TOP kavos pasiūlymas

NIVONA kavos aparatai – viskas, ko reikia dar geresnei kavai

Mūsų visiškai automatiniai kavos aparatai turi kuo paprasčiau paruošti pačią geriausią kavą – sako generalinis NIVONA direktorius Peteris Wildneris. 

NIVONA įkūrėjai Peteris Wildneris, Thomas Meieris ir Hansas Errmannas, kartu dirbę vienoje žymioje Niurnbergo (Vokietija) buitinės technikos prietaisų įmonėje, pastebėjo, kad kavos aparatų rinkoje trūksta aukštos kokybės technologiškai pažangių automatinių kavos aparatų, prieinamų kiekvieniems namams. Vedami aistros gerai kavai ir norėdami ja pasidalinti su kitais, 2005 metais jie įkūrė NIVONA kompaniją, kuri šiandien žinoma plačiam kavos gurmanų ratui. 

NIVONA kavos aparatai ypatingai vertinami dėl skanią kavą ir paprastą valdymą užtikrinančių inovatyvių technologijų, maksimaliai lengvos priežiūros, patrauklaus dizaino ir teisingos kainos. Platus kavos aparatų asortimentas užtikrina, kad kiekvienas mėgėjas ras jo norus ir poreikius atitinkantį kavos aparatą. 

Kodėl verta rinktis būtent NIVONA? 

NIVONA – viena iš nedaugelio pasaulyje išskirtinai tik automatinius kavos aparatus gaminančių kompanijų. Tokia siaura specializacija suteikia galimybę susitelkti į vieno tipo gaminamą produktą ir nuolat siekti geriausių rezultatų. Kokios savybės išskiria šiuos kavos aparatus iš kitų? 

It profesionalaus baristos gaminta kava  

„Labai gero baristos nepakeis joks automatinis kavos aparatas. Bet į jį galima įdiegti baristos naudojamų ruošimo technologijų. Štai kodėl kurdami aparatus, glaudžiai bendradarbiaujame su kavos ekspertais“, – dalinasi NIVONA gamintojai. Būtent tokiu būdu gimė ir išskirtinės NIVONA technologijos – „Aroma Balance System“ ir „Cappuccino Connaisseur“. 

„Aroma Balance System“ perima baristos darbą. Vienoje kavos pupelėje yra 800 skirtingų aromatų, kuriuos skirtingai galima atskleisti keičiant ruošimo procesą. 

Kavos pupelės yra pripildytos aromatinių medžiagų, lipidų, karčiųjų sudėtinių medžiagų, rūgščių ir mineralų, kurie atskleidžiami pasitelkus vandenį ir slėgį, o keičiant kavos plikymo procesą galima kontroliuoti šių medžiagų pasiskirstymą bei išgauti skirtingus skonius. Tokiu būdu Nivona  inžinieriams pavyko sukurti tris aromatų profilius: Dynamic (dinaminį), Constant (pastovų) ir Intense (intensyvų). Kava ruošiama skirtingu slėgiu, pralaidumo greičiu ir karšto vandens sulaikymo trukme šviežiai sumaltoje kavoje.

Naudodami parinktį „Dynamic“, išgausite lengvą rūgštumą, vaisišką ir malonų skonį. „Constant“ parinktis kavai suteiks karčiai saldžių natų, aštrų ir sodrų skonį. Parinktis „Intense“ suteikia kavos gėrimui aštrų ir išraiškingą skonį su kartumo užuominomis. Tai atveria plačias galimybes kavos skonio eksperimentams! Netgi naudodami vienas savo mėgstamas kavos pupeles, galite mėgautis 3-jais skirtingais jų skonio variantais. 

