DeLonghi La Specialista Prestigio EC 9355.M espresso kavos aparatas
-
+ 2 kg kavos
![](https://www.kavosdraugas.lt/app/uploads/2022/07/coffee-cup.jpg)
Pristatysime per 1 - 3 darbo dienas *96 % užsakymų yra pristatomi kitą darbo dieną.
![DeLonghi La Specialista Prestigio EC 9355.M espresso kavos aparatas](https://img.kavosdraugas.lt/f6c0540c-a239-4570-9e01-99e0548df4ec/68x68/ec9335mprestupd1png.jpg)
Prie šios prekės tinka
Kava dar skanesnė, kai yra gaminama iš švaraus ir prižiūrėto kavos aparato. Toli gražu ne kiekviena šluostė tinkama valyti kavos aparato paviršių, nes gali jį subraižyti. Todėl sukūrėme specialią mikropluošto šluostę, skirtą būtent kavos aparatams.
Specialiai sukurta kavos aparatams
Matmenys: 20 x 30 cm
Sudėtis: 85% poliesterio, 15% nailono.
Priežiūra: galima skalbti skalbimo mašinoje, ne aukštesnės nei 40 °C temperatūros vandenyje.
Tam, kad galėtumėte visiškai išnaudoti savo kavos aparatą, jį reikia reguliariai išvalyti.
TINKA VISIEMS:
– Automatiniams(De’Longhi, Nivona, Philips ir kt.)
– Pusiau automatiniams(Bezzera, Rocket Espresso, Lelit ir kt.)
– Filtriniams(Moccamaster, Bosch, Ratio ir kt.)
– Įmontuojamiems(Bosch, Siemens ir kt.)
– Svirtiniams(Flair, La Pavoni, Elektra ir kt.)
INSTRUKCIJA AUTOMATINIAMS KAVOS APARATAMS:
Jeigu kavos aparatas turi automatinę valymo programą:
1. Įdėkite valymo tabletę į reikiamą angą ir vadovaukitės gamintojo instrukcijomis.
Jeigu kavos aparatas neturi automatinės valymo programos, tačiau turi maltos kavos angą:
1. Įdėkite valymo tabletę į maltos kavos angą ir padėkite puodelį po kavos išpilstymo snapeliu.
2. Paspauskite mygtuką kuris ruošia kavą iš maltų kavos pupelių.
3. Kai pusė puodelio užsipildys vandeniu, išjunkite aparatą ir leiskite valymo priemonei suveikti.
4. Įjunkite kavos aparatą ir užbaikite kavos ruošimo procesą.
5. Pakartokite šį procesą mažiausiai 3 kartus, tačiau be papildomos valymo tabletės. Tai reikalinga tam, kad vidinė sistema visiškai išsivalytų nuo cheminės valymo priemonės.
6. Išimkite kavos ruošimo mechanizmą ir atsargiai jį praplaukite po švariu tekančiu vandeniu.
7. Prieš naudodami kavos aparatą, paruoškite du puodelius kavos. Rinkitės ruošimą iš maltų pupelių, tačiau pačios maltos kavos nenaudokite.
8. Norint išvalyti lašėjimo padėklą, įdėkite tabletę į padėklą, užpildykite jį dviem tečdaliais karšto vandens, palaukite 30 minučių ir kruopščiai jį išplaukite.
Jeigu kavos aparatas neruošia kavos iš maltų pupelių:
1. Įdėkite valymo tabletę į puodelį ir užpilkite karštu vandeniu.
2. Nuimkite kavos filtro laikiklį ir sumaišytu tirpalu gerai išplaukite patį laikiklį, jo piltuvėlius ir kavos filtrus.
3. Leiskite tirpalui suveikti: palikite tipalą stovėti mažiausiai 5 minutėms. Praėjus šiam laikotarpiui procedūrą pakartokite mažiausiai 3 kartus.
4. Atidžiai praplaukite valytus mechanizmus po švariu tekančiu vandeniu ir įstatykite juos atgal į aparatą.
5. Norint išvalyti lašėjimo padėklą, įdėkite tabletę į padėklą, užpildykite jį dviem tečdaliais karšto vandens, palaukite 30 minučių ir kruopščiai jį išplaukite.
Specifikacija
Bendrosios savybės
Valdymas
Talpos
Matmenys ir svoris
Nustatymai
Apie De'Longhi De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M
Gamink kavą it profesionalus barista ir mėgaukis tobulu skoniu! De’Longhi praplėtė aukščiausios kokybės pusiau automatinių kavos aparatų liniją La Specialista nauju modeliu „La Specialista Prestigio“. Šis modelis suteikia dar daugiau galimybių individualiai pritaikyti kavos ruošimo procesą prie pasirinktų kavos pupelių – kontroliuokite malimo, sumaltos kavos porcijos dydžio ir temperatūros nustatymus. „La Specialista Prestigio“ modelyje rasite net 8 rupumo nustatymus, 3 temperatūros profilius, naująją Dynamic Pre-infusion technologiją, profesionalų garų antgalį Latte Art eksperimentams bei profesionalesnius filtrus (12 ir 21 g talpos – kaip ir profesionaliuose kavos aparatuose). Taigi, kokias pupeles ar kavos receptą bepasirinktumėte, su šiuo kavos aparatu turite visas galimybes išgauti visus geriausius aromatus ir skonius.
