
Šiam modeliui tinkančios priežiūros priemonės
Universalus nukalkinimo skystis „For Better Coffee“ tinka visiems kavos aparatų tipams. Pagaminta iš natūralių, aukščiausios kokybės medžiagų, priemonė efektyviai pašalina kalkių nuosėdas ir užtikrina, kad kavos aparatas veiktų nepriekaištingai.
Kaip naudoti?
1) Vadovaukitės kavos aparato nukalkinimo programos instrukcija;
2) Nukalkinimo skystį skieskite santykiu 100 ml skysčio:1 l vandens (jeigu kavos aparato instrukcijoje nurodyta procedūros metu naudoti 500 ml vandens, skysčio atitinkamai naudokite 50 ml);
3) Pasibaigus nukalkinimo programai, išskalaukite kavos aparato vandens talpą švariu vandeniu.
Patarimas: į kavos aparato vandens talpą iš pradžių įpilkite vandens, tuomet nukalkinimo skysčio (nebent kavos aparato instrukcijoje nurodyta kitaip).
Sudedamosios dalys: sudėtyje yra pieno rūgšties.
Laikymo sąlygos: laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.
Papildoma informacija:
Smarkiai nudegina odą ir pažeidžia akis. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Neįkvėpti garų. Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/naudoti akių (veido) apsaugos priemones. PRARIJUS: išskalauti burną. NESKATINTI vėmimo. PATEKUS ANT ODOS (arba plaukų): nedelsiant nuvilkti/pašalinti visus užterštus drabužius. Odą nuplauti vandeniu/čiurkšle. PATEKUS Į AKIS: kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Nedelsiant skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ arba kreiptis į gydytoją. Laikyti užrakintą. Turinį/talpyklą išpilti (išmesti) vadovaujantis teisės aktais.
Tam, kad galėtumėte visiškai išnaudoti savo kavos aparatą, jį reikia reguliariai išvalyti.
INSTRUKCIJA AUTOMATINIAMS KAVOS APARATAMS:
Jeigu kavos aparatas turi automatinę valymo programą:
1. Įdėkite valymo tabletę į reikiamą angą ir vadovaukitės gamintojo instrukcijomis.
Jeigu kavos aparatas neturi automatinės valymo programos, tačiau turi maltos kavos angą:
1. Įdėkite valymo tabletę į maltos kavos angą ir padėkite puodelį po kavos išpilstymo snapeliu.
2. Paspauskite mygtuką kuris ruošia kavą iš maltų kavos pupelių.
3. Kai pusė puodelio užsipildys vandeniu, išjunkite aparatą ir leiskite valymo priemonei suveikti.
4. Įjunkite kavos aparatą ir užbaikite kavos ruošimo procesą.
5. Pakartokite šį procesą mažiausiai 3 kartus, tačiau be papildomos valymo tabletės. Tai reikalinga tam, kad vidinė sistema visiškai išsivalytų nuo cheminės valymo priemonės.
6. Išimkite kavos ruošimo mechanizmą ir atsargiai jį praplaukite po švariu tekančiu vandeniu.
7. Prieš naudodami kavos aparatą, paruoškite du puodelius kavos. Rinkitės ruošimą iš maltų pupelių, tačiau pačios maltos kavos nenaudokite.
8. Norint išvalyti lašėjimo padėklą, įdėkite tabletę į padėklą, užpildykite jį dviem tečdaliais karšto vandens, palaukite 30 minučių ir kruopščiai jį išplaukite.
Jeigu kavos aparatas neruošia kavos iš maltų pupelių:
1. Įdėkite valymo tabletę į puodelį ir užpilkite karštu vandeniu.
2. Nuimkite kavos filtro laikiklį ir sumaišytu tirpalu gerai išplaukite patį laikiklį, jo piltuvėlius ir kavos filtrus.
3. Leiskite tirpalui suveikti: palikite tipalą stovėti mažiausiai 5 minutėms. Praėjus šiam laikotarpiui procedūrą pakartokite mažiausiai 3 kartus.
4. Atidžiai praplaukite valytus mechanizmus po švariu tekančiu vandeniu ir įstatykite juos atgal į aparatą.
5. Norint išvalyti lašėjimo padėklą, įdėkite tabletę į padėklą, užpildykite jį dviem tečdaliais karšto vandens, palaukite 30 minučių ir kruopščiai jį išplaukite.
Universalus nukalkinimo skystis „For Better Coffee“ tinka visiems kavos aparatų tipams. Pagaminta iš natūralių, aukščiausios kokybės medžiagų, priemonė efektyviai pašalina kalkių nuosėdas ir užtikrina, kad kavos aparatas veiktų nepriekaištingai.
Kaip naudoti?
