Pristatysime per 1 - 3 darbo dienas * 96 % užsakymų yra pristatomi kitą darbo dieną.

Specifikacija
Bendrosios savybės
Matmenys ir svoris
Apie produktą
Ši ekologiška matcha arbata pasižymi įvairialypiu, sodriu ir nepaprastai aromatingu skoniu. Subtilus, riešutiškas saldumas puikiai dera su netikėtomis žemės bei žolės natomis, kurių malonus kartumas kartais perauga į egzotišką aštrumą.
Kodėl tiek daug žmonių šiandien eina iš proto dėl matcha arbatos? Pasak Whittard of Chelsea, šitokį populiarumą ji pasiekė dėl trijų priežasčių: aukščiausios kokybės arbatos rūšių, pasitelkiamų gaminant matcha; stipraus, intensyvaus skonio, kuris sukuriamas žalius lapelius (tencha) pavertus smulkiais milteliais; ir, žinoma, japoniškos arbatos ceremonijos grožio. Matcha – tai lyg žaliosios arbatos espresso: naudodami miltelius, o ne užplikomas ir iš puodelio išimamas arbatžoles, gaunate tai, kas žaliojoje arbatoje yra geriausio. Viską pasako pavadinimas: ma reiškia „milteliai“, o cha – „arbata“.
Ši arbatos ceremonijoms tinkanti matcha atkeliavo iš Japonijos pietuose esančio Kagošimos miesto, o tiksliau – kalnuoto Makizono regiono. Vulkaniniu dirvožemiu ir subtropiniu kraštovaizdžiu garsėjančios Makizono žemės laikomos vienomis iš tinkamiausių matchai auginti. Iš netoliese Kirišimos ugnikalnio užaugusios tenchos išgaunama itin aukšta kokybe, ryškiai žalia spalva ir nepaprastai sodriu aromatu pasižyminti arbata.
– Kilmė: Japonija
– Arbatos rūšis: ekologiška žalioji
– Porcijų skaičius (vienam puodeliui naudojant 1 kupiną chasaku matcha šaukštelį / 1,5 g miltelių): 30 g = 20 puodelių
– Tinka vegetarams ir veganams
Sudedamosios dalys: žaliosios arbatos milteliai.
Laikymo sąlygos: laikykite vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo ryškios šviesos bei stiprių kvapų. Atidarę, laikykite sandariame inde.
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
Atsiliepimai