappuccino, latte macchiato, caffe Americano, Café au Lait – kuri tavo mėgstamiausia? Galėsi išsaugoti ir individualų jos receptą: norimą gėrimo temperatūrą, stiprumą bei kavos ir pieno proporcijas.

Skubėsi į darbą ar ne, lėtai mėgausiesi šeštadienio rytu ar popiete – puikiu skoniu, šilkine pieno puta ir lengva priežiūra su „LatteGo“ pieno sistema galėsi mėgautis kada panorėsi. Tik nepamiršk, jog reguliariai valomas kavos aparatas leis džiaugtis skanesniais gėrimais ir tarnaus ilgai!