DO NOT USE

Specifikacija
Bendrosios savybės
Matmenys ir svoris
Video
Apie produktą
Primenantis elegantišką raudonąjį vyną.
„Purple Moon“ sukuria skonio alternatyvą elegantiškiems raudoniesiems vynams, pagamintiems iš Pinot Noir vynuogių. Kombučios pagrindas sukurtas iš miško uogų karalienės – mėlynės.
Primaišius juodųjų serbentų, duetas sukuria idealiai prinokusių juodųjų uogų archetipą. Ivan Chai pasižymi gėlių ir abrikosų aromatu, tačiau Pu-erh subalansuoja „Purple Moon“ skonį savo žemiškomis ir medienos natomis, randamomis puikiuose raudonuosiuose Burgundijos vynuose.
Skoninės natos:
Sodrus mėlynių ir juodųjų serbentų pagrindas sukuria „Purple Moon“ skonį. Gėlių ir ąžuolo aromatai papildo jo kompleksiškumą. Tekstūra yra aksominė, tačiau gerai apibrėžta. Patiekite šaltą raudonojo vyno taurėje.
Puikiai dera su:
– Pelėsiniais, mėlynaisiais sūriais
– Vegetariškais wok makaronų patiekalais
– Anties krūtinėle, ėrienos kepsniu
– Mėlynių sūrio pyragu
Sudedamosios dalys: Druskininkų šaltinio vanduo, kombucha kultūra, mėlynių sultys, juodųjų serbentų sultys, gauromečio arbata, pu-erh arbata, kinrožių arbata, cukrus.
Laikymo sąlygos: rekomenduojama laikyti tamsioje vietoje. Laikymo temperatūra – nuo 2 iki 20 °C.
*****
ACALA Premium Kombucha – gilių senovės tradicijų, naujausių technologijų bei someljė žinių sintezė, leidusi sukurti taurų, išraiškingų skonių ir gyvų burbuliukų kupiną gėrimą. Gamyba pradedama pagal archajiškas tradicijas, naudojant gyvą ugnį, tyrą šaltinio vandenį, natūralias sultis, aukščiausios kokybės rinktines arbatas bei žoleles, vėliau tęsiama antrojoje fermentacijoje, taikant šampano bei vyno gamybos technologijas. Tai padeda išgauti unikalius aromatus bei skonius ir mėgautis tauriu nealkoholiniu gėrimu.
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
Nuostabus gėrimas kiekvienai gyvenimo akimirkai. Derinau su Jautienos steiku, buvo nepakartojama.