Rūšinės kavos pupelės Goat Story Kenya Kiaga AA, 250 g
Specifikacija
Bendrosios savybės
Matmenys ir svoris
Apie produktą
Tikriausiai esate ragavę puikios kavos. Tačiau kai kalbame apie skonio sudėtingumą ir malonią vaisinę rūgštielę, „Kenya Kiaga AA“, kurią su meile gamina Othaya regiono augintojai, pralenkia visas kitas. Tai – tiesiog viena geriausių Kenijos kavų, kokių kam nors kada nors teko ragauti!
Šią išskirtinę Kenijos drėgnuoju būdų apdirbtą kavą gamina ūkininkų kooperatyvas, kurį sudaro apie 420 augintojų, turinčių nuosavą kavos apdirbimo stotį Gatuyaini mieste. Čia taip pat įkurta ir kavos kokybės analizės laboratorija.
Kenijos kavų iš Nyeri regiono ypatybė ta, kad jos auga lėtai, dideliame aukštyje, todėl užaugina labai kietas ir tankios struktūros kavos uogas. O su pupelių struktūra susijęs ir kavos skonis! Prie to pridėkite specifinį raudoną vulkaninį dirvožemį, kuriame gausu fosforo, ir turėsite kavą iš pačios „Kenijos širdies“, prie kurios grįšite vėl. Ir vėl.
Tobulai tinka: filtriniam paruošimo būdui
Puikiai tinka ir: prancūziškam kavinukui (French press), Aeropress, šaltam plikymui (cold brew) ir espresso paruošimo būdui
Dėl išskirtinės kokybės ir skonio ši kava pažymėta Specialty ženklu. Pagal SCA vertinimo skalę ji siekia 88 balus iš 100.
ŠALIS: Kenija
REGIONAS: Nyeri
AUGIMO AUKŠTIS: 1900 m
RŪŠIS: SL28, SL34, Ruiru 11, Batian
APDOROJIMAS: Drėgnasis
SKRUDINIMAS: Šviesus
SKONIO PALETĖ: Juodoji arbata, Gervuogės, Burokėliai, Šermukšniai, Rabarbarai
Sudedamosios dalys: skrudintos kavos pupelės.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Kavos pasas
Dažniausiai užduodami klausimai
Dar niekas neuždavė klausimų susijusių su produktu.
Užduokite klausimą apie produktą
Atsiliepimai