Karštas šokoladas MoMe Choc-o-lait Spoon+ Nougat, 41 g

1,83  -20%

Turime centriniame sandėlyje (prekę galite įsigyti internetu).
Pristatysime per 1 - 3 darbo dienas * 96 % užsakymų yra pristatomi kitą darbo dieną.
Užsuk į mūsų fizines parduotuves

Informacija

Pasilepinkite garuojančiu pieniniu šokoladu, kurį dar gardesniu paverčia šokoladinio ganašo centras ir dangiškos nugos gabalėliais nubarstytas viršus.

Visi nusipelno karts nuo karto save apdovanoti išties unikaliais skoniais – o kad šitai daryti būtų lengviau, MoMe sukūrė naująją Spoon+ šokoladų liniją. Jau pavadinimas sufleruoja, kad šie pagaliukai su šokoladu yra skirti didžiausiems saldėsių fanams. Mėgaukitės išskirtiniais deriniais ir pasinerkite į tikrą skonių fiestą! Naujoji MoMe Spoon+ linija: nustebinkite savo skonio receptorius.

Paruošimas: įmerkite pagaliuką su šokoladu į 165 ml karšto pieno ir gerai išmaišykite. 

Sudedamosios dalys: 

– Pieninis šokoladas: cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nenugriebto pieno milteliai, bevandeniai pieno riebalai, emulsiklis: lecitinas (soja), vanilės kvapioji medžiaga, karamelės kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 34 %. 

– Nugos gabalėliai: cukrus, migdolai 28 %, gliukozės sirupas, pistacijos 2 %, fruktozė, medus, invertuotas cukrus, vaflinis popierius (bulvių krakmolas), kiaušinių baltymai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje (12–20 °C) ir tamsioje vietoje.

Papildoma informacija

Kilmės šalis:

Specifikacijos

Bendrosios savybės

Šokolado tipas
Gamintojas
Energinė vertė, kJ
Energinė vertė, Kcal
Riebalai
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
Angliavandeniai
Angliavandeniai, iš kurių cukrų
Baltymai
Druska
Vienetai pakuotėje

Kilmės šalis
Šokolado rūšis

Pieniškas

Ypatybė

Šokoladas su priedais

Matmenys ir svoris

Svoris

Naudojimas ir priežiūra

Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.

Vertinimas

0
0 atsiliepimų
0%
0%
0%
0%
0%

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Karštas šokoladas MoMe Choc-o-lait Spoon+ Nougat, 41 g”