9Barista rankinis espresso kavos aparatas, 9BAR
-
Naujiena
![](https://www.kavosdraugas.lt/app/uploads/2022/07/coffee-cup.jpg)
Pristatysime per 1 - 3 darbo dienas *96 % užsakymų yra pristatomi kitą darbo dieną.
![9Barista rankinis espresso kavos aparatas, 9BAR](https://img.kavosdraugas.lt/2c39661b-dcc7-4826-b293-25eaa45f865d/68x68/9baristaespressoupd1png.jpg)
Specifikacija
Bendrosios savybės
Talpos
Matmenys ir svoris
Video
Apie 9Barista Espresso Machine
Elektros nereikalaujantis ir vos vieną judančią dalį turintis „9Barista“ espreso aparatas – tai tobulas grožio ir paprastumo derinys.
„9Barista“ espresso aparatas įkūnija moderniausius inžinerinius sprendimus. Šį kompaktišką prietaisą, gebantį paruošti tikrą espresso tiesiai ant viryklės, sukūrė prisiekęs espresso fanas ir lėktuvų inžinierius Williamas Playfordas. „9Barista“ paslaptis – tai reaktyvinių lėktuvų varikliams būdingi inžinerijos principai: aukštas slėgis, nepriekaištinga temperatūros kontrolė ir neprilygstamas tikslumas.
TIKRAS ESPRESSO TIESIAI ANT VIRYKLĖS
Kitaip nei kitos kaitinimui ant viryklės skirtos kavavirės, „9Barista“ palaiko tolygų 9 barų slėgį ir stabilią 93 °C temperatūrą – o būtent to ir reikia tikram, kokybiškam espresui.
TVIRTAS IR PATIKIMAS
Iš tvirto žalvario nulietas, elektros nenaudojantis ir vos vieną judančią dalį turintis „9Barista“ kavos aparatas yra pasiruošęs jums tarnauti visą gyvenimą.
SPARTUS IR GREITAI ATSIPERKANTIS
„9Barista“ ruošia kavą iš šviežiai maltų pupelių. Vidutiniškai šis kavos aparatas atsiperka per maždaug vienerius metus. Be to, jis stebėtinai greitas: gardų espresso galite paruošti vos per 3–6 minutes.
NEDIDELIS IR UNIVERSALUS
Kompaktiškasis „9Barista“ espresso aparatas puikiai tiks bet kokiai viryklei: nuo elektrinių ar indukcinių (tiesa, norint naudotis juo ant indukcinės viryklės, prireiks įsigyti atskirai parduodamą plokštę) iki dujinių ar net turistinių!
SPECIFIKACIJOS
– Paruošto espresso tūris: apie 40 ml (dviguba porcija)
– Kavos ruošimo slėgis: 8–10 bar (didžiausias slėgis: 12 bar)
– Kavos ruošimo temperatūra: 90–95 ºC
– Maltos kavos kiekis: 15–20 g
– Rekomenduojama kavamalė: rekomenduojama naudoti girninę, espresso kavos ruošimo būdui skirtą kavamalę
– Rekomenduojamas vandens kiekis: 110–120 ml
– Kavos ruošimo trukmė: 3–6 min. (tiksli trukmė priklauso nuo viryklės)
– Rekomenduojama ekstrakcijos trukmė: 25–30 s
– Ilgiausia galima kaitinimo ant viryklės trukmė: 8 min.
– Suderinamas su: dujinėmis, indukcinėmis (pasitelkus atskirai parduodamą plokštę), elektrinėmis, tradicinėmis, turistinėmis viryklėmis
ĮTRAUKTA Į KOMPLEKTACIJĄ:
– „9Barista“ espresso aparatas
– „9Barista“ grūstuvas
– Kaitinimo plokštė (kaitinimui ant daugelio dujinių viryklių; norint naudoti indukcinę kaitlentę, būtina įsigyti atskirai parduodamą specialią plokštę)
– Naudojimo instrukcijos
– Atsarginis apsauginis žiedelis ir sandarinimo žiedas boileriui
– „9Barista“ lipdukai
Lizingas
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
9Barista Espresso Machine atsiliepimai