
Specifikacija
Bendrosios savybės
Matmenys ir svoris
Apie produktą
Dažnai skundžiamasi, kad kavos aparatas nustojo plakti pieną arba gaminama pieno puta ne tokia puiki kaip buvo anksčiau. Dažna priežastis – užsikimšusi nuo nešvarumų cappuccino sistema, todėl svarbu ją tinkamai valyti. Šis Delonghi antibakterinis skystis pašalins susikaupusias bakterijas cappuccino sistemos viduje ir užtikrins, kad Jūsų gėrimai su pienu būtų tobulo skonio. Tinka tiek automatinėms cappuccino sistemoms, tiek ir garų antgaliams valyti.
Kaip naudojama priemonė?
Sumaišykite 10 ml antibakterinio skysčio su 90 ml vandens. Jeigu turite kavos aparatą su garų antgaliu, išrinkite garų antgalį dalimis ir praplaukite su šiuo mišiniu. Jeigu turite kavos aparatą su integruotu pieno konteineriu – įpilkite mišinį į konteinerį, įstatykite jį į kavos aparatą, pastatykite tuščią indą po pieno bei kavos išleidimo vieta bei paspauskite pieno gaminimo mygtuką. Pakartokite procedūrą su švariu vandeniu. Esant pridžiūvusių ir neatsiplaunančių pieno likučių ant cappuccino sistemos dalių, išardykite ją dalimis bei dalis pamerkite mišinyje (10 % tirpalo ir 90 % vandens). Galite palaikyti per naktį ir tada praplaukite su švariu vandeniu.
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
Atsiliepimai