1+1

Kavos aparatai kavinėms

Filtrai

Rodyti:

Filtrai
Kaina
Gamintojas
Pieno sistemos tipas
Tipas
Tipas
Tipas
Tipas
Naudojamos kavos tipas
Ruošiami gėrimai
Kavos rūšis
Kavos ypatybė
Pupelių tipas
Valdymo tipas
Skrudinimo lygis
Kiekis
Kapsulių tipas
Skonio gidas
Kavos regionas
Kavos tipas
Girnų tipas
Spalva
Papildomos savybės
Kapsulių technologija
SCA reitingas
Apdorojimas
Kavamalės tipas
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Vandens talpos dydis
Pupelių talpa
Kavinuko talpa
Puodelių pašildymo tipas
Talpa
Išsaugomi vartotojų profiliai
Kavos kiekis
Girnų konstrukcija
Išmanioji programėlė
Gėrimo porcijų kiekis
Pajungimas prie vandentiekio
Ypatybė
Gėrimo receptas
Kavos kapsulėje
Priežiūros priemonės tipas
Arabikos porūšis
Gėrimai su pienu
Prekių ženklai
Pieno talpos dydis
Porcijos dydis
Rekom. puod. skaičius per dieną
Rūšis
Skirta
Tinka
Paruošimo būdas
Kofeino pašalinimo metodas
Šokolado tipas
Produktų tipas
Kavos aparatas naudoja
Grupių skaičius
Girnų plotis
Kam skirta
Programuojamas malimo laikas
Porcijų pasirinkimas kavoms su pienu
Porcijų pasirinkimas juodai kavai
Išsaugomi vartotojų receptai
Integruota kavamalė
Šilumos palaikymas iki
Šokolado rūšis
Ciklų skaičius
Manometras
PID temperatūros valdiklis
Pupelių talpų skaičius
Atskiras karšto vandens antgalis
Ekranas
Funkcijos
Medžiaga
Produktų kiekis rinkinyje
Akcija

Apie profesionalius kavos aparatus kavinėms

Profesionalūs kavos aparatai kavinėms – tai specializuotos, didelio našumo kavos virimo sistemos, sukurtos taip, kad atitiktų kavinių poreikius. Profesionalūs kavos aparatai kavinėms yra bet kurios sėkmingos maitinimo įstaigos pagrindas, suteikiantis galimybę tiksliai ir nuosekliai gaminti įvairius kavos gėrimus. Juose rasite pažangias funkcijas, pavyzdžiui, kelias grupines galvutes, garų lazdeles, tikslią temperatūros kontrolę, todėl baristos gali gaminti išskirtinį espresso, latte, cappuccino ir kt.

Kaip pasirinkti profesionalų pusiau automatinį kavos aparatą?

Yra sakoma, kad profesionalūs kavos aparatai, o tiksliau espresso kavos aparatai yra geriausias pasirinkimas įmonėms, siekiančioms tiekti aukščiausios kokybės espresso kavos gėrimus. Tačiau tinkamiausią sprendimą, kokį kavos aparatą pirkti, lemia jūsų verslo dydis ir tipas.

Kavos aparatai kavos namams

Kad pusiau automatinis kavos aparatas kavos namams atitiktų poreikius, reikėtų atsižvelgti į keletą esminių veiksnių. Pirma, įvertinkite tikėtiną klientų skaičių piko valandomis ir pasirinkite kavos aparatą su pakankamu skaičiumi grupių galvučių, kad būtų galima veiksmingai patenkinti šią paklausą. Jei jūsų kavinėje didesnis lankytojų srautas, La Marzocco kavos aparatai su 2, 3 ruošimo grupėmis yra puikus pasirinkimas.

Be to, šiuose aparatuose yra programuojami mygtukai, PID temperatūros reguliavimo funkcijos ir lengvai valdomos garų lazdelės. Visa tai yra svarbūs veiksniai, į kuriuos reikia atsižvelgti renkantis aukštos kokybės baristos aparatą, kuris ne tik palengvina darbą, bet ir padeda pasiekti aukščiausią įmanomą gėrimų kokybę.

Profesionalūs kavos aparatai kavinėms

Kavinėms dažnai reikalingi pusiau automatiniai kavos aparatai, galintys aptarnauti įvairios apimties klientų srautus. Jei kavinės lankytojų srautas yra vidutinis arba nedidelis, rinkitės kavos aparatą su viena arba dviem grupinėmis galvutėmis. Tokiam scenarijui puikiai tinka Rancilio espresso kavos aparatai. Tačiau jei numatote didesnį lankytojų srautą, gali praversti didesni La Marzocco modeliai.