„Cappuccino Connaisseur“ tęsia baristos darbą. Profesionalus barista, gamindamas cappuccino kavą, iš pradžių į puodelį pila espresso porciją, o tuomet – pieno putą, kuri švelniai apgaubia kavą. Tai paprasta padaryti naudojant pusiau automatinį kavos aparatą, bet automatiniam kavos aparatui tai yra tam tikras techninis iššūkis – todėl dauguma automatinių kavos aparatų cappuccino kavą ruošia atvirkščiu būdu – iš pradžių pieno puta, o tik tada kava. Tačiau NIVONA kavos aparatai su tuo susidoroja lengvai! Pradedant nuo 7-os serijos kavos aparatų, galite mėgautis it baristos ruošta cappuccino kava, kai pirmiausiai yra gaminama kava, o tik tada pieno puta. 

Abi šios funkcijos patvirtina NIVONA duodamą pažadą, kad jų gaminami kavos aparatai orientuojasi į pačią geriausią kavą, paruošiamą jums paprasčiausiu būdu. 

Paprastas ir intuityvus valdymas 

Naudojantis automatiniu kavos aparatu, svarbus ne tik kuo geresnis kavos skonis, bet ir valdymo paprastumas. Juk tam ir įsigyjame automatinį kavos aparatą – kad ruošti skanią kavą būtų paprasta! Visi NIVONA kavos aparatai pasižymi itin lengvai perprantamu meniu išdėstymu. Priklausomai nuo serijos, kavos aparatai turi spalvotus TFT arba lietimui jautrius ekranus, o dauguma gali būti valdomi naudojantis išmaniąja programėle per išmanųjį įrenginį. 

Dar viena itin patogi funkcija – pasitelkę „My Coffee“, galėsite susikurti savo asmeninius kavos receptus ir juos išsaugoti (priklausomai nuo modelio, kavos aparate yra skirtingas galimų sukurti receptų skaičius). Taip kiekvienas šeimos narys galės vienu mygtuko paspaudimu gamintis būtent jam patinkančią kavą. 

Maksimaliai lengva priežiūra 

Renkantis automatinį kavos aparatą, vienas iš dažniausiai užduodamų klausimų – ar paprasta jį priežiūrėti? NIVONA kavos aparatai siūlo visiškai automatizuotą priežiūrą: automatines kalkių nuosėdų šalinimo, kavos virimo mechanizmo ir pieno sistemos valymo programas. Tereikia pasirinkti norimą programą ir sekti siūlomus žingsnius kavos aparato ekrane. 

Kavos virimo mechanizmą – kavos aparato šerdį – galima lengvai išimti ir praskalauti. Tai labai svarbu, nes patys galite užtikrinti maksimalią švarą kavos aparato viduje ir jums nereikia reguliariai vežti kavos aparato į aptarnavimo servisą kruopščiam išvalymui. 

Dar vienas NIVONA išskirtinumas, kurį ypatingai giria šių kavos aparatų turėtojai – labai paprastas ir efektyvus pieno sistemos skalavimas. Tereikia pieno žarnelę įstatyti į nulašėjimo padėklą, paspausti skalavimo funkciją ir aparatas pats karšto garo ir vandens pagalba praskalauja pieno sistemą. Nereikia jokių papildomų indų ar stiklainių su vandeniu! 

Patrauklus dizainas 

Nivona kavos aparatai išsiskiria nesenstančiomis klasikinėmis formomis, aukštos kokybės apdaila ir kompaktišku dizainu. Šiuos kavos aparatus paprasta derinti tiek prie klasikinio, tiek ir prie modernaus interjero. Be to, pagal poreikius, galite rinktis skirtingos apdailos ir spalvų modelius: juodus, baltus, sidabrinius ar nerūdijančio plieno. 

Aukščiausia kokybė už gerą kainą

Viena iš priežasčių, lėmusių NIVONA kompanijos atsiradimą, – aukštos kokybės kavos aparatų trūkumas už daugeliui prieinamą kainą. Jos įkūrėjams pavyko Šveicarijoje gaminamus aukščiausios kokybės kavos aparatus su inovatyviomis technologijomis pasiūlyti už labiau prieinamą kainą nei tai daro panašaus lygio konkurentai. Dėl to NIVONA greitai susilaukė sėkmės ir šiandien šie kavos aparatai yra žinomi ir vertinami kavos mėgėjų.   

