Rūšinės kavos pupelės DR Congo Kivu
Paruošta „DR Congo Kivu“ kava vilioja saldžiu marcipanų ir džiovintų datulių aromatu, skonyje skleidžiasi vaisiškas saldumas ir itin subtili citrusinė rūgštelė. Išlieka ilgas ir malonus juodojo šokolado poskonis.
RŪŠIS
Bourbon
Bourbon rūšies kavamedžiai šiandien itin populiarūs tarp kavos augintojų. Jie ne tik gerokai derlingesni, bet svarbiausia – iš šių kavos pupelių pagaminta kava yra saldesnė.
APDOROJIMAS
Drėgnasis
Drėgnojo apdorojimo metu kavos pupelė iš uogos išlukštenama vandens pagalba. Taip apdorota kava turi itin „švarų“ skonį, yra vaisiškesnė ir uogiškesnė. Lengviau galima įvardinti vyraujančias skonines natas.
ŪKIS
Smulkūs ūkininkai
XX a. paskutiniajame dešimtmetyje per pakartotinius ugnikalnių išsiveržimus ir žiaurų pilietinį karą daugelis kavos ūkių buvo beveik visiškai sugriauti. Dabar ūkiai atgimsta iš naujo – tiek didžiam vietinių gyventojų džiaugsmui, kurie vėl gali pradėti juose dirbti ir oriai gyventi, tiek kavos mylėtojų džiaugsmui, kurie vėl gali mėgautis ypatingo skonio kava.
REGIONAS
Kivu
Kongo Demokratinėje Respublikoje esantis Kivu ežero regionas garsėja ne tik nuostabiu grožiu, bet ir ypatingu dirvožemiu, tropiniu karščiu ir drėgme. Kavos plantacijos išsidėsčiusios netoli galingo Nyirangango ugnikalnio, čia driekiasi kavai auginti itin tinkančios maistingos dirvos.
AUGIMO AUKŠTIS
1500 m
Kuo aukščiau auga kavamedžiai, tuo kavos skonis yra labiau kompleksiškas, gilesnis ir įdomesnis.
SKRUDINIMAS
Tamsus
Tamsesnis skrudinimo lygis geriausiai atskleidžia ir išryškina „DR Congo Kivu“ kavos skonio paletę.
RŪŠINĖS KAVOS PUPELĖS
DR Congo Kivu, 1 kg
29.00 €
Rekomenduojami kavos ruošimo būdai
Filtrinė kavavirė
Šis kavos paruošimo būdas skirtas mėgstantiems ilgesnes kavos pertraukėles bei arbatinę kavos konsistenciją. Per filtrinę kavavirę paruoštoje rūšinėje „DR Congo Kivu“ kavoje atsiskleidžia visa joje slypinti aromatų ir skonių paletė. Svarbu: kavą visada ruoškite tik iš šviežiai sumaltų kavos pupelių!
Pusiau automatinis kavos aparatas
Tikriems espesso mėgėjams rekomenduojame šią kavą ruošti per pusiau automatinį kavos aparatą. Taip paruošta rūšinė „DR Congo Kivu“ kava bus itin tiršta, o skonyje atrasite marcipaninių sausainių saldumą bei subtilią citrinos žievelės rūgštelę.
Automatinis kavos aparatas
Dėl tamsesnio skrudinimo rūšinė „DR Congo Kivu“ kava itin tinka automatiniams kavos aparatams ir ypač – gėrimams su pienu. Šioje kavoje vyraujančios skoninės natos – marcipanai, džiovintos datulės bei juodasis šokoladas – puikiai dera su natūraliu pieno saldumu.
Galite pasirinkti, kokius slapukus mums leidžiate naudoti. Kai kurie iš jų yra būtini ir jų negalima išjungti.
Šie slapukai yra būtini tinkamam mūsų svetainės funkcionavimui ir jų negalima išjungti. Jie nerenka jokios vartotoją identifikuojančios informacijos.
Šie slapukai padeda mums optimizuoti svetainės veikimą ir identifikuoti skirtingus srauto šaltinius. Šiam tikslui naudojame „Google Analytics“ platformą. Surinkti duomenys neidentifikuoja vartotojo ir jais nėra dalijamasi su jokiomis trečiosiomis šalimis. Įjungę šiuos slapukus, galėsite naudotis svetainėje įdiegtu pokalbių langu ir gauti pagalbą iš mūsų konsultantų.
Turbūt ir jūs nemėgstate reklamų – ypač tokių, kurios jūsų visai nedomina. Šie slapukai padeda mums identifikuoti jūsų poreikius ir pateikti personalizuotus pasiūlymus. Reklamas matysite ir išjungę šiuos slapukus, bet tokiu atveju jos nebus priderintos prie jūsų poreikių bei norų.