
Specifikacija
Bendrosios savybės
Matmenys ir svoris
Apie produktą
Ši kava paruošta taip, kad iš jos galėtumėte pasigaminti tobulą espresso be jokio kartumo arba ryškų gėrimą prancūzišku kavinuku. Kruopščiai atrinktos pupelės auginamos Caparaó nacionalinio parko ūkininkų, kur kava bręsta dideliame, Brazilijos kavai nebūdingame aukštyje.
Vietiniai Brazilijos gyventojai, tupi genties indėnai, buvo nustebinti krištolo skaidrumo vandens šaltinių ir uolėtų viršūnių kupinos vietovės ir pavadino ją Caparaó – Magiškuoju kalnu. Toli nuo šalies didmiesčių šurmulio esantis regionas šiandien yra nacionalinis parkas, kuriame ekologiškas kavos auginimas smulkiems ūkininkams jau yra jų istorijos dalis. Kalbant apie rūšines kavas, Caparaó kavos pupelės šiandien yra vienos geriausių visoje Brazilijoje – tai įrodo ir ne kartą pelnyti „Metų kavos“ titulai.
Tobulai tinka: espresso paruošimo būdui
Puikiai tinka ir: turkiškam paruošimo būdui, moka kavinukui ir prancūziškam kavinukui (French press)
Dėl išskirtinės kokybės ir skonio ši kava pažymėta Specialty ženklu. Pagal SCA vertinimo skalę ji siekia 82 balus iš 100.
ŠALIS: Brazilija
REGIONAS: Caparaó
AUGIMO AUKŠTIS: 900–2000 m
RŪŠIS: Bourbon, Catuai
APDOROJIMAS: Sausasis
SKRUDINIMAS: Vidutinis
SKONIO PALETĖ: Vanilė, Karamelė, Šokoladas
Sudedamosios dalys: skrudintos kavos pupelės.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Kavos pasas
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
Atsiliepimai