NIVONA kavos aparatų gidas 

NIVONA siūlo rinktis iš plataus automatinių kavos aparatų asortimento, kad kiekvienas galėtų išsirinkti jo individualius kavos gėrimo įpročius ir poreikius užtikrinantį kavos aparato modelį. 5 ir 6 serijos kavos aparatai – tai įvadiniai modeliai, skirti juodų kavų gerbėjams, kartais besimėgaujantiems ir skania pieno puta. 

7 serijos kavos aparatai – populiariausia NIVONA kavos aparatų linija: šie jau gamina net ir gėrimus su pienu vienu paspaudimu. Klasikinio dizaino gerbėjams skirti 8-os serijos kavos aparatai – šie siūlo dar didesnį patogumą – gamina po du gėrimus su pienu vienu metu. 

9-osios serijos kavos aparatai skirti tiems, kas nori mėgautis maksimaliu komfortu – į šiuos modelius įdiegtos visos Nivona pažangiausios technologijos ir funkcijos. Pagalvota ir apie skanią kavą darbe – biurams skirta 10 serija. 

5-ta serija – pradinio lygio modeliai gerai dienos pradžiai

Pradžių pradžia: turėdami 5-osios serijos modelį įžengsite į NIVONA pasaulį ir kas rytą mėgausitės kava iš kavos pupelių, ką tik sumaltų aukštos kokybės kūgio formos malūnėliu iš grūdinto plieno. Juodą kavą ir espresso paruošite vos vienu mygtuko paspaudimu. Jeigu panorėsite, netgi dviems puodeliams vienu metu. 

O jeigu sulauksite svečių, kurie mielai išgertų puodelį capppuccino – su EASY SPUMATORE automatizuotu pieno plakikliu vienu paspaudimu išgausite tobulą pieno putą jūsų gėrimams su pienu. Naujausi modeliai dabar turi ir spalvotus TFT ekranus, tad keisti kavos gėrimų nustatymus ir valdyti kavos aparatą yra dar patogiau.  

  • Juoda kava ir espresso – greitai ir paprastai 
  • Paruoškite juodos kavos arba espreso dviems vienu metu 
  • Aukštos kokybės kūginės formos malūnėlis iš grūdinto plieno 
  • EASY SPUMATORE – automatizuotas pieno plakiklis pieno putai vienu paspaudimu

6-ta serija – norintiems baristos lygio kavos 

6-os serijos kavos aparatai sukurti juodos kavos mėgėjams, norintiems pasijusti lyg tikri baristos – integruota „Aroma Balance System“ suteikia galimybę eksperimentuoti su 3 skonių profiliais. Vieno mygtuko paspaudimu galėsite nuspręsti: ar tai turėtų būti subtilesnė filtrinio tipo kava, ar intensyvesnė espresso tipo – eksperimentuokite ir iš vienų ir tų pačių kavos pupelių išgausite tris skirtingus skonius! 

Šios serijos modeliuose patobulinta ir pieno sistema – rasite integruotą cappuccino receptą ir nebereikės stumdyti puodelio nuo kavos piltuvėlio prie pieno piltuvėlio, nes šis integruotas į pirmąjį. Be to, papildomai galėsite pagaminti populiariąją americano kavą. 

Pradedant nuo šios serijos jau atsiranda ir galimybė susikurti bei išsaugoti savo „My coffee“ kavos receptus – net iki 5! Šios serijos kavos aparatai taip pat pasižymi paprastu valdymu dviem sukamaisiais reguliatoriais, spalvotu TFT ekranu ir galimybe aparatą valdyti Bluetooth ryšiu per išmaniąją programėlę.

