TOP PASIŪLYMAS
TOP PASIŪLYMAS
PASKUBĖKITE PASINAUDOTI
Liko
  • 00

    Dien.

  • 00

    val.

  • 00

    min.

  • 00

    sek.

PASKUBĖKITE PASINAUDOTI

Galler

Filtrai

Rodyti:

Filtrai
Kaina
Gamintojas
Kavos tipas
Kavos regionas
Skrudinimo lygis
Kavos ypatybė
Pupelių tipas
Kavos aparatas naudoja
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Naudojamos kavos tipas
Ruošiami gėrimai
Kapsulių technologija
Pieno sistemos tipas
Kapsulių tipas
Grupių skaičius
Valdymo tipas
Rekom. puod. skaičius per dieną
Pajungimas prie vandentiekio
Pupelių talpa
Girnų plotis
Kam skirta
Kavamalės tipas
Skirta
Girnų tipas
Girnų konstrukcija
Tinka
Kavos rūšis
Programuojamas malimo laikas
Kiekis
Prekių ženklai
Spalva
Skonio gidas
Kavos aparato tipas
Išsaugomi vartotojų profiliai
Vandens talpos dydis
Išmanioji programėlė
SCA reitingas
Kavos kiekis
Pieno talpos dydis
Porcijų pasirinkimas kavoms su pienu
Porcijų pasirinkimas juodai kavai
Išsaugomi vartotojų receptai
Medžiaga
Rūšis
Arbatos tipas
Vienetai pakuotėje
Talpa
Kavos indo tipas
Filtro rankenėlės lizdo skersmuo
Atskiras karšto vandens antgalis
Manometras
Tūris
Kofeino pašalinimo metodas
Šokolado tipas
Priežiūros priemonės tipas
Ciklų skaičius
Temperatūros reguliavimas
Tipas
Papildomos savybės
Piltuvėlio tipas
Apdorojimas
Akcija

Sakoma, “nėra nieko geriau už gerą draugą, nebent geras draugas su šokolado dėžute”, na mes, „Kavos Draugas“ manome, jog nėra nieko geriau nei geras draugas su šokoladu ir puodeliu tobulos kavos. Juk kava ir šokoladas – iš pažiūros paprastas, tačiau sunkiai prilygstamas skonių derinys, idealiai papildantis vienas kitą. Suteikiantys paprastiems pokalbiams magijos ir kviečiantis eksperimentuoti saldumo prieskoniais. Šokoladas – paprastai ypatingas desertas, ne veltui Actekai manė, kad kakavos pupelės, iš kurių gaminamas šokoladas, į žemę atsiųstos iš rojaus. Taigi, šokoladas, tai desertas smaližiams, padėkos gestas draugei ar gurmano užkandis, kuris puikiai dera su mėgstamos kavos puodeliu ar net pelėsiniu sūriu… Mes „Kavos Draugas“ džiaugiamės stiprindami draugystę ir kviečiame atrasti Belgišką Galler šokoladą. Galler šokoladas visiems skonių ir formų mėgėjams: šokoladiniai batonėliai; šokolado plytelės; šokolado rinkiniai. Tai – aukščiausios kokybės šokoladas, pripildytas skirtingų įdarų: aviečių, riešutų, matcha arbatos, kokoso ir daugybės kitų ingredientų, kurie saldumui suteikia neįprastų natų. Nauji skonių miksai susipinantys šokolado gabalėliuose. Juk ne veltui Belgija tituluojama kaip Šokolado sostinė. Senaisiais laikais, Belgijos Karalius liepė šokolado gamybai naudoti tik aukščiausius standartus atitinkančią produkciją. Dėl to Belgiškas šokoladas laikomas vienu geriausiu šokoladu pasaulyje. Nepamiršome ir tų kurie mėgsta karštą šokoladą: gardinkite kavą šokoladu, gaminkite šokolado kokteilius ar tirštus šildančius šokolado gėrimus. Asortimente rasite visas populiariausias šokolado rūšis: juodasis šokoladas, kuris gaminamas be pieno, pasitelkiant kakavos masę, kakavos sviestą. Šis juodasis šokoladas gali būti skirstomas į kartųjį, jei kakavos turi daugiau kaip 60 proc. arba pusiau kartų – apie 50 proc. Jei šokoladas turi mažiau nei 35 proc. kakavos tada yra priskiriamas pieniško šokolado kategorijai. Šis pieniškas šokoladas gaminamas su pienu. Tačiau ar žinojote, kad baltas šokoladas, apskritai sudėtyje neturi kakavos? Taip, jis gaminamas pasitelkiant aukščiausios kokybės kakavos sviestą ir pieną, saldumą jam suteikia vanilė. Rekomenduojama Galler šokoladą laikyti sausoje vietoje 16 °C temperatūros, taip jo tekstūra atskleis tikruosius poskonius. Nepamirškite, juodasis šokoladas ne tik naudingas kūnui, tačiautrokštamo skonio šokolado gabalėlis visada palaimina sielą. 😊 Raskite savo kavos ir šokolado derinį. Skanaus!

Skaityti daugiau