Specialus mėnesio kavos aparato pasiūlymas! Žiūrėti

Karštas šokoladas

Kaina
Gamintojas
Kavos tipas
Kavos regionas
Skrudinimo lygis
Kavos ypatybė
Pupelių tipas
Naudojamos kavos tipas
Ruošiami gėrimai
Kapsulių technologija
Pieno sistemos tipas
Technologija
Rūšis
Grupių skaičius
Valdymo tipas
Rekom. puod. skaičius per dieną
Pajungimas prie vandentiekio
Kavos aparatas naudoja
Pupelių talpa
Girnų plotis
Akcija
Filtras 
Išrikiuoti
Filtras 

Rodoma 1-24 iš 33

Kilęs iš Italijos karštas šokoladas – ponaičių gėrimas. Pasak istorijos, pirmieji karšto šokolado gardumu mėgavosi ir jį gerti galėjo tik imperatoriai ir aukštuomenė. Panorėję dabar kasdien galime mėgautis šiuo gėrimu. Ypač pagunda atsiranda vėsų rudenį ar žiemą. Karštas šokoladas sušildo geriau nei arbata ir pripildo akimirkas jaukumo. Teigiama, kad karštas šokoladas geriną nuotaiką, suteikia žvalumo ir padeda kovoti su sezonine depresija. Taigi, karšto šokolado mišiniai padės greitai pasigaminti puikų šokolado gėrimą. Nors šie mišiniai yra liesesni negu šokoladas, nepaisant to, kad neturi pridėtinių riebalų, puikiai tinka paruošti sodrų, tirštą, tikrą itališką karštą šokoladą – Cioccolata. Šis Jūsų ruoštas turtingas šokolado gėrimas užburs lengvu ir saldžiu skoniu jau nuo pirmojo gurkšnio. Šokolado mišiniu galite gardinti kavos gėrimus, ruošti kakavą ar tikrąjį karštą šokoladą. Jeigu mėgstate karštą šokoladą tirštesnį – naudokite grietinėlę, jeigu skystęsnį – pieną ir pripildykite mėgstamais priekoniais: čili paprika, cinamonu, mėtomis ir kitais neįprastais skoniais. Užberkite zefyrų ant viršaus, jauskite kaip apsąla gomurys iš malonumo. Tiesa, šokolado mišiniai puikia tinka gardinti desertinius kepinius, šaltus gėrimus ar net gaminti fondiu . Mes “Kavos Draugas” kviečiame karštą šokoladą rinktis iš aukštos kokybės prekės ženklų: ZUMA, Satro bei kitų.