Kalėdinių dovanų pasiūlymai. Nuolaidos iki -30%

Priežiūra

Kava – kasdien vartojamas maisto produktas, tad nepamirškite pasirūpinti savo aparato švara ir priežiūra

Priežiūra

TOP priežiūros priemonės

Jūsų pamėgtos prekės

Naujausios priežiūros priemonės

Naujausi mūsų asortimento pasiūlymai

Priežiūros priemonių gamintojai

Kaip dažnai pieno sistemą reikia valyti su antibakteriniu skysčiu?

Kaip ir visos priežiūros programos, pieno sistemos valymo dažnis priklauso…
Skaityti daugiau

Kaip ir visos priežiūros programos, pieno sistemos valymo dažnis priklauso nuo kavos aparato naudojimo dažnumo. Pienas yra maisto produktas ir turi itin trumpą galiojimo terminą. Dėl šios priežasties rekomenduojame dalis, skirtas pieniškiems gėrimams gaminti, valyti kuo dažniau. Jei kiekvieną vakarą išskalausite kapučinatorių po šiltu vandeniu arba nakčiai pamerksite, tuomet valyti su antibakteriniu skysčiu užteks 1 kartą per savaitę. Jei kasdieninę priežiūrą praleidote bent porą dienų, dėl higienos sumetimų dezinfekavimą atlikite nedelsiant, prieš gaminant kitą puodelį pieniškos kavos.

Ar buvo naudinga?
Rodyti mažiau

Ar mano kavos aparatui tinka universalios valymo priemonės?

Dėl tinkamų kavos aparato valymo priemonių, visuomet rekomenduojame pasikonsultuoti su…
Skaityti daugiau

Dėl tinkamų kavos aparato valymo priemonių, visuomet rekomenduojame pasikonsultuoti su pardavėju. Didžiąją dalį priežiūrai skirto asortimento galima pritaikyti visiems kavos aparatams. Vis dėl to yra tam tikrų prekinių ženklų kavos aparatų, kuriem dėl unikalaus veikimo principo reikalingos specifinės priemonės.

Ar buvo naudinga?
Rodyti mažiau

Kaip dažnai reikia valyti kavos aparatą?

Kavos aparato priežiūra visuomet priklauso nuo jo naudojimo intensyvumo. Išskiriami…
Skaityti daugiau

Kavos aparato priežiūra visuomet priklauso nuo jo naudojimo intensyvumo. Išskiriami tokie periodiškumai:
Kasdieninė priežiūra:

  • kavos tirščių padėklo valymas (talpa nurodoma prekių specifikacijoje)
  • Kavos aparato piltuvėlių skalavimas (angl. rinse)
  • Pieno sistemos plovimas 
Periodinė 1 k./sav.
  • Kavos virimo mechanizmo valymas (išskyrus Jura kavos aparatus)
  • Pieno sistemos valymas antibakteriniu skysčiu (galima atlikti dažniau)
Periodinė ~1-2 k. per 2 mėn.
  • Kavos nuosėdų šalinimas atliekamas kas 200 puodelių
  • Nukalkinimas atliekamas maždaug kas 50-60 l, jei nėra naudojamas filtras

Ar buvo naudinga?
Rodyti mažiau

Kuo skiriasi kavos aparato valymo tabletės nuo nukalkinimo priemonių?

Valymo tabletės yra skirtos išvalyti visoms aparato detalėms, per kurias…
Skaityti daugiau

Valymo tabletės yra skirtos išvalyti visoms aparato detalėms, per kurias teka kava. Valant šiomis tabletėmis pašalinami visi kavos likučiai, riebalai ir nuosėdos. Nukalkinimo skystis yra naudojamas visoms aparato dalims, per kurias teka vanduo. Tik atliekant abi šias procedūras ir prižiūrint kavos aparatą pagal gamintojo instrukcijas, bus užtikrinamas sklandus ir ilgalaikis kavos aparato veikimas.

Ar buvo naudinga?
Rodyti mažiau