„Rwanda Gasharu Intego“ kava apdorota naudojant nuolat tobulinamą eksperimentinį apdorojimo metodą, kuris leidžia atskleisti geriausias kavos savybes. Paruoštoje kavoje atsiskleidžia tamsaus šokolado, tropinių vaisių, medaus, gėlių ir prinokusių raudonųjų vaisių natos.
Tobulai tinka: filtriniams kavos paruošimo būdams
Puikiai tinka ir: espresso, cold brew, prancūziškam ar Aeropress kavinukui
Dėl išskirtinės kokybės ir skonio, kava pažymėta Specialty ženklu. Pagal SCA vertinimo skalę, ji siekia 89 balus iš 100.
ŠALIS: Ruanda
AUGIMO AUKŠTIS: 1580–2100 m
RŪŠIS: Red Bourbon
APDOROJIMAS: Natural Experimental
SKRUDINIMAS: Šviesus
SKONIO PALETĖ: Juodas šokoladas, Tropiniai vaisiai, Medus, Gėlės, Prinokę raudonieji vaisiai
Sudedamosios dalys: skrudintos kavos pupelės.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Algimantas Martinkus 2 liepos, 2021
Liuks
Jūsų atsiliepimas
Pavadinimas
El. paštas
Galite pasirinkti, kokius slapukus mums leidžiate naudoti. Kai kurie iš jų yra būtini ir jų negalima išjungti.
Šie slapukai yra būtini tinkamam mūsų svetainės funkcionavimui ir jų negalima išjungti. Jie nerenka jokios vartotoją identifikuojančios informacijos.
Šie slapukai padeda mums optimizuoti svetainės veikimą ir identifikuoti skirtingus srauto šaltinius. Šiam tikslui naudojame „Google Analytics“ platformą. Surinkti duomenys neidentifikuoja vartotojo ir jais nėra dalijamasi su jokiomis trečiosiomis šalimis. Įjungę šiuos slapukus, galėsite naudotis svetainėje įdiegtu pokalbių langu ir gauti pagalbą iš mūsų konsultantų.
Turbūt ir jūs nemėgstate reklamų – ypač tokių, kurios jūsų visai nedomina. Šie slapukai padeda mums identifikuoti jūsų poreikius ir pateikti personalizuotus pasiūlymus. Reklamas matysite ir išjungę šiuos slapukus, bet tokiu atveju jos nebus priderintos prie jūsų poreikių bei norų.