  • „Aroma Balance System“ – 3 skonio profiliai jūsų eksperimentams
  • Espresso, juoda kava, americano ir cappuccino kavos receptai 
  • Patobulintas EASY SPUMATORE – automatizuotas pieno plakiklis integruotas į kavos piltuvėlį 
  • Sukurkite ir išsaugokite iki 5 „My coffee“ receptų 
  • Valdymas per išmaniąją programėlę 

7-ta serija – negalintiems atsispirti cappuccino kavai 

Tai žymiausias Nivona kavos aparatų inovacijas sujungianti serija, turinti integruotas „Aroma Balance System“, „OneTouch Spumatore“, „Cappuccino Connaisseur“ ir „My coffee“ funkcijas. Šios serijos aparatai visus populiariausius kavos gėrimus pagamins vieno mygtuko paspaudimu, o funkcija „My coffee“ leis susikurti 5 papildomus mėgstamus receptus. „Live programming“ funkcija leis išsaugoti kavos receptus net ir gaminimo metu. 

Naudojantis šios serijos aparatais galėsite mėgautis tirštu espresso, klasikine juoda kava ar aromatinguoju americano receptu, o „OneTouch Spumatore“ padės pagaminti populiariuosius cappuccino ir latte macchiato. Dėl integruotos „Cappuccino Connaisseur“ funkcijos galėsite nustatyti kavos ir pieno pylimo eilės tvarką ir taip paruošti tobulą cappuccino. 

Pieno sistemą ypač lengva prižiūrėti dėl itin patogaus žarnelės prasiplovimo į nulašėjimo padėklą. Kavos aparatą paprasta valdyti naudojantis moderniu spalvotu TFT ekranėliu ir sukamuoju reguliatoriumi, o atsisiuntę Nivona išmaniąją programėlę ir naudodami Bluetooth ryšį, galėsite aparatą valdyti per išmanųjį įrenginį.

  • „Aroma Balance System“ ir  „Cappuccino Connaisseur“ – it baristos ruoštai kavai 
  • Cappuccino ir latte macchiato – visiškai vienu paspaudimu
  • Sukurkite ir išsaugokite iki 5 „My coffee“ receptų 
  • „Live programming“ funkcija – išsaugokite nustatymus gaminimo metu
  • Valdymas per išmaniąją programėlę
  • Pieno sistemos skalavimas vienu paspaudimu

8-ta serija – net dviems cappuccino vienu metu 

Klasikinio dizaino 8 serijos aparatai siūlo geriausias Nivona inovacijas ir vienu paspaudimu gamina espresso, juodą kavą, americano, cappuccino ir latte macchiato bei siūlo galimybę susikurti net iki 10 individualių receptų naudojant „My Coffee“ funkciją. 

„One Touch Spumatore Duo Plus“ technologija sužavės pieniškų gėrimų mėgėjus, kadangi leis pagaminti dar tobulesnę pieno putą gėrimams su pienu ir net 2 puodeliams iš karto vos vienu mygtuko paspaudimu. 

Platus spalvotas TFT ekranas bei 2 spalvų puodelių apšvietimas suteikia šiems aparatams išskirtinę išvaizdą. Taip pat priklausomai nuo modelio integruota aktyvi puodelių pašildymo funkcija leidžia pašildyti puodelius ant kavos aparatų viršaus.

  • 2 cappuccino ir latte macchiato – visiškai vienu paspaudimu
  • „Aroma Balance System“ ir  „Cappuccino Connaisseur“ – it baristos ruoštai kavai 
  • Sukurkite ir išsaugokite iki 10 „My coffee“ receptų 
  • „Live programming“ funkcija – išsaugokite nustatymus gaminimo metu
  • Pieno sistemos skalavimas vienu paspaudimu

9-ta serija – maksimaliam kavos ruošimo komfortui 

Šios serijos kavos aparatai pasižymi plačiomis įvairių parametrų modifikavimo galimybėmis: galima  keisti kavos gėrimų temperatūrą, stiprumą, porcijos dydį bei pieno konsistenciją. Šie kavos aparatai vienu paspaudimu gamina espresso, juodą kavą, americano, cappuccino, latte macchiato ir latte, o naudodamiesi „My coffee“ funkcija galite susikurti 9 papildomus individualius receptus. Visus gėrimus galima paruošti iš karto po 2 porcijas. 

