Kaip ir visos priežiūros programos, pieno sistemos valymo dažnis priklauso nuo kavos aparato naudojimo dažnumo. Pienas yra maisto produktas ir turi itin trumpą galiojimo terminą. Dėl šios priežasties rekomenduojame dalis, skirtas pieniškiems gėrimams gaminti, valyti kuo dažniau. Jei kiekvieną vakarą išskalausite kapučinatorių po šiltu vandeniu arba nakčiai pamerksite, tuomet valyti su antibakteriniu skysčiu užteks 1 kartą per savaitę. Jei kasdieninę priežiūrą praleidote bent porą dienų, dėl higienos sumetimų dezinfekavimą atlikite nedelsiant, prieš gaminant kitą puodelį pieniškos kavos.
Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies) paslaugų veikimui užtikrinti, Jūsų patirties gerinimui bei rinkodarai.
Veiklos slapukai yra būtini mūsų interneto svetainės ir elektroninių paslaugų veikimui užtikrinti. Šie slapukai veikia visuomet ir jiems nėra reikalingas Jūsų sutikimas.
Kai kurie slapukai yra trečiųjų šalių. Jūs galite sutikti su analitinių ar analitinių ir komercinių slapukų naudojimu.