Daugiausia dėmesio skirkite naudojimo paprastumui ir ekstrakcijos nuoseklumui, nes kavinių baristų kompetencija gali būti skirtingo lygio. Rinkitės aparatą su programuojamais nustatymais ir dozavimu, kad užtikrintumėte nuoseklumą. Atsižvelkite ir į kavos aparato užimamą plotą, nes daugelyje kavinių vietos gali būti nedaug.

Kavos aparatai restoranams

Restoranuose profesionalūs pusiau automatiniai kavos aparatai dažnai naudojami siekiant suteikti papildomą skonių patirtį. Atsižvelkite į savo restorano dydį ir tipą. Daugumai gali pakakti dviejų grupių kavos aparato, tačiau didesniems restoranams gali prireikti didesnio pajėgumo. Atkreipkite dėmesį ir į tai, kad kavos aparatu būtų lengva naudotis, nes restorano darbuotojų įgūdžiai gali būti skirtingi. Be to, kavos aparatas turėtų vientisai įsilieti į restorano aplink. Todėl Sanremo kavos aparatai tikrai neliks nepastebėti modernaus stiliaus restorane.

Kavos aparatai barams

Espresso kavos aparatai baruose paprastai naudojami ribotam kavos receptų kiekiui arba kokteiliams su kava gaminti. Todėl, esant nedidelei paklausai, vienos grupės Rocket Espresso kavos aparatai turėtų puikiai pasitarnauti.

Rinkitės modelius, galinčius suplakti pieną tokiems gėrimams kaip airiška kava ar espresso martini. Be to įsitikinkite, kad kavos aparatas tilps ant turimo stalviršio ir papildys bendrą interjerą. Ascaso kavos aparatai yra įvairių spalvų, todėl nesunkiai priderinami prie skirtingo interjero, tačiau nepamirškite, kad jie tinka tik mažesniems darbo krūviams.

Kas yra espresso aparato grupės galvutė ir kokią rinktis? 

Kiek profesionalus kavos aparatas kavinėms turi grupinių galvučių, tiek espresso kavos puodelių jis gali paruošti vienu metu. Tad tai turi tiesioginės įtakos numatomai gamybos apimčiai ir kavinėje dirbančių baristų skaičiui.

1 grupės kavos aparatas 

Jei turite nedidelę kavinę, jums puikiai tiks 1 grupės profesionalus kavos aparatas. Šie kavos aparatai yra kompaktiški, palyginti su didesniais analogiškais aparatais, ir gali apdoroti apie 5 kg kavos per savaitę. Be to, vienos grupės galvutės profesionalus kavos aparatas dažnai yra patogus naudoti, o jame rasite pagrindinės espresso kavos ekstrakcijos ir pieno garinimo funkcijos. 

Ascaso ir La Marzocco siūlo plačiausią 1 grupės kavos aparatų pasirinkimą, tačiau verta apsvarstyti ir Elektra kavos aparatus.

2 grupių kavos aparatas

Dviejų grupių kavos aparatai paprastai naudojami kavos namuose ar didesnėse kavinėse. 2 grupių profesionalūs, pavyzdžiui, La Marzocco arba Rancilio kavos aparatai gali apdoroti iki 10 kg kavos per savaitę. Jie tinka verslui, turinčiam nedidelę prekystalio erdvę, ir paprastai užtikrina didesnį našumą bei universalumą.

3 grupių kavos aparatas

3 grupių komercinį kavos aparatą vertėtų apsvarstyti tiems, kurie kavą tiekia šurmuliuojančiose erdvėse. Jei kavą ruošia patyręs barista, šiuo kavos aparatu galima pagaminti iki 60 kavų per valandą. Tačiau turėtumėte apsvarstyti ar turite pakankamai vietos ir tvirtą stalviršį, reikalingą sunkesniam kavos aparatui. 

Profesionalių kavos aparatų vandens šildymo sistema

Profesionalūs kavos aparatai kavinėms privalo turėti gerą vandens šildymo sistemą, kuri galėtų palaikyti espresso kavai ruošti reikalingą vandens temperatūrą. 

