Sakoma, “nėra nieko geriau už gerą draugą, nebent geras draugas su šokolado dėžute”, na mes, „Kavos Draugas“ manome, jog nėra nieko geriau nei geras draugas su šokoladu ir puodeliu tobulos kavos. Juk kava ir šokoladas – iš pažiūros paprastas, tačiau sunkiai prilygstamas skonių derinys, idealiai papildantis vienas kitą. Suteikiantys paprastiems pokalbiams magijos ir kviečiantis eksperimentuoti saldumo prieskoniais. Šokoladas – paprastai ypatingas desertas, ne veltui Actekai manė, kad kakavos pupelės, iš kurių gaminamas šokoladas, į žemę atsiųstos iš rojaus. Taigi, šokoladas, tai desertas smaližiams, padėkos gestas draugei ar gurmano užkandis, kuris puikiai dera su mėgstamos kavos puodeliu ar net pelėsiniu sūriu… Mes „Kavos Draugas“ džiaugiamės stiprindami draugystę ir kviečiame atrasti Belgišką Galler šokoladą. Galler šokoladas visiems skonių ir formų mėgėjams: šokoladiniai batonėliai; šokolado plytelės; šokolado rinkiniai. Tai – aukščiausios kokybės šokoladas, pripildytas skirtingų įdarų: aviečių, riešutų, matcha arbatos, kokoso ir daugybės kitų ingredientų, kurie saldumui suteikia neįprastų natų. Nauji skonių miksai susipinantys šokolado gabalėliuose. Juk ne veltui Belgija tituluojama kaip Šokolado sostinė. Senaisiais laikais, Belgijos Karalius liepė šokolado gamybai naudoti tik aukščiausius standartus atitinkančią produkciją. Dėl to Belgiškas šokoladas laikomas vienu geriausiu šokoladu pasaulyje. Nepamiršome ir tų kurie mėgsta karštą šokoladą: gardinkite kavą šokoladu, gaminkite šokolado kokteilius ar tirštus šildančius šokolado gėrimus. Asortimente rasite visas populiariausias šokolado rūšis: juodasis šokoladas, kuris gaminamas be pieno, pasitelkiant kakavos masę, kakavos sviestą. Šis juodasis šokoladas gali būti skirstomas į kartųjį, jei kakavos turi daugiau kaip 60 proc. arba pusiau kartų – apie 50 proc. Jei šokoladas turi mažiau nei 35 proc. kakavos tada yra priskiriamas pieniško šokolado kategorijai. Šis pieniškas šokoladas gaminamas su pienu. Tačiau ar žinojote, kad baltas šokoladas, apskritai sudėtyje neturi kakavos? Taip, jis gaminamas pasitelkiant aukščiausios kokybės kakavos sviestą ir pieną, saldumą jam suteikia vanilė. Rekomenduojama Galler šokoladą laikyti sausoje vietoje 16 °C temperatūros, taip jo tekstūra atskleis tikruosius poskonius. Nepamirškite, juodasis šokoladas ne tik naudingas kūnui, tačiautrokštamo skonio šokolado gabalėlis visada palaimina sielą. 😊 Raskite savo kavos ir šokolado derinį. Skanaus!
Galite pasirinkti, kokius slapukus mums leidžiate naudoti. Kai kurie iš jų yra būtini ir jų negalima išjungti.
Šie slapukai yra būtini tinkamam mūsų svetainės funkcionavimui ir jų negalima išjungti. Jie nerenka jokios vartotoją identifikuojančios informacijos.
Šie slapukai padeda mums optimizuoti svetainės veikimą ir identifikuoti skirtingus srauto šaltinius. Šiam tikslui naudojame „Google Analytics“ platformą. Surinkti duomenys neidentifikuoja vartotojo ir jais nėra dalijamasi su jokiomis trečiosiomis šalimis. Įjungę šiuos slapukus, galėsite naudotis svetainėje įdiegtu pokalbių langu ir gauti pagalbą iš mūsų konsultantų.
Turbūt ir jūs nemėgstate reklamų – ypač tokių, kurios jūsų visai nedomina. Šie slapukai padeda mums identifikuoti jūsų poreikius ir pateikti personalizuotus pasiūlymus. Reklamas matysite ir išjungę šiuos slapukus, bet tokiu atveju jos nebus priderintos prie jūsų poreikių bei norų.