1) Vadovaukitės kavos aparato nukalkinimo programos instrukcija;
2) Nukalkinimo skystį skieskite santykiu 100 ml skysčio:1 l vandens (jeigu kavos aparato instrukcijoje nurodyta procedūros metu naudoti 500 ml vandens, skysčio atitinkamai naudokite 50 ml);
3) Pasibaigus nukalkinimo programai, išskalaukite kavos aparato vandens talpą švariu vandeniu.
Patarimas: į kavos aparato vandens talpą iš pradžių įpilkite vandens, tuomet nukalkinimo skysčio (nebent kavos aparato instrukcijoje nurodyta kitaip).
Sudedamosios dalys: sudėtyje yra pieno rūgšties.
Laikymo sąlygos: laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.
Papildoma informacija:
Smarkiai nudegina odą ir pažeidžia akis. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Neįkvėpti garų. Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/naudoti akių (veido) apsaugos priemones. PRARIJUS: išskalauti burną. NESKATINTI vėmimo. PATEKUS ANT ODOS (arba plaukų): nedelsiant nuvilkti/pašalinti visus užterštus drabužius. Odą nuplauti vandeniu/čiurkšle. PATEKUS Į AKIS: kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Nedelsiant skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ arba kreiptis į gydytoją. Laikyti užrakintą. Turinį/talpyklą išpilti (išmesti) vadovaujantis teisės aktais.
Rinkinys:
Specifikacija
Bendrosios savybės
Valdymas
Talpos
Nustatymai
Matmenys ir svoris
Ruošiami gėrimai
Komplektacija
Video
Ruošiami gėrimai

Apie Gaggia New Classic Inox
Išlaisvinkite jumyse slypintį baristą! Gaggia „New Classic“ – tai kavos aparatas, gimęs iš ilgametės šios kompanijos istorijos, tradicijų ir patirties. Kaip teigia Gaggia: „Šis aparatas skirtas visiems espresso fanams, norintiems namuose atkurti profesionalius kavos ruošimo ritualus. Šie ritualai reikalauja atidumo, tikslumo ir praktikos, o mūsų tradicinė kavos ruošimo grupė, solenoidinis vožtuvas, filtro laikiklis ir profesionalus kapučinatorius padeda visa tai pasiekti. Šis įspūdingas prietaisas buvo sukurtas ir pagamintas Italijoje.“
PROFESIONALI KAVOS RUOŠIMO GRUPĖ IŠ CHROMUOTO ŽALVARIO IR AUKŠTOS KOKYBĖS FILTRO LAIKIKLIS
Tvirta kavos ruošimo grupė iš chromuoto žalvario ir itin aukštos kokybės filtro laikiklis garantuoja stabilią temperatūrą viso ruošimo proceso metu.
SOLENOIDINIS VOŽTUVAS
Trikryptis solenoidinis vožtuvas sumažina spaudimą filtro laikiklyje vos pagaminus espresso porciją. Vanduo iš laikiklio išleidžiamas tiesiai į nulašėjimo padėklą, tad laikiklyje likusius tirščius lengva išvalyti.
GALINGAS SIURBLYS
Galingas 15 barų siurblys pervaro karštą vandenį per sumaltą kavą naudodamas didelį spaudimą – taip pagaminamas sodrus espresso su gardžios putos sluoksniu.
PROFESIONALUS KAPUČINATORIUS SU DVIEM ANGOMIS GARŲ IŠLEIDIMUI
Pasigaminkite tobulą pieno putą ir mėgaukitės kreminiu namuose ruoštu cappuccino, savo skoniu prilygstančiu gėrimams, patiekiamiems itališkose kavinukėse.
INTUITYVI NAUDOTOJO SĄSAJA
Tradiciniai mygtukai ir apie aparato būseną informuojančios lemputės leidžia lengvai kontroliuoti visas šio prietaiso funkcijas.
STILINGOS IR FUNKCIONALIOS DETALĖS
Naujasis dizainas padeda dar labiau mėgautis kavos ruošimo procesu: patobulinta forma leidžia visąlaik sekti vandens lygį talpoje, nulašėjimo padėklas suteikia daugiau stabilumo, o filtro laikiklis su firminiu Gaggia prekės ženklo simboliu jūsų kavos ritualui prideda elegancijos ir grožio.
TRYS FILTRAI
Į kavos aparato komplektaciją įtraukti trys filtrai: „Crema Perfetta“ filtras vienai ar dviem porcijoms bei du tradiciniai filtrai.
PUODELIŲ LAIKIKLIS
Šis praktiškas priedas leidžia espresso puodelius ir stiklines laikyti ant kavos aparato. Reikiami indai visada bus po ranka, bet tuo pačiu neužims daug vietos!
PAGAMINTAS ITALIJOJE
Italijoje pagamintas, itin aukštos kokybės kavos aparatas garantuoja nepriekaištingą veikimą ir gardžius gėrimus, kuriais mėgausitės metų metus.
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
Gaggia New Classic Inox atsiliepimai