Espresso kavos aparatai su 1 boileriu

Pusiau automatinių kavos aparatų su vienu boileriu naudotojai turi perjungti virimo ir garinimo režimus, todėl tarp užduočių tenka šiek tiek luktelėti. Nors tai ekonomiškas sprendimas įmonėms, kurioms reikia nedidelių espresso kavos poreikių ir kurioms trūksta vietos, jis gali būti netinkamas didelės apimties kavinėms ar įstaigoms, kuriose svarbiausia greitai aptarnauti. Šią sistemą dažniausiai rasite Ascaso modeliuose ir kituose pusiau automatiniuose kavos aparatuose, skirtuose naudoti namuose.

Pusiau automatinis kavos aparatas su 2 boileriais

Espresso kavos aparatas su dviem boileriais – pažanga, skirta profesionaliam naudojimui kavinėse ir didelės apimties įstaigose. Šiuose aparatuose yra du atskiri boileriai – vienas skirtas espresso kavai virti, o kitas – pienui plakti. Pagrindinis privalumas – galimybė vienu metu virti espresso kavą ir plakt pieną, taip gerokai padidinant našumą užimtomis valandomis. Šiuose aparatuose užtikrinama tiksli temperatūros kontrolė, todėl kavos gėrimai išlaikys pastovumą ir aukščiausią kokybę. Be to, tai populiariausia sistema, kurią rasite daugumoje mūsų profesionalių espresso kavos aparatų. ECM kavos aparatai, o tiksliau atskiri jų modeliai savyje talpina būtent 2 boilerius.

Espresso kavos aparatas su šilumokaičiu

Šilumokaičio pusiau automatiniame kavos aparate naudojamas vienas katilas, per kurį eina varinis vamzdis. Šis leidžia vienu metu virti kavą ir skleisti garus, nes iš garinio katilo pasiskolinama šiluma, kad būtų pašildytas vanduo kavai ruošti. Šilumokaičio kavos aparatai užtikrina pusiausvyrą tarp įperkamumo ir našumo, todėl jie yra populiarus daugelio įmonių pasirinkimas. Puikus to pavyzdys – La Marzocco Linea, kai kurie Lelit kavos aparatai.

Išplėstiniai nustatymai

Jei norite paruošti išskirtinę kavą, jums reikėtų profesionalaus pusiau automatinio kavos aparato su dar geresne temperatūros kontrole, slėgio profiliavimu, keliais boileriais, pažangiais PID ir programavimo parinktimis ir kitomis panašiomis funkcijomis. Kiekviena minėta funkcija užtikrins optimalų veikimą ir leis išgauti nuoseklesnį bei aromatingesnį espresso. Be to, patikrinkite, ar kavinei skirtas profesionalus kavos aparatas turi ekologinio režimo funkciją. Ji padeda sumažinti sąskaitas už energiją ir sumažinti anglies dioksido pėdsaką.

Kaip išvalyti kavinėms skirtą kavos aparatą?

Reguliari kavos aparatų priežiūra (ypač profesionalių) yra labai svarbi, kad būtų užtikrintas jų ilgaamžiškumas ir našumas. Kasdien išplaukite portafilterį, nuvalykite garų lazdelę ir kavos aparato išorę, o per grupės galvutę paleiskite karštą vandenį. Kas mėnesį išvalykite vandens rezervuarą, nulašėjimo padėklą ir nuimamas dalis bei, jei reikia, patikrinkite vandens filtrą. Visos reikiamos kavos aparatų priežiūros ir valymo priemonės yra mūsų asortimente.

Jei reikia pagalbos

Kavos Draugas siūlo profesionalius kavos aparatus kavinėms, pritaikytus išrankių kavos mėgėjų ir įmonių poreikiams tenkinti. Mūsų įsipareigojimas užtikrinti kokybę ir našumą garantuoja, kad galėsite nuolat ruošti išskirtinę espresso kavą. Jei turite klausimų ar reikia patarimų, kaip išsirinkti jūsų poreikius atitinkantį espreso kavos aparatą, mūsų patyrusių Kavos Draugas konsultantų komanda pasirengusi jums padėti. Be espresso kavos aparatų, asortimente yra ir kiti kavos aparatai, įskaitant automatinius, įmontuojamus, kapsulinius ir filtrinius kavos aparatus, kad patenkintume kiekvieno kavos mėgėjo pageidavimus.

Skaityti daugiau