3 IŠ ANKSTO UŽPROGRAMUOTI RECEPTAI
Valdymo skydelyje pasirinkite iš 3 kavos receptų: espresso, kavos ir americano. Dėl prie kavos piltuvėlio integruoto karšto vandens kranelio, ruošiant americano kavą, po kavos paruošimo automatiškai įpilamas vanduo.
MĖGSTAMA KAVA IŠ MĖGSTAMO PUODELIO
Naudodamiesi funkcija „MY“ pakeiskite 3 iš anksto nustatytų receptų nustatymus. Gerkite kavą iš mėgstamų puodelių (iki 12 cm aukščio), o ruošdami espresso, naudokitės integruotu stoveliu (telpa puodeliai iki 8 cm aukščio), kad espresso kava išliktų tiršta.
MY LATTE ART SISTEMA
„La Specialista Prestigio“ modelis ne tik turi atskirą kaitinimo sistemą, skirtą tik pienui plakimui (todėl daugiau nebereikia laukti, kol aparatas atvės po kavos ruošimo proceso – pieną plakite iš karto), bet turi ir patogesnį bei profesionalesnį pieno plakimo vamzdelį. Eksperimentuokite ir pieškite pieno puta kaip tikri baristos! 300 ml pieno ąsotėlį rasite komplektacijoje.
SENSORINĖ MALIMO TECHNOLOGIJA IR DAR DAUGIAU MALIMO RUPUMO NUSTATYMŲ
Į malūną integruoti sensoriai užtikrina tobulą kavos malimo procesą: pupelės yra sumalomos pasirinktu rupumu, tolygiai ir tiek, kiek reikia. Kai pupelių konteineris tuštėja, valdymo skydelyje atsiranda simbolis, reiškiantis, kad reikia įberti pupelių (tai leidžia išvengti tuščių kavos ruošimo ciklų). Prestigio modelis siūlo dar daugiau malimo rupumo nustatymų – rinkitės net iš 8!
AKTYVIOS TEMPERATŪROS KONTROLĖS TECHNOLOGIJA IR 3 TEMPERATŪROS PROFILIAI
Aktyvios temperatūros kontrolės technologija užtikrina tolygią vandens temperatūrą viso kavos ruošimo procesu metu. Kad galėtumėte dar plačiau eksperimentuoti su kavos skoniais, rinkitės iš 3 skirtingų temperatūros profilių.
„DYNAMIC PRE-INFUSION“ TECHNOLOGIJA
Įvertinus sumaltos kavos kiekį, naudojami skirtingi išankstinio kavos sudrėkinimo ciklai. Taip užtikrinama, kad visas kavos paviršiaus plotas būtų sudrėkinamas tolygiai. To pasekoje kava gali geriau atskleisti savo aromatą ir skonį.
IŠMANUSIS SUSPAUDIMAS
Po kavos pupelių sumalimo tereikia patraukti svirtį į save: į kavos aparatą integruotas tamperis automatiškai suspaudžia sumaltą kavą, esančią filtro laikiklyje. Kai tik reikiamas suspaudimo lygis yra pasiekiamas, svirtis sustoja. Ši išmani suspaudimo technologija užtikrina, kad paruošta kava būtų tobulo tirštumo. Be to, šio proceso metu viskas išlieka švaru ir nereikia nerimauti dėl kavos likučių ant kavos aparato ar ant stalviršio.
FILTRAI IT PROFESIONALIUOSE KAVOS APARATUOSE
Šiame modelyje yra naudojami nauji, profesionalesni kavos filtrai – 12 ir 21 g talpos, kad galėtumėte išgauti dar daugiau aromatų ir skonių gamindami kavą.
Lizingas
Dažniausiai užduodami klausimai
Šis kavos aparatas turi automatinę nukalkinimo programą bei galimybę naudoti vandens filtrus.
Užduokite klausimą apie produktą
This is great coffee machine. I’m using it on daily basis and enjoy boptth the process and result(coffee).
The only problem is that after 1.5 month of usage cofee type switch knob mount broke 🙁
Labai patenkinta aparatu. Paprasta naudotis. Labai patogu, kad yra įmontuotas tamperis, dėl kurio aplinka lieka švari. Labai gerai susiplaka pienas. Dabar galiu drąsiai teigti, kad ne visos kavinės siūlo tinkamai paruoštą capuccino ar latte kavą.
Puikus aparatas. Truputėli paeksperimentavus gaunasi tikrai gera kava namuose. Manau kad gerą kavą gamina ir kitų gamintojų analogiški aparatai , bet šiame man labai patiko integruotas tamperis. Po kavos gaminimo nebereikia valyti nuo stalviršio kavos trupinių. Ir tai man labai patinka
Su tokiu aparatu ir geromis pupelėmis galima gauti lygiai tokią pat kokybę, kaip ir specializuotose kavos namuose.