SAVAITĖS PASIŪLYMAS

Karštas šokoladas

Filtrai

Rodyti:

Filtrai
Kaina
Gamintojas
Kavos tipas
Kavos rūšis
Pupelių tipas
Kavos ypatybė
Skrudinimo lygis
Kavos regionas
Kavos kiekis
Paruošimo būdas
Kofeino pašalinimo metodas
SCA reitingas
Skonio gidas
Kavos aparato tipas
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Serija
Tipas
Tipas
Tipas
Tipas
Tipas
Tipas
Valdymo tipas
Kapsulių tipas
Pieno sistemos tipas
Naudojamos kavos tipas
Kapsulių technologija
Kavamalės tipas
Šokolado tipas
Kavos indo tipas
Priežiūros priemonės tipas
Produktų tipas
Girnų tipas
Kavos aparatas naudoja
Grupių skaičius
Ruošiami gėrimai
Rekom. puod. skaičius per dieną
Pajungimas prie vandentiekio
Pupelių talpa
Girnų plotis
Kam skirta
Skirta
Girnų konstrukcija
Tinka
Programuojamas malimo laikas
Kiekis
Prekių ženklai
Spalva
Išsaugomi vartotojų profiliai
Išmanioji programėlė
Porcijų pasirinkimas kavoms su pienu
Porcijų pasirinkimas juodai kavai
Išsaugomi vartotojų receptai
Rūšis
Talpa
Gėrimo porcijų kiekis
Integruota kavamalė
Šilumos palaikymas iki
Kavinuko talpa
Puodelių pašildymo tipas
Arabikos porūšis
Gėrimo receptas
Šokolado rūšis
Ciklų skaičius
Gėrimai su pienu
Kavos kapsulėje
Manometras
PID temperatūros valdiklis
Vandens talpos dydis
Porcijos dydis
Pupelių talpų skaičius
Atskiras karšto vandens antgalis
Ekranas
Funkcijos
Papildomos savybės
Akcija

Kadaise Italijoje užgimęs karštas šokoladas buvo tik didikų gėrimas. Pasak istorijos, pirmieji karšto šokolado gardumu mėgavosi ir jį gėrė tik imperatoriai ir aukštuomenė. Panorėję, šiandien kasdien galime mėgautis šiuo gėrimu. Ypač tokia pagunda gimsta vėsų rudenį ar žiemą. Karštas šokoladas sušildo geriau nei arbata ir pripildo akimirkas jaukumu.

Teigiama, kad karštas šokoladas geriną nuotaiką, suteikia žvalumo ir padeda kovoti su sezonine depresija. Taigi, karšto šokolado mišiniai padės greitai pagaminti puikų šokolado gėrimą. Šis jūsų ruoštas sodraus skonio šokolado gėrimas užburs lengvu ir saldžiu skoniu jau nuo pirmojo gurkšnio. Šokolado mišiniu galite gardinti kavos gėrimus, ruošti kakavą ar tikrąjį karštą šokoladą. Jeigu mėgstate tirštesnį karštą šokoladą – naudokite grietinėlę, jeigu skystęsnį – pieną, ir gardinkite mėgstamais priekoniais: čili paprika, cinamonu, mėtomis ir kitais neįprastais skoniais. Užberkite zefyrų ant viršaus, jauskite kaip apsąla gomurys iš malonumo. Tiesa, šokolado mišiniai puikia tinka gardinti desertinius kepinius, šaltus gėrimus ar net gaminti fondiu. Kviečiame mėgautis!

Skaityti daugiau