TOP PASIŪLYMAS
TOP PASIŪLYMAS
PASKUBĖKITE PASINAUDOTI
Liko
  • 00

    Dien.

  • 00

    val.

  • 00

    min.

  • 00

    sek.

PASKUBĖKITE PASINAUDOTI

Karštas šokoladas

Filtrai

Rodyti:

Filtrai
Kaina
Gamintojas
Kavos tipas
Kavos regionas
Skrudinimo lygis
Kavos ypatybė
Pupelių tipas
Kavos aparatas naudoja
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Naudojamos kavos tipas
Ruošiami gėrimai
Kapsulių technologija
Pieno sistemos tipas
Kapsulių tipas
Grupių skaičius
Valdymo tipas
Rekom. puod. skaičius per dieną
Pajungimas prie vandentiekio
Pupelių talpa
Girnų plotis
Kam skirta
Kavamalės tipas
Skirta
Girnų tipas
Girnų konstrukcija
Tinka
Kavos rūšis
Programuojamas malimo laikas
Kiekis
Prekių ženklai
Spalva
Skonio gidas
Kavos aparato tipas
Išsaugomi vartotojų profiliai
Vandens talpos dydis
Išmanioji programėlė
SCA reitingas
Kavos kiekis
Pieno talpos dydis
Porcijų pasirinkimas kavoms su pienu
Porcijų pasirinkimas juodai kavai
Išsaugomi vartotojų receptai
Medžiaga
Rūšis
Arbatos tipas
Vienetai pakuotėje
Talpa
Kavos indo tipas
Filtro rankenėlės lizdo skersmuo
Atskiras karšto vandens antgalis
Manometras
Tūris
Kofeino pašalinimo metodas
Šokolado tipas
Priežiūros priemonės tipas
Ciklų skaičius
Temperatūros reguliavimas
Tipas
Papildomos savybės
Piltuvėlio tipas
Apdorojimas
Akcija

Kadaise Italijoje užgimęs karštas šokoladas buvo tik didikų gėrimas. Pasak istorijos, pirmieji karšto šokolado gardumu mėgavosi ir jį gėrė tik imperatoriai ir aukštuomenė. Panorėję, šiandien kasdien galime mėgautis šiuo gėrimu. Ypač tokia pagunda gimsta vėsų rudenį ar žiemą. Karštas šokoladas sušildo geriau nei arbata ir pripildo akimirkas jaukumu.

Teigiama, kad karštas šokoladas geriną nuotaiką, suteikia žvalumo ir padeda kovoti su sezonine depresija. Taigi, karšto šokolado mišiniai padės greitai pagaminti puikų šokolado gėrimą. Šis jūsų ruoštas sodraus skonio šokolado gėrimas užburs lengvu ir saldžiu skoniu jau nuo pirmojo gurkšnio. Šokolado mišiniu galite gardinti kavos gėrimus, ruošti kakavą ar tikrąjį karštą šokoladą. Jeigu mėgstate tirštesnį karštą šokoladą – naudokite grietinėlę, jeigu skystęsnį – pieną, ir gardinkite mėgstamais priekoniais: čili paprika, cinamonu, mėtomis ir kitais neįprastais skoniais. Užberkite zefyrų ant viršaus, jauskite kaip apsąla gomurys iš malonumo. Tiesa, šokolado mišiniai puikia tinka gardinti desertinius kepinius, šaltus gėrimus ar net gaminti fondiu. Kviečiame mėgautis!

Skaityti daugiau