Pieno sistemos valymo skystis JURA, 250 ml
Specifikacija
Bendrosios savybės
Matmenys ir svoris
Apie produktą
Dažnai skundžiamasi, kad kavos aparatas nustojo plakti pieną arba gaminama pieno puta ne tokia puiki kaip buvo anksčiau. Dažna priežastis – užsikimšęs nuo nešvarumų kapučinatorius, todėl svarbu jį tinkamai valyti. Šis JURA antibakterinis skystis pašalins susikaupusias bakterijas kapučinatoriaus viduje ir užtikrins, kad Jūsų gėrimai su pienu būtų tobulo skonio.
Kai naudojama priemonė?
Rekomenduojama 1 kartą į savaitę atlikti kapučinatoriaus valymo programą naudojant antibakterinį skystį. Kavos aparatas apie programos būtinybę nepraneša, todėl reikia ją atlikti savarankiškai. Įpilkite 250 ml vandens bei vieną kamštelį (ne daugiau nei 15 ml) antibakterinio skysčio. Pieno žarnelę panardinkite į šį mišinį ir paleiskite kapučinatoriaus valymo programą (žr. į kavos aparato modelio instrukciją). Jeigu dienos pabaigoje išardę bei išplovę kapučinatoriaus dalis, matote, kad jose yra pridžiūvusių pieno likučių, dalis pamerkite į mišinį su antibakteriniu skysčiu (galite pamirkyti per naktį) bei praplaukite po tekančio vandens srove.
Dažniausiai užduodami klausimai
Taip, šis pieno sistemos valymo skystis tinka visiems kavos aparatams
Rekomenduojame kaskart pasiruošus kavos su pienu receptų atlikti automatinį pieno sistemos skalavimą ( pasukti pieno plakimo reguliavimo ratuką į „Clean“ poziciją) . O pasibaigus pienui indelyje prieš papildant pieno indą išardyti ir praskalauti po tekančiu vandeniu.
Užduokite klausimą apie produktą
Prekė tinkama.
puiki valymo priemonė.
Puikus
puikiai išvalo