Keraminis filtras „Hario V60-2“ - Kavos Draugas

Reikia pagalbos?
Paskambinkite mums!
+370 699 44844

Pristatysime
per vieną darbo dieną!

Keraminis filtras „Hario V60-2“

Atsiliepimai
Specifikacijos
Gamintojas

Hario

Matmenys (AxGxP), cm

11 x 12.1 x 12.4

Papildomos savybės

Galima plauti indaplovėje

Svoris

160 g

Kilmės šalis

Japonija

Apie produktą

Keraminis filtras V60-2 yra kūgio formos kavos filtras, su tolygiai besileidžiančiais grioveliais.

Kūginiai popieriniai filtrai savo forma prailgina vandens ir maltos kavos sąlyčio trukmę, kadangi pilamas vanduo suteka link centro. Vienu kartu galima paruošti du puodelius

Šis paprastas kavos fitravimo metodas suteikia visišką filtravimo laiko ir temperatūros kontrolę, kad kava būtų pagaminta pagal jūsų pageidavimus. Didelė ertmė dugne leidžia kavai tekėti laisvai ir suteikia jums laisvę kontroliuoti kavos skonį, priklausomai nuo to, kaip greitai pilsite karštą vandenį (greitas vandens pilimas šviesesnei kavai, o lėtas – tamsesnei).

Keraminio filtro „Hario V60-2“ naudojimas:

1. Karštu vandeniu pašildykite keraminį ir popierinį filtrus. Tai padės išvengti popieriaus poskonio.
2. Įberkite šviežiai maltos kavos į popierinį filtrą (paprastai naudojama vidutinio rupumo malta kava).
3. Sudrėkinkite kavą karštu vandeniu: pirmiausia filtro centrą, o tada ratais liekite į šonus, vis aukščiau. Visas paviršius turėtų būti sušlapęs, todėl panaudokite apie 30 ml vandens. Tai turėtų būti lėtas vandens pylimas, trunkantis apie 10 sekundžių.
4. Kai ankstesnį etapą baigsite, nustatykite laikmatyje 2 minutes. Kai liks 1 minutė ir 40 sekundžių, pradėkite pilti vandenį koncentriniais ratais taip, kad išoriniams maltos kavos pakraščiams vandens nekliūtų.

Tikslas yra supilti likusį vandenį (atėmus tą, kurį naudojote maltos kavos drėkinimui) per ateinančias 80 sekundžių. Tam, kad teisingai atliktumėte šį veiksmą, vandenį reikia pilti tikslia, nenutrūkstama srove. Lengviau tą padaryti yra prilaikant puodelį ar ąsotėlį, į kurį bėga kava. Tam, kad nenusidegintumėte rankų, apvyniokite indą rankšluostėliu ir šiek tiek pakelkite.

Kai lieka apie 20 sekundžių, nustokite pilti vandenį. Jeigu maltos kavos rupumas yra teisingas, vanduo baigs lašėti pro filtrą į puodelį kaip tik tuo metu, kai baigsis laikas laikmatyje.
Jeigu vanduo subėga per greitai – kitąkart naudokite smulkesnio malimo kavą, jeigu per lėtai – rupesnio.

Atsiliepimai

Kol kas jokių atsiliepimų nėra.

Lankytojų klausimai ir diskusijos