Rūšinė arbata Arti Unici „Artisan Rou Gui“, 20 g - Kavos Draugas
Visos Caprissimo kavos pupelės tik po 9.99 €

Rūšinė arbata Arti Unici „Artisan Rou Gui“, 20 g

Specifikacijos Apie produktą
Išvalyti
  • Pristatysime per vieną darbo dieną

Specifikacijos

Gamintojas

Arti Unici

Arbatos pakuotė

Biri

Kilmės šalis

Kinija

EAN

6954663818318

Svoris

20 g

Skaityti daugiau
Rodyti mažiau

Apie produktą

Šis Rou Gui tamsusis ulongas atkeliavo tiesiai iš Kinijos Fujian provincijoje esančio legendinio Wu Yi kalnų draustinio. Prabangi, sodri ir gili arbata skirta tikriems arbatos gurmanams. Aromate juntamos slyvų, obuolių ir cinamono natos. Skonyje ir ilgai išliekančiame poskonyje – saldžios cinamono natos.

Uolėtieji Wu Yi kalnai nuo neatmenamų laikų garsėja ypatingiausiomis arbatomis, vertinamomis visame pasaulyje. Čia įsikūrusiame draustinyje uždrausta naudoti bet kokias nenatūralias medžiagas, nes vietovės dirva pasižymi unikaliais mineralais, vitaminais bei mikroelementais. Iš tiesų, beveik viskas, kas auga šiuose kalnuose, yra panaudojama kinų medicinoje kaip vaistas. Būtent čia užaugę ulongai  yra labiausiai vertinami arbatos mylėtojų. Rankomis surinkti bei apdoroti, keturis kartus pakepinti, jie gali būti brandinami dešimtmečiais, su kiekvienais metais įgaudami vis turtingesnį ir gilesnį skonį. Šią arbatą galima plikyti daugiau nei 6 kartus ir su kiekvienu plikymu atsiskleidžia vis kitos arbatlapių gelmėse glūdinčios skoninės savybės. Arbata yra pagaminta pagal seniausias Kinijos arbatos tradicijas, prižiūrint Arti Unici arbatos meistrui Xiang Jinmao.

Pakuotėje: 4 arbatos pakeliai po 5 g (plikant po 6 kartus, paruošite 24 puodelius arbatos (po 200 ml))

Arbatos paruošimo ritualas: 

– Naudokite tik filtruotą arba šaltinio vandenį

– Arbatžolėms plikyti naudojamą indą pašildykite vandeniu (tiesiog įpilkite karšto vandens ir iš karto nupilkite)

– Švelniai įdėkite viename pakelyje esančias arbatžoles (5 g) į plikymui skirtą įrankį, įpilkite 100 °C vandens ir po kelių sekundžių jį nupilkite

– Dabar užpilkite arbatžoles 200 ml vandens (95 – 100 °C) ir palikite 30 s. Išpilstykite paruoštą arbatą į puodelius (arbatžoles palikite kuo sausesnes)

– Tas pačias arbatoles galite dar plikyti mažiausiai 6 kartus po truputį ilgindami plikymo laiką – kiekvieną kartą mėgausitės vis tokiu pat sodriu, bet kiekvieną kartą nauju skoniu 

Skaityti daugiau
Rodyti mažiau

Lankytojų klausimai ir diskusijos

Atsiliepimai (0)
Facebook Atsiliepimai
Išbandėte šį produktą? Palikite atsiliepimą