Pieninis šokoladas su karamele, sausainiais ir druska Laurence, 100 g
Specifikacija
Bendrosios savybės
Matmenys ir svoris
Apie produktą
Gurmanų itin mėgstamas derinys – karamelė ir Himalajų druskos kristalai – čia dar papildytas sausainių gabalėliais ir visa tai puikiai dera su mėgstamiausiu pasaulyje pieniniu šokoladu. Ši elegantiškai įpakuota neįprastos kvadratinės formos šokolado plytelė bus puiki dovana kiekvienam smaližiui, vertinančiam kokybę ir originalumą.
Šio šokolado gamintojų – Laurence šeimos – verslas buvo pradėtas dar 1922 m. Salonikuose (Thessaloniki). Jau trys kartos čia kuria savo saldžiuosius šedevrus. Kruopščiai pačių šokoladinės savininkų parenkami ingredientai ir prieskoniai nuolat užtikrina aukščiausią šių saldumynų kokybę bei neužmirštamą jų skonį.
Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, sausainiai (18 %) [kvietiniai miltai (sudėtyje yra glitimo), augalinis aliejus (palmių aliejus), cukrus, pilno grūdo kvietiniai miltai, gliukozės sirupas, kėlimo priemonės: natrio bikarbonatas, monokalio tartatas, obuolių rūgštis, druska, emulsiklis: sojų lecitinas, kviečiai [glitimas, miežiai, salyklo miltai], karamelė (2 %) [gliukozės sirupas, sutirštintas saldintas nugriebtas pienas, cukrus, augalinis aliejus (palmių) aliejus), modifikuotas krakmolas, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: trinatrio citratas, druska, konservantas: kalio sorbatas, rūgštis: vyno rūgštis, gelinantis agentas: pektinas, Himalajų druska (1 %) , emulsiklis: sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos: vanilinas. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 33,4 %. Gali būti sulfitų, glitimo, pieno, kiaušinių, sojos pupelių, sezamo, žemės bei kitokių riešutų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti ne aukštesnėje nei 18 °C temperatūroje.
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
Atsiliepimai