Pristatysime per 1 - 3 darbo dienas * 96 % užsakymų yra pristatomi kitą darbo dieną.

Specifikacija
Bendrosios savybės
Apie produktą
Stulbinančiai dailus šventinių skardinių dėžučių „bokštas“ su trimis prabangaus karšto šokolado rūšimis: „Luxury“, „Luxury White“ ir „Salted Caramel“.
Pamirškite auksą, smilkalus ir mirą: Whittard of Chelsea sukūrė triaukštį bokštą, kuris nuves tiesiai į šokolado rojų! Vietoje pamatų – prabangusis sūdytos karamelės skonio „Salted Caramel Flavour Hot Chocolate“. Viduryje tūno baltojo šokolado „Luxury White Hot Chocolate“: sviestinis, kreminis ir švelnus it šilkas. Viršuje link dangaus stiebiasi klasikų klasika, „Luxury Hot Chocolate“ – skonis, paprastam karšto šokolado puodeliui suteikęs visiškai naują reikšmę.
– Karšto šokolado rūšys: pieniškas šokoladas ir baltasis šokoladas
– Karšto šokolado pavidalas: milteliai. Jei norite gardžiuotis kreminės konsistencijos gėrimu, rekomenduojame miltelius užpilti ne vandeniu, o karštu pienu (ar augaline pieno alternatyva)
– Porcijų skaičius: 300 g = 15 karšto šokolado puodelių/10 pieno kokteilių
– Ruošimo rekomendacijos: gerkite karštą, paverskite šaltu pieno kokteiliu ar naudokite kepiniams
Sudedamosios dalys:
Luxury Hot Chocolate: cukrus, kakava (39 %), dekstrozė, druska, kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų: ne mažiau nei 39 %.
Luxury White Hot Chocolate: cukrus, kakavos sviestas (15 %), nugriebto pieno milteliai, dekstrozė, išrūgų milteliai (pienas), druska, kvapioji medžiaga, emulsiklis: e450 (difosfatai).
Salted Caramel Flavour Hot Chocolate: cukrus, kakava (36 %), dekstrozė, kvapioji medžiaga, druska. Kakavos sausųjų medžiagų: ne mažiau nei 36 %.
Rekomendacijos alergiškiems asmenims: norėdami sužinoti, kokių alergenų, įskaitant glitimo turinčius grūdus, yra šiame produkte, atkreipkite dėmesį į storesniu šriftu pažymėtas sudedamąsias dalis.
Tinka vegetarams.
Laikymo sąlygos: laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
Atsiliepimai