DO NOT USE

Specifikacija
Bendrosios savybės
Matmenys ir svoris
Video
Apie produktą
Kviečiame atrasti ekspresyvią, kupiną ryškių skonių ir maloniai stebinančią subtiliu aitrumu kombučią SPRITZ STYLE.
„Mūsų varomoji jėga – kūryba, nes ji neleidžia sustingti vietoje. Šį kartą jums pristatome meno ir gastronomijos draugystę. Bene žymiausias itališkas kokteilis atgimsta naujausioje ACALA kombučioje. Saulėta nuotaika ir nesuskaičiuojamas kiekis mažyčių burbuliukų, lyg daugybė vasaros akimirkų, maloniai gaivina. Putojanti gauromečio ir kinrožės arbata puikiai dera su lietuviškuoju pelyno ir medetkų arbatos biteriu bei Italijos apelsinų sultimis.“
Šių dienų vienos perspektyviausių tapytojų GIA RAM paveikslas „She is Magical No.01“ nugulė ant etiketės, pabrėždamas kombučios „Spritz Style“ ekspresionizmą. Ryškus, modernus bei prikaustantis žvilgsnį paveikslas buvo įkvėptas Los Andžele, Griffith parke, sutiktos žymios aktorės, kuri menininkę pakerėjo savo įspūdinga išvaizda bei unikaliais papuošalais.
Skoninės natos:
Kibirkščiuojantys raudonieji apelsinai, greipfruto žievelė, raudonos uogos, subtilios vaistažolių natos.
Sudedamosios dalys: Druskininkų šaltinio vanduo, kombucha kultūra, pu-erh arbata, kinrožių arbata, Damasko rožių vanduo, cukrus.
Laikymo sąlygos: rekomenduojama laikyti tamsioje vietoje. Laikymo temperatūra – nuo 3 iki 20 °C.
*****
ACALA Premium Kombucha – gilių senovės tradicijų, naujausių technologijų bei someljė žinių sintezė, leidusi sukurti taurų, išraiškingų skonių ir gyvų burbuliukų kupiną gėrimą. Gamyba pradedama pagal archajiškas tradicijas, naudojant gyvą ugnį, tyrą šaltinio vandenį, natūralias sultis, aukščiausios kokybės rinktines arbatas bei žoleles, vėliau tęsiama antrojoje fermentacijoje, taikant šampano bei vyno gamybos technologijas. Tai padeda išgauti unikalius aromatus bei skonius ir mėgautis tauriu nealkoholiniu gėrimu.
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
Jūs turite to paragaut, neapgaliu apsakyti žodžiais koks čia gėris!