Paprastą valdymą NICR 930 modelyje užtikrina platus spalvotas TFT ekranas. NICR 960 ir NICR 970 modeliuose įmontuotas naujos kartos 5 colių liečiamas TFT ekranas, kuris leis mėgautis kavos ruošimo proceso atvaizdavimu, o naudojantis Flying Picture sistema – perkelti  norimus paveiksliukus tiesiai iš mobiliojo įrenginio ant aparato ekrano.

Pastarieji du modeliai akį traukia ir 8 spalvų vandens talpos apšvietimu, kuris leis matyti likusio vandens lygį net ir prieblandoje. Atsisiuntę Nivona išmaniąją programėlę ir naudodami Bluetooth ryšį, galėsite aparatą valdyti per išmanųjį įrenginį.

  • Dar patogesnis valdymas – platus TFT ekranas (NICR 930) / 5 colių liečiamas TFT ekranas su galimybe įkelti savo paveiksliukus iš mobilaus įrenginio (NICR 960 / 970)
  • 2 cappuccino, latte ir latte macchiato – visiškai vienu paspaudimu
  • „Aroma Balance System“ ir  „Cappuccino Connaisseur“ – it baristos ruoštai kavai 
  • Sukurkite ir išsaugokite iki 9 „My coffee“ receptų 
  • „Live programming“ funkcija – išsaugokite nustatymus gaminimo metu
  • Pieno sistemos skalavimas vienu paspaudimu
  • 8 spalvų vandens talpos apšvietimas (NICR 960 / 970)

10-serija – skaniai kavai Jūsų darbe

Darbe viskas puikiai sekasi – bet tik ne tada, kai ateina metas kavai, nes visi vengia sudėtingo kavos aparato? O juk taip norisi kavos įkvėpimui… Su NIVONA modeliu NICR 1040 viskas bus kitaip! Optimaliai pritaikytas biurams kavos aparatas gali paruošti net iki 65 puodelių kavos per dieną – vienu paspaudimu gaminkite populiariausius kavos receptus – espresso, juodą kavą, americano, cappuccino, latte ir latte macchiato. Naudodamiesi „My coffee“ funkcija sukursite iki 18 papildomų individualių receptų – tad kiekvienas kolega galės išsaugoti savo mėgstamą kavą. 

Naujoji funkcija Coffee 2×4 skirta dideliam kiekiui žmonių – nepertraukiamai galite paruošti 4 dvigubas kavos porcijas. „One Touch Spumatore Duo Plus“ technologija leis paruošti du pieniškus gėrimus vienu paspaudimu, o  naujoji „Easyclean“ valymo funkcija užtikrins tobulą pieno sistemos švarą, kadangi ji automatiškai praplaus ją po pieno panaudojimo – jums nieko nereikia papildomai daryti. 

Aparato valdymą palengvina platus spalvotas liečiamas TFT ekranas bei galimybė valdyti įrenginį naudojant išmaniąją programėlę. O tam, kad plikoma kava subėgdama į puodelį neatšaltų, šis modelis turi aktyvaus puodelių pašildymo funkciją, kuri leis mėgautis tinkamos temperatūros gėrimais.

  • Sukurtas 60- 65 puodeliams per dieną 
  • Optimizuotas naudoti biure – itin didelės vandens ir kavos talpos 
  • Galimybė vienu kartu paruošti didelį kiekį kavos (itin naudinga susirinkimų metu)
  • Sukurkite ir išsaugokite iki 18 „My coffee“ receptų 
  • Automatinis pieno sistemos skalavimas 
  • Šildomas puodelių padėklas 

Pabaigai 

Jeigu esate iš tų, kuriems NIVONA kavos aparatų vardas vis dar naujas, galime jus patikinti, kad prekiaudami šiais aukštos kokybės kavos aparatais, įsitikinome jų patikimumu ir geros kavos skoniu. Ne vienas Kavos Draugo darbuotojas pats yra įsigijęs būtent NIVONA kavos aparatą ir yra juo labai patenkintas! Jeigu vis dar abejojate ar tiesiog norite apžiūrėti bei išbandyti NIVONA kavos aparatą, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėse. Su malonumu atsakysime į visus klausimus ir pavaišinsime skania kava. Laukiame Jūsų!