Dovanų rinkinys Bialetti Moka Express 3-cup + Perfetto Moka Classico 250 g
Specifikacija
Bendrosios savybės
Apie Bialetti Moka Express 3-cup + Perfetto Moka Classico 250 g
Moka kavinukas Bialetti „Moka Express 3 cups Silver“
Beveik prieš šitmetį pirmąjį pasaulyje moka kavinuką sukūręs Alfonso Bialetti pavadino jį Moka Express. Šis klasikinis modelis dar ir šiandien yra pats populiariausias tarp kavos gerbėjų pasaulyje. Korpusas yra pagamintas iš aliuminio, o viršutinė rutulio formos rankenėlė ir šoninė rankena – iš termoplastiko. Vienu kartu paruošite 130 ml kavos (arba 3 mažus espresso puodelius).
Bialetti dar 1933 metais sukūrė pirmąjį pasaulyje moka kavinuką, tapusį ne tik neatsiejamu italų ankstyvo ryto simboliu, bet ir išpopuliarėjusį visame pasaulyje. Kavą pagaminti itin paprasta ir greita: per kelias minutes puikus kavos aromatas pasklinda po namus ir mes jau mėgaujamės tobulo skonio kava.
Kaip ruošti kavą moka kavinuku?
1. Apatinę kavinuko talpą pripildykite kambario temperatūros vandens (iki apsauginio vožtuvo).
2. Pasirinkite savo mėgstamą maltą kavą (rekomenduojamas malimo rupumas: specialiai pritaikytas moka kavinukui ir jokiu būdu ne pernelyg smulkus!). Kavinuke esantį maltai kavai skirtą filtrą gausiai pripildykite kavos – kavos suspausti nereikia.
3. Pastatykite kavinuką ant viryklės (rankenėlė neturėtų būti virš kaitros). Nustatykite žemą kaitros lygį – verta palaukti keliomis minutėmis ilgiau dėl dar tobulesnio kavos skonio. Kai viršutinė kavinuko dalis prisipildys kava, išjunkite kaitrą.
4. Ir svarbiausias momentas – skanavimas! Kava bus skanesnė, jeigu gersite iš karto!
– Negalima plauti indaplovėje
– Netinka naudoti ant indukcinės viryklės
Malta kava Bialetti „Perfetto Moka Classico“, 250 g
Vidutinio skrudinimo maltos kavos mišinys Bialetti „Perfetto Moka Classico“ skirtas klasikinio kavos skonio mėgėjams. Mišinyje dominuoja Kolumbijos Excelso kava. Paruoštoje kavoje atsiskleidžia saldžios džiovintų vaisių ir gėlių natos.
Rūšis: 50 % Arabika / 50 % Robusta
Pagrindinis regionas: Kolumbija
Skrudinimo lygis: Vidutinis
Intensyvumo lygis: 7/10
Bialetti dar 1933 metais sukūrė pirmąją pasaulyje moka kavavirę, tapusią ne tik neatsiejamu italų ankstyvo ryto simboliu, bet ir išpopuliarėjusią visame pasaulyje. Dabar Bialetti pristato naujieną – specialiai moka kavavirei sukurtą maltų kavų liniją. Kad moka kavavirėje pagaminta kava būtų tobulo skonio, svarbu parinkti šiam kavos paruošimo būdui tinkančias pupeles, skrudinimo lygį ir malimo rupumą. Kas gi jeigu ne moka kavavirių pradininkai gali žinoti, kaip sukurti būtent tokią kavą? Išbandykite ir įsitikinkite tuo patys!
Sudedamosios dalys: malta skrudinta kava.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
Bialetti Moka Express 3-cup + Perfetto Moka Classico 250 g atsiliepimai