DeLonghi La Specialista Prestigio EC 9355.M kavos aparatas, atnaujintas
-
Demonstracinė prekė
-
24 mėnesių garantija
-
0% lizingas
Pristatysime per 1 - 3 darbo dienas *96 % užsakymų yra pristatomi kitą darbo dieną.
Specifikacija
Bendrosios savybės
Valdymas
Talpos
Matmenys ir svoris
Nustatymai
Video
Apie De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M EXPO
Gamink kavą it profesionalus barista ir mėgaukis tobulu skoniu! De’Longhi praplėtė aukščiausios kokybės pusiau automatinių kavos aparatų liniją La Specialista nauju modeliu „La Specialista Prestigio“. Šis modelis suteikia dar daugiau galimybių individualiai pritaikyti kavos ruošimo procesą prie pasirinktų kavos pupelių – kontroliuokite malimo, sumaltos kavos porcijos dydžio ir temperatūros nustatymus. „La Specialista Prestigio“ modelyje rasite net 8 rupumo nustatymus, 3 temperatūros profilius, naująją Dynamic Pre-infusion technologiją, profesionalų garų antgalį Latte Art eksperimentams bei profesionalesnius filtrus (12 ir 21 g talpos – kaip ir profesionaliuose kavos aparatuose). Taigi, kokias pupeles ar kavos receptą bepasirinktumėte, su šiuo kavos aparatu turite visas galimybes išgauti visus geriausius aromatus ir skonius.
3 IŠ ANKSTO UŽPROGRAMUOTI RECEPTAI
Valdymo skydelyje pasirinkite iš 3 kavos receptų: espresso, kavos ir americano. Dėl prie kavos piltuvėlio integruoto karšto vandens kranelio, ruošiant americano kavą, po kavos paruošimo automatiškai įpilamas vanduo.
MĖGSTAMA KAVA IŠ MĖGSTAMO PUODELIO
Naudodamiesi funkcija „MY“ pakeiskite 3 iš anksto nustatytų receptų nustatymus. Gerkite kavą iš mėgstamų puodelių (iki 12 cm aukščio), o ruošdami espresso, naudokitės integruotu stoveliu (telpa puodeliai iki 8 cm aukščio), kad espresso kava išliktų tiršta.
MY LATTE ART SISTEMA
„La Specialista Prestigio“ modelis ne tik turi atskirą kaitinimo sistemą, skirtą tik pienui plakimui (todėl daugiau nebereikia laukti, kol aparatas atvės po kavos ruošimo proceso – pieną plakite iš karto), bet turi ir patogesnį bei profesionalesnį pieno plakimo vamzdelį. Eksperimentuokite ir pieškite pieno puta kaip tikri baristos! 300 ml pieno ąsotėlį rasite komplektacijoje.
SENSORINĖ MALIMO TECHNOLOGIJA IR DAR DAUGIAU MALIMO RUPUMO NUSTATYMŲ
Į malūną integruoti sensoriai užtikrina tobulą kavos malimo procesą: pupelės yra sumalomos pasirinktu rupumu, tolygiai ir tiek, kiek reikia. Kai pupelių konteineris tuštėja, valdymo skydelyje atsiranda simbolis, reiškiantis, kad reikia įberti pupelių (tai leidžia išvengti tuščių kavos ruošimo ciklų). Prestigio modelis siūlo dar daugiau malimo rupumo nustatymų – rinkitės net iš 8!
AKTYVIOS TEMPERATŪROS KONTROLĖS TECHNOLOGIJA IR 3 TEMPERATŪROS PROFILIAI
Aktyvios temperatūros kontrolės technologija užtikrina tolygią vandens temperatūrą viso kavos ruošimo procesu metu. Kad galėtumėte dar plačiau eksperimentuoti su kavos skoniais, rinkitės iš 3 skirtingų temperatūros profilių.
„DYNAMIC PRE-INFUSION“ TECHNOLOGIJA
Įvertinus sumaltos kavos kiekį, naudojami skirtingi išankstinio kavos sudrėkinimo ciklai. Taip užtikrinama, kad visas kavos paviršiaus plotas būtų sudrėkinamas tolygiai. To pasekoje kava gali geriau atskleisti savo aromatą ir skonį.
IŠMANUSIS SUSPAUDIMAS
Po kavos pupelių sumalimo tereikia patraukti svirtį į save: į kavos aparatą integruotas tamperis automatiškai suspaudžia sumaltą kavą, esančią filtro laikiklyje. Kai tik reikiamas suspaudimo lygis yra pasiekiamas, svirtis sustoja. Ši išmani suspaudimo technologija užtikrina, kad paruošta kava būtų tobulo tirštumo. Be to, šio proceso metu viskas išlieka švaru ir nereikia nerimauti dėl kavos likučių ant kavos aparato ar ant stalviršio.
FILTRAI IT PROFESIONALIUOSE KAVOS APARATUOSE
Šiame modelyje yra naudojami nauji, profesionalesni kavos filtrai – 12 ir 21 g talpos, kad galėtumėte išgauti dar daugiau aromatų ir skonių gamindami kavą.
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M EXPO